DV2026 Sohbet Odası
-
@yasinyasa Gitmeyi düşündüğünüz şehir hangisi? Oradaki okullara bakmak lazım. 2 Yıllık okullara community college diyorlar. 4 Yıllık olanlar bildiğimiz üniversite. Bunların dışında üniversite veya community college bünyesinde sertifika programları da oluyor. :)
-
good bye!
-
@yasinyasa selamlar, bu verilere nereden ulaşıyorsunuz acaba bende kendi ülkemi merak ettim açıkçası 🥲
-
@Zafer-Kalik bizim tatil bugun sabahtan beri pcde oyun oynuyorum oyunda zaman su gibi geciyor diye, ona ragmen 2-3 kez duvardaki saate kaydi gozum :))) heyecan yuksek ve hala utanmadan zaman gecmiyor ya diyorum icimden ahahaha kalmis surda 1 gun :D
-
good bye!
-
@yasinyasa Türkmenistan, teşekkür ederim şimdiden 😌
-
@Ozden-0, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Zafer-Kalik bizim tatil bugun sabahtan beri pcde oyun oynuyorum oyunda zaman su gibi geciyor diye, ona ragmen 2-3 kez duvardaki saate kaydi gozum :))) heyecan yuksek ve hala utanmadan zaman gecmiyor ya diyorum icimden ahahaha kalmis surda 1 gun :D
Defalarca başvurmuş ve çıkmamiş biri olarak ilk 1-2 den sonra heyecan olmuyor. Bunun yerine beynimi para kazanmaya odaklandırıyorum. sürekli ilerisi için ne yapabileceğime kafa yoruyorum. Herkese bol şans umarim herkes hayallerine 1 adım daha yaklaşmiş olur. Temennimiz ve umudumuz o yöndedir. Hayal ne kadar güzel olsada fazlasi kendimiz için zararli olur.
-
@Ozden-0 Hangi oyunu oynuyorsun? Ben uzun zamandır hikayeli oyun oynayamıyorum. Biraz odaklanma sorunu yaşıyorum. Bir diziyi bile bir kerede oturup bitiremiyorum bir bölümünü. Bu yüzden bu sıralar valorant ve LoL oynuyorum çok fazla :)
-
@Madina-Erkinova selamlar, henuz dv24 verileri paylasilmadi ama onceki yillarin datalarina asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
Ulke bazli kazanan sayisi
-
good bye!
-
@yasinyasa selamlar, yukarida attigim linkte son bir kac yil disinda butun datalar mevcut. Hangi ulkeden ne kadar basvuru olmus, ne kadari kazanmis vs. burayi inceleyebilirsiniz.
-
Ben vakit geçirmek için chatgpt ile takılıyorum. Muhabbeti oldukça güzel. :D
-
@rocklee Süper. chatgpt abiye bi sor bakalım "ABD'de iyi bir yaşam sürmek için 1 senede ne kadar para kazanmam lazım diye?" :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@rnc bende hep onu diyorum gc ye ilk başvurdugumda hiç bişeyim yoktu cıkarsa diyip başladıgım iş ve yatırım planlarım ile azımsanmayacak mülk taşıt ve nakit bakiyesine sahip oldum şimdi anlıyorum ki benim eksigim tr de dogmuş olmak degilmiş planlama yapamayan basiretsiz bahanelere sıgınan basit biri olmakmış gc bana bi gün çıkarmı bilmem ama hedef koyma plan yapma becerisini (bana sorsalar eskidende 10 numara kafası basan biriydim) çıkmadanda kazandırdı.
-
@sinatra35 Hangi eyalet ve şehirde, hangi koşullarda yaşamak istediğine göre değişir diye cevap verecektir. :D
-
Benim alanım vergilendirme ve finans biraz denklik için uğraşıp bigfour gibi şirketlerde tax consultant alanına yönelebilirim ama 35 ‘ten sonra kariyerimi komple değiştirme hayalim var çünkü neden olmasın bir kere geliyoruz dünyaya😀game design ile ilgili online sertifikalı eğitimlere başladım uzun zaman önce. Bir yandan arka planda eşim ve küçük bir ekiple kendi oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz.Uzun vadede hayaller planlar çok , biraz şans bolca da emek ve çalışmayla gerçekleşmesi umuduyla 🍀 en çok da kızım için istiyorum daha güzel bir geleceği olması için..
-
@Ozden-0 Hahahaha işten arta kalan zamanda bende öyle oyalanıyorum açıkçası o zamanlar daha hızlı geçiyor. Bugün işte olmadı 1 mayıs dükkanı açtık ama işte :)
-
@yasinyasa bunu düşünenlerdenim bende. Hangi bölüm kararlaştırmadım o anki duruma göre community collage de olabilir bir üniversitede. Hatta dilimi geliştirebilirsem yüksek lisans olarak düşünebilirim ki o zaman hedefim zirvedeki üniversiteler olur. Harvard, Yale gibi. Yapabileceğimi düşünüyorum ama oralar için şu anlık dil problemim var. Her şey biraz ona bağlı
-
@Atlantis00 Ben de bayadir hikayeli oynamiyorum su an valodayim :D
-
good bye!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum