Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Riethian, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

Benim LC onayı da 1 Mayıs itibari ile sonunda gelmiş oldu 🙂 Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına 🙂

Gözünüz aydın hayırlı olsun onayınız çok sevindim sizin adınıza :)

• @Riethian tebrikler en kısa zamanda daha iyi gelişmeler görmek ümidiyle

• @Riethian tebrikler. Güzel bir günde onay alınmış✌

• @Riethian gözünüz aydın devamı da hızlıca sorunsuz ilerlesin inşallah 🙂

• @Riethian gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun. sıkıntısız bir şekilde darısı I-140 onayınıza olsun. Epey uzun zamandır her birimiz, sürecin içinde olan herkesi takip ediyoruz ve bu gibi haberler sevindirici oluyor. Tüm adayların en kısa sürelerde güzel haberler alması dileğiyle, tekrardan hayırlı olsun LC onayınız. 🙂

• @Riethian Tebrikler, sonrası da su gibi akıp geçsin 🙂

• @Riethian Yeğenimin doğum gününde birden çok güzel haber almak sevindirici 🙂 Tebrik ediyorum şimdi sıra vize bültenini beklemekte ve son adıma yaklaştınız 🙂

• bdv solutionda indirim yapılmış ve ücretlerde kolaylık sağlanmış

• şuan sürece başlasam lc onayı kaç ay sürüyor? bdv ile başlamayı düşünüyorum lc onaylanma süresi farkı oluyor mu? ve PD durumu şuan örneğin mayısta oldu mülakata tahmini hangi yılda girebiliriz?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Sharm Sharm 

• @randomlyselected Hocam maalesef tahminden öteye gidemiyor bunun cevabı. Benim tahminim 6 yıl kadar. kendimce açıklamalarım var buna

• @desskhalifa green carda giden başka yol var mı bildiğiniz?

• @randomlyselected ne yazık ki yok...

• Greencard sonuclarinin aciklanmasi ardindan BDV’nin indirim yapmasi da zamanlama acisindan cok manidar. Bu tip basit kurnazlikla yapilan hareketler, firmaya olan guvenimi zedeliyor.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Arkadaşlar son 2 gündür herkes eb3 vizesine dolandırıcılık, umut tacirliği olduğundan, bu işin sonunun gözükmediğinden vs. Bahsediyor. Tek tek kişi ismi vermek istemiyorum fakat bunları forumdan çok eski ve bilgili insanlar söylüyor. Eb3 vizesine başvuru yapmış kişiler bu konuda ne düşünüyor? Süreç ilk başvurmaya karar verdiğiniz an ki gibi mi ilerliyor yoksa pişman mısınız?

• @loremipsum geçen hafta indirim yaptı bdv. Bana geçen hafta mail attılar. Yeni yapmadılar yani.

• @Atlantis00 dolandırıcılık kısmı tam olarak neresi ?

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@serel Hiç bilmiyorum son 2 gündür sohbet sayfalarında görüyorum. Özellikle dv2027 sohbet sayfasında "gc kazanamadıktan sonra ki üzüntünüzü bilerek eb3 için umut tacirliği yapıyorlar, bu işin sonu gözükmeyen, başvuranların bile pişman olduğu, zaman ve vakit kaybından başka bir şey olmadığını" vs. Vurguluyorlar. Açıkçası bende belirli bir zaman sonra eb3 vizesini düşünen biriyim fakat bu yazılanlar ürkütmedi değil. Başvuru yapmış olanlar şu an ne düşünüyor süreç hakkında? Fikirleriniz bizim için çok önemli

• Güncel olarak onay bekleyen LC dosya sayısı ve I-140 onayı alıp bülteni bekleyen dosya sayısı kaçtı acaba veriyi bulamadım

• ⭐⭐

@Atlantis00 bunları söyleyenler bir ara bu konu başlığına da geldiler. Türkiye’de biliyorsunuz bir işe kalkışırsanız neden yapılmayacağını anlatan ve sizi kıskanan bir toksik tayfa vardır. Benzer şeyler. Eb3 other workers bülteni şu anda evet 2021 yılında, bekleme süreleri değişiyor devamlı. Bu süreci 2 sene diye pazarlamak asıl insanları kandırmaktır.
    2025 yılına ait bir pd niz varsa matematiksel olarak zaten bültenle aranızda 4 sene var demektir.
    Şu an I140 onayını almış,DQ olmuş,ds260 formları doldurulmuş adaylar var. Kısaca bültenin hızına bağlı olmakla beraber sonu gc çıkan tek vize türü. Tavsiyem toksiklere kulak tıkamak,bilgili insanlardan bilgi almak. 🙂

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@selamibasaran Sağ olun hocam. İnşallah süreciniz en kısa zamanda olumlu olarak sonuçlanır 🙂

Benzer Başlıklar

• 2
  • 1
  • 5
  • 4
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |