DV2026 Sohbet Odası
-
Önceki seneler ileti sayısı 1000’leri geçerdi, şimdi 200-300’lerde bunun sebebi sanırım ağır ekonomik koşullar + cn düşük olsa bile Ankara mülakatına çağırılmamak. Her kulvardan işler daha da zorlaşıyor, gc ye bel bağlamayıp F1 ile gidip şimdilerde ise hayatını kurtaranlara selam olsun, bu ne cesaret, bu ne öngörü kardeşim. Kapıyıda üstümüze kapattınız, kaldık burada :)
-
Bu ileti silindi! -
@Nerissa-Sunshine, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Doğrusu kazanma isteğim olsa da bir yandan korkutmuyor da desem yalan olur. 22 yaşındayım ve daha bu yıl üniversiteden mezun oluyorum. Amerika şartlarını göz önüne alınca en büyük sorun ehliyetim de yok 😅 gidebileceğim şehirler otomatik kısıtlanıyor zaten. Ayrıca bu yaşta tek başına ve kadın olarak çıkması gerçekten bazen ürkütse de bazen de çok heyecanlandırıyor. Umarım hepimiz için hayırlısı olur yarın. Bakalım kimlerin hayatı bir günde değişecek
Endişelerinde haklısın ama gitmek için en iyi yaşlardasın ve buradaki üniversitende bitiyormuş bu sene bu da iyi bir şey. Ehliyeti buradayken alman için çok vaktin olacak zaten, çıkınca hemen gidemiyoruz biliyorsun :)
-
Bu ileti silindi! -
@FreeMen merhabaa ben üniversitemde 3. yılımdayım, oldu da gc çıktı, okulumu tamamlayacak kadar vaktim olur mu buradaki işlemler ne kadar sürüyor ortalama ilk defa katılıyorum emin değilim şimdiden teşekkür ederim cevap için)
-
-
good bye!
-
@yasinyasa, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
#VallahiSelected Efsaneyi hatırlayalım.
https://www.youtube.com/watch?v=wyy8dlcPAa4&t=1228sÇıkmazsa biz:

-
yarin dicemiz tek sey #VallahiSelected
-
good bye!
-
0 gün kaldı. Şu anda saatleri saymaya başladık.
-

Hadi bakalım, yatcaz kalkcaz attaaa :D
-
good bye!
-
@yasinyasa Amin! inşallah buradakiler komple mülakat deneyimi aktarırız...
-
@denizkanmaz0633 açık liseden aldığınız diplomanızın üzerinde yazan bilgiler ile maksimum bilgi yansıtmaya çakışırsınız.
-
@ayvalik10 bilader çok saygısızsın banada geçen ters cevap verdin haddini aşma yaşın kaç bilmiyorum ama bunamışsın gibi burada insanlar birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kimseye üst perdeden konuşamazsın haddini bil
-
@ATS16 Sağol teşekkürler dostum
-
@ATS16 hocam aynı sorun bende de var. Geçen sayfalarda sormuştum ama görünmedi sanırım. Açıköğretim lise diplomasında okul ismi yazmıyor sadece açıköğretim lisesi diye yazıyor. Bu durum mülakat sırasında sıkıntı çıkarabilir mi acaba?
-
Son saatlerrrr. Ve son bir kaç sayfa ne bu gerginliği bırakın şimdi yarın yeşil kart açıklanıyorrrr
-
good bye!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum