EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
-
@desskhalifa green carda giden başka yol var mı bildiğiniz?
-
@randomlyselected ne yazık ki yok...
-
Greencard sonuclarinin aciklanmasi ardindan BDV’nin indirim yapmasi da zamanlama acisindan cok manidar. Bu tip basit kurnazlikla yapilan hareketler, firmaya olan guvenimi zedeliyor.
-
Arkadaşlar son 2 gündür herkes eb3 vizesine dolandırıcılık, umut tacirliği olduğundan, bu işin sonunun gözükmediğinden vs. Bahsediyor. Tek tek kişi ismi vermek istemiyorum fakat bunları forumdan çok eski ve bilgili insanlar söylüyor. Eb3 vizesine başvuru yapmış kişiler bu konuda ne düşünüyor? Süreç ilk başvurmaya karar verdiğiniz an ki gibi mi ilerliyor yoksa pişman mısınız?
-
@loremipsum geçen hafta indirim yaptı bdv. Bana geçen hafta mail attılar. Yeni yapmadılar yani.
-
@Atlantis00 dolandırıcılık kısmı tam olarak neresi ?
-
@serel Hiç bilmiyorum son 2 gündür sohbet sayfalarında görüyorum. Özellikle dv2027 sohbet sayfasında "gc kazanamadıktan sonra ki üzüntünüzü bilerek eb3 için umut tacirliği yapıyorlar, bu işin sonu gözükmeyen, başvuranların bile pişman olduğu, zaman ve vakit kaybından başka bir şey olmadığını" vs. Vurguluyorlar. Açıkçası bende belirli bir zaman sonra eb3 vizesini düşünen biriyim fakat bu yazılanlar ürkütmedi değil. Başvuru yapmış olanlar şu an ne düşünüyor süreç hakkında? Fikirleriniz bizim için çok önemli
-
Güncel olarak onay bekleyen LC dosya sayısı ve I-140 onayı alıp bülteni bekleyen dosya sayısı kaçtı acaba veriyi bulamadım
-
@Atlantis00 bunları söyleyenler bir ara bu konu başlığına da geldiler. Türkiye’de biliyorsunuz bir işe kalkışırsanız neden yapılmayacağını anlatan ve sizi kıskanan bir toksik tayfa vardır. Benzer şeyler. Eb3 other workers bülteni şu anda evet 2021 yılında, bekleme süreleri değişiyor devamlı. Bu süreci 2 sene diye pazarlamak asıl insanları kandırmaktır.
2025 yılına ait bir pd niz varsa matematiksel olarak zaten bültenle aranızda 4 sene var demektir.
Şu an I140 onayını almış,DQ olmuş,ds260 formları doldurulmuş adaylar var. Kısaca bültenin hızına bağlı olmakla beraber sonu gc çıkan tek vize türü. Tavsiyem toksiklere kulak tıkamak,bilgili insanlardan bilgi almak.
-
@selamibasaran Sağ olun hocam. İnşallah süreciniz en kısa zamanda olumlu olarak sonuçlanır

-
@smyael Dogrudur ancak gecen hafta web sayfasinda indirim goremedim. Greencard ile ilgili indirim yapildigini dusunuyorum.
-
@Atlantis00 eb3 için dolandırıcılık diyebilen insanlar genelde hiç araştırmamış, bu işin yasal bir dayanağı olduğunu bilmeyenlerdir. Bu demek değil ki eb3 bir gül bahçesi; bülten sıkıntılı, seçtiğiniz aracı firma çok önemli, sponsorun ne yapacağı belli değil ( siz sürece başlarsınız 1.5 sene sonra çekiliyorum der tekrar baştan başlamak zorunda kalırsınız) sponsorda asgari ücretle çalışmak zorundasınız bu da cepten yenecek ya da ek iş yapmak gerekecek gibi gibi... ama sonuçta vasıfsız insanlar için gc alınabilecek garanti bir yol. Daha önce de yazdım hep yazıyorum 5 yılı göze alıp kendini garantiye almak isteyen ve illa ki abd de yaşamak istiyorum diyen herkesin hemen başvurması gerekir diye. Bana sorarsanız insanların ne dediğine değil, eb3 ün kapsamının ne olduğuna, bu yolla gc alanların sayısına ve aracı firmaların başarı oranlarına bakmanız daha yerinde olacaktır.
-
@serel Eb3 vizesi = sabır vizesi Beklenen gün gelicekse çekilen acılar kutsaldır değil miii ?

-
Bdv sanırım pek bi indirim yapmamış, premium dahildi onu çıkartmış eğer yanlış görmediysem. Onun haricinde az bi miktar indirim var gibi ama kayda değer değil.
-
@Atlantis00 Son zamanlarda BDV sisteminde cekilen sponsorlar oldu, insanlara 12-15 ay arasi degisen surelerde zaman kaybettirdiler, yeni sponsor ve yeni pd tarihi ile devam edecekler; belki bunlarin etkisiyle kotu yorumlar artmis olabilir. Firmanin para iadesi ve bunla ilgili sozlesme maddesi degisikligi gibi taleplere cevap vermeye yanasmamasi da can sıkıcı. Bunun disinda surec bastan sona net, acik sekilde biliniyor. Bu yolla Greencard alan cok fazla insan var. Gerisi sabir

-
-
Herkese hayırlı yolculuklar ve kolaylıklar dilerim EB3 yolunda.
Bir sorum var, TR vatandaşı olup da Almanya'da süreli oturumu olan kişilerin süreçleri daha mı hızlı ilerliyor? Süreçle Almanya'dan mı yürümüş oluyor o zaman?
Ayrıca burada yazılanlardan anladığım kadarıyla deneyimli skilled workerlar (aşcı,pastacı) daha uzun bekleme sürelerine tabii oluyor. O yüzden J1 daha mı mantıklı oluyor?
Teşekkürler.
-
-
@ari-luli bu konunun ilk iletisinde epey kapsamlı bir rehber var aslında. spesifik bir sorunuz varsa sorabilirsiniz, ben ya da cevabını bilen arkadaşlar cevaplamaya çalışırlar.
-
@shepherd süreç herkes için aynı ilerliyor ve bültene tabi. (bültende kota limite takılmış ve ayrı sütunda yer alan ülkeler dışında)
Almanya'dan başvuran biri, Consular Processing ile ilerliyorsa, bültende current olduktan sonra, randevu alması daha hızlı olabilir belkide. Oradaki konsolosluğun çalışma hızı ve boş slotlarına bağlı. I-140 aşamasına geldiğinizde randevuya nerede girmek istiyorsanız o konsolosluğu belirtme imkanınız var. Ama oturumunuzun ve adresinizin orada olması lazım bildiğim kadarıyla.Skilled kategoride de bülten geride, çok fazla birikme var. Ama unskilled e göre çok daha avantajlı durumdalar. ( diğer kategorilerden kullanmayan kotaların dahil edilmesi imkanı var. )
J1 ile ilgili sorunuzu anlamadım. göçmen olan vize ile göçmen olmayan vizeyi karşılaştırmışsınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum