DV2026 Sohbet Odası
-
@mertq Ben ilk başvurumda herkese anlattım. Gc başvurdum şöyle yapıcam böyle yapıcam çıkarsa diye. Bu sefer de kimseye söylemedim. İçime attım ama şiştim.
-
Hazırsan başlayalım ozaman
Hatırlaman için tarihiyle ss atıyorum bu cemaatçi paylaşımlarından ve zorbalamalarından dolayı ilk uyarımdı..
Burda tartışma boyut atlamıştı ve sonucunda tüm forumdaki forumdaşlara bilgilendirme geçilmişti..
Bu olaylar ışığında kuyruğunu kıstırıp bir müddet foruma yazmamıştın.. biz yazmasakta buralardayız koçum öyle yeni gelen insanları burda kimseye zorbalatacak halimiz yok önce saygılı olmayı öğreniceksin okey ?
-
O neymiş ya ortam ne hale geliyor özelden de tartışabilirsiniz sanki

-
@Zafer-Kalik, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
O neymiş ya ortam ne hale geliyor özelden de tartışabilirsiniz sanki

Uslu uslu yazmadan bekliyoruzda bir herif var herifin üslup problemi yıllardır herkesi forumdan uzaklaştırdı.. artık buraya gelip soru bile cevaplamak istemez hale geldik uzaktan takip ederken sinirlerim tepeme çıktı yazmak istedim görün diye.. adam pskolojik problemleri olan birisi ki yıllardır her önüne geleni burada tersliyor.. bizlerde adamın nasıl birisi olduğunu her yıl insanlara göstermeye çalışıyoruz malesef.. bizde engelli yazdığınıda görmeyelim diye engelledik ama bitmiyor çilemiz.. özür dilerim forumdaşlardan en azından sinir stres olan arkadaslar görsün yeter bize

-
ds-260 formunu sonuca baktıktan hemen 1-2 saat içinde göndersek faydası olur mu?
-
@ilkerkaynar90 Eyvallah hocam o zaman negatif basmaya terslemeye kimsenin hakkı olamaz. Kimse bunu yapmaya hakkı yoktur. Eğer ki öyle biriyse emin olmadığım için söylüyorum. Zaten bu tip insanlardan kaçmak için bir yandan bu Amerika sevdamız eğitimsiz ama kindar

-
@Zafer-Kalik sonuna kadar haklısınız moral bozmaya gerek yok
her yıl umut yeşertmeye beklemeye devam 
-
Selamlar son 1 gün ancak saat 7 de sistem çökecek muhtemelen,hatta geceye doğruda acamamistim ben önceki seneler.Ben saat 10 gibi başlayacam bakmaya insaAllah
olursa güzel olur olmazsa daha güzel olur.Olmazsa kanada denicem 
-
Önceki seneler ileti sayısı 1000’leri geçerdi, şimdi 200-300’lerde bunun sebebi sanırım ağır ekonomik koşullar + cn düşük olsa bile Ankara mülakatına çağırılmamak. Her kulvardan işler daha da zorlaşıyor, gc ye bel bağlamayıp F1 ile gidip şimdilerde ise hayatını kurtaranlara selam olsun, bu ne cesaret, bu ne öngörü kardeşim. Kapıyıda üstümüze kapattınız, kaldık burada

-
Bu ileti silindi! -
@Nerissa-Sunshine, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Doğrusu kazanma isteğim olsa da bir yandan korkutmuyor da desem yalan olur. 22 yaşındayım ve daha bu yıl üniversiteden mezun oluyorum. Amerika şartlarını göz önüne alınca en büyük sorun ehliyetim de yok
gidebileceğim şehirler otomatik kısıtlanıyor zaten. Ayrıca bu yaşta tek başına ve kadın olarak çıkması gerçekten bazen ürkütse de bazen de çok heyecanlandırıyor. Umarım hepimiz için hayırlısı olur yarın. Bakalım kimlerin hayatı bir günde değişecekEndişelerinde haklısın ama gitmek için en iyi yaşlardasın ve buradaki üniversitende bitiyormuş bu sene bu da iyi bir şey. Ehliyeti buradayken alman için çok vaktin olacak zaten, çıkınca hemen gidemiyoruz biliyorsun

-
Bu ileti silindi! -
@FreeMen merhabaa ben üniversitemde 3. yılımdayım, oldu da gc çıktı, okulumu tamamlayacak kadar vaktim olur mu buradaki işlemler ne kadar sürüyor ortalama ilk defa katılıyorum emin değilim şimdiden teşekkür ederim cevap için)
-
-
good bye!
-
@yasinyasa, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
#VallahiSelected Efsaneyi hatırlayalım.
https://www.youtube.com/watch?v=wyy8dlcPAa4&t=1228sÇıkmazsa biz:

-
yarin dicemiz tek sey #VallahiSelected
-
good bye!
-
0 gün kaldı. Şu anda saatleri saymaya başladık.
-

Hadi bakalım, yatcaz kalkcaz attaaa

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum