DV2026 Sohbet Odası
-
good bye!
-
@Witch-Lilith Maalesef bu bir yandan savunma mekanizması çok bağlanmamak ve hayal kırıklığı yüksek olmasın diye kötüye alıştırmak. Sonrasında çıkarsa eğer aşırı zaten sevinir ama çıkmasa da umut bağlamadığı için daha az üzülür insan :)
-
Arkadaşlar sizce bu sene 500 bin katılım olmuş mudur çekilişe?
-
Ne çok taktınız bu söylenenleri ya umursamayın boşverin 😃 her sene yeni umutlar hayallerle başvuru yapıyoruz sonuçta 😊 hak edene çıksın inşallah. Hayal kurmaya devam arkadaşlar ✋🏻
-
Çıkarsa acaba gidildiğinde direkt olarak ev almak mantıklı olur mu? Bütçeme göre araştırma yaptım, chatgpt'ye sordum, çıkan seçeneklerin bulunduğu yerlerle ilgili youtube videoları izledim, aklımda bir tane çok mantıklı seçenek var.
-
@OffGuard Yani tam bilmiyorum izlemişsinizdir bende çok video izledim ama direkt ödeme mi yapacaksınız eve. Mortgage ise kredi puanınız olmadan zor diye biliyorum o işler araba almada zorluk oluşuyor evi geçtim :)
-
@Zafer-Kalik Size de bol şans 🍀 Umarım gönlümüzden geçtiği gibi olur 💫✨🤩
-
@Zafer-Kalik Peşin olarak alırım diye düşündüm. zaten direkt almak hemen uçaktan iner inmez almak değil. en az 1 ay airbnb, otel bir seçenek ayarlayıp bi oranın havasını koklarız diye düşünüyorum
-
@OffGuard Tabi 1 ay veya 6 ay bile direkt alma sınıfına giriyor zaten :) Durumunuz müsaitse değerlendirme ve emlakçılarla irtibatta olup tabi ki yapın oradaki yatırım hiç olmaz.
-
good bye!
-
@Zafer-Kalik Şöyle bir durum var. Bu bir çekiliş olduğunu ve hayatın devam ettiğini unutmamak gerek. Bu başvurunun şartlarından biri 18 yaşından büyük olmak dimi ? Ve Liseden mezun olmak vb gibi yani kast ettiğim yetişkin insanların başvurduğu bir olgu. Yani bu hayatta kazanmak kadar kaybetmeninde olduğunun bilincinde olan bilinçli olan insanlar olduğunu zannediyorum bir çoğunun.
-
@yasinyasa kanka bu başvuru ve kazanan sayılarına nereden bakıyorsun. 2024 Türkiye verilerinde yazar mısın
-
@Atlantis00 Bence olmamıştır. Benim tahminim 300k.
-
katılım oranını, olasılık hesaplarını falan bi yana bırakın. Çekiliş size çıktı, tüm formaliteyi hallettiniz ve pasaportunuza göçmen vizesi basıldı. ABD'ye girdikten sonra (basılı green card, SSN, ehliyet, banka hesabını saymazsak) ne yapacaksınız? Ne hayal ediyorsunuz? anlatın biraz...
-
@sinatra35 Günü kurtaracak bir işten ziyade kariyer basamaklarını çıkmama yardım edecek bir işe girmek için çabalardım. Bu sebeple kurumsal kimliği olan firmalar önceliğim olurdu.
-
good bye!
-

-
Merhaba, Ben Ön lisans mezunuyum ama başvuruda yanlışlıkla lise mezunu olarak seçtim. Kura çıkması halinde ds 260 formuna ön lisans doldurduğumda bu mülakatta sorun olur mu?
-
Arkadaşlar benim aklıma bir şey takıldı. Bu seneden örnek vererek anlatıcam.
2024 yılının ekim ayında biz bu başvuruyu yaptık ve 2025 mayıs ayında sonucu bekliyoruz. Diyelim ki ben bunu kazandım. 2025 ekime kadar dosya için bekliyorum. Ardından da diyelim ki bana mülakat için 2026 nisan veya mayıs ayına tarih verildi. Şimdi sorum şu. Ben henüz mülakat sonuçlanana kadar elenme ihtimali olan bir adayım. Ben mülakatı beklerken 2025 ekim ayında bir sonraki gc başvuruları açılmış oluyor. Peki ben halihazırda mülakatını bekleyen biri olarak(elenme ihtimalimi de düşünerek) 2025 ekim ayındaki bir sonraki gc lottery için başvuru yapabilir miyim/yapabiliyor muyum? Bu konuda bilgisi olan var mı? -
good bye!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum