Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @kobayfaresi ben doldurup gönderdim ds260 ı tekrar açtırmak baya sıkıntı olur şuan, cn aktif olup mülakat tarihi aldıktan sonra yapabilirim ya da o şekilde devam edeceğim artık bakalım hayırlısı... Bir problem çıkmaz umarım, gmail girmedim diye red almak istemem.

• @rocklee aynı şekilde, küçükken "yatcaz kalkcaz" diye sayardık hemen geçmesi için, şu an öyleyi. 😃

şimdi zaten gece oldu, bi cuma kaldı işte, cumartesi zaten açıklanıyor diyorum 1 gün kaldı bana göre :D:D

• ⭐⭐

Bu sene kesin bana çıkacağı için çok rahatım. Ankaradan kasım aralık gibi randevu alacak bir case numarası hissediyorum. Zaten case numaraım 2750 üzeri gelirse avusturyaya taşırım. Şengenim var.

• @selamibasaran Aldığımız nefesin bile garantisi yok ustam. Hissettiğiniz gibi çıkar ins.

• ⭐⭐

@selamibasaran tüm göstergeler sizi işaret ediyor bence de😊

• ⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan orası öyle tabii. Ama tengri biz menen.

• @Atlantis00, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Arkadaşlar sizce bu sene 500 bin katılım olmuş mudur çekilişe?

Bence olmamıştır 200 küsür binlerdedir

• @fikret-çağan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Arkadaşlar tartışmaları ,olasılıkları bir kenara bırakıp hayallere devam edelim.
    Son saatler kaldı. Sonuca çok yaklaştık.
    Biraz hayallerimizden bahsedelim.
    ✈🏝🏝 🛬 Hangi eyalet , hangi şehir ve yapılacak iş seçimi ve sebeb?

Ben başlıyorum.

Eyalet ; California çünkü havası ve doğası güzel.
    Şehir ; Santa Barbara.
    İş; araba lastik tamir ve araç bakım yeri açmak.

Birde bir sorum var , neden kimsa Hawaii düşünmüyor?

Florida, Texas, California, Georgia gibi yerleri seçerdim. Yaşanılan yerde iklim çok önemli bence. Sürekli kapalı hava ve yağmur insanın psikolojisini bozuyor. Sıcak yerlerde insan çok depresyona girmeye meyilli olmuyor.
    İş olarak malum önce günü kurtaracak işler sonrasında yerleşmeye başlayınca (kartlar, bankalar, belgeler, ehliyetler vs.) profesyonel olarak iş aramak.

• @Onurfidan hocam uzun lafın kısası çıkması tamamen "şans"

• merhaba, eğer dosya numaramız yüksek olursa başka bir ülkede dil okuluna yazılıp oradaki ABD konsolosluğunda görüşmeye girebilir miyiz?

• Son düzlüğe girmişiz; 1 GÜN 19 SAAT

• Benim Instagram reelsim şu siralar neden sürekli ABD videoları çıkarıyor ki karşıma.Ya havalimanı anonsu çıkar "layds and gentlemen welcome to Chicago airlines"der ya da Florida yeşillikleri, Özgürlük Anıtı,Manhattan vs çıkar.Hiç uygun zaman değil,gereksiz heyecan yapmak istemiyorum😄

• @Birgariphayat Çerez verilerinden kaynaklı. Google, E-Ticaret, Sosyal Platformlardaki çerezleri kontrol ediyor instagram ona göre reels karşına sunuyor.

Bir E-ticaret sitesinden bir ürüne göz attığın zaman instagramda o ürünün sponsorlu tanıtımını dahi görebilirsin normal bir durum

• ⭐⭐

Arkadaşlar zamanın daha hızlı akması için ben uyuyorum size de tavsiye ederim 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici Ben bunu askerde yapardim 🙂

• @minnesota Merhaba, Hong Kong tercihinizdeki sebep nedir acaba, uçak biletleri çok pahalı gördüğümm kadarıyla. Daha uygun ülkeler yok mu avrupada? örneğin bizim yeşil pasaportumuz var, avrupada önerebileceğiniz ülkeler var mı taşıma konusunda?

• @selamibasaran Avusturya'ya taşıma sebebiniz nedir, kolaylık sağlıyor mu?

• @onuru teşekkür ederim hocam

• @yasinyasa tamam anladım teşekkürler hocam

• @fikret-çağan
    Ben ilk defa başvuruda bulundum hem kendim adına hemde esim adına. Çok umutluyum ve inanıyorum. Gittiğimizde Orlando da yaşamak istiyoruz. Protez tırnak uzmanıyım Ankara da kendi salonumuzu isletiyoruz. ABD ye gittiğimiz de de yine ayni meslekten devam edip kendi yerimizi açmayı hedefliyoruz. Sayılı saatler kaldı heyecanla bekliyoruz. Tabi ben daha ümitliyim esim henüz adapte olamadı ama olsun. Umarım her hayal edene her isteyene. Ve gerçekten gidecek olanlara çıkar. GC çıktığında ilk gelip buraya yazacağım yine 🌸kalın yazı

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |