@gnollzy soru sormak icin yeni baslik olusturmayin!
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
@sinatra35 Aslında chatgpt de çıkar sorun olmaz ama memur dikkat eder ve kabul etmeyebilir dedi.
-
@sadikcagan Her yasta mantiklidir, ABD’ de yas kavrami yok gibi
-
@Zafer-Kalik inşallah çıkar da, sonrasında bunları düşünürsünüz! bol şans!
-
@sinatra35 Aynen öyle çıktı da :)) Sizede bol şans teşekkürler.
-
bizim forumda yenisin ondan dolayı sadece mışle muşla işler yürümez. Eğer bir yerde yazılı yada görsel varsa buraya eklersin ki biz de üzerine tartışırız. Bu arada hiç forumda yeşil pasaportla gidenlerin kaç kişi olduğunu inceledin mi ondan dolayı LÜTFEN bir yere yeni geldiyseniz öncelikle bir bakın bu forumda işler nasıl gidiyor. Bizim burası diğer tüm forumlar gibi değildir. Burada biz aile gibiyiz ondan dolayı başka yerlerde ki yalan yanlış bilgileri LÜTFEN buraya taşımayınız. Sana turistik vizeye başvuru da yeşil pasaportun avantajını gösteren bir yazı koyuyorum. Kısacası basılıyor.

-
@Zafer-Kalik Bence birşey olmaz ondan.
-
@Zafer-Kalik Kesin hükümler milletimizin kanayan yarası. Genelde elimden geldiğince kesin konuşmamaya çalışırım. İnsanlarımız keşke öyle olsa zaten öyle olsa Amerika'ya gitme isteğimde olmazdı bağlantılı :))
-
@rocklee Umarım bir şekilde halledebileceğim birşey olur. Zaten çıkma durumunda düşünülecek şeyler ama son birkaç gün kala da çıkmış gibi konuşalım bırakın.Çıkmazsa konuşamicaz

-
@Zafer-Kalik Ben de sizin gibi heyecanla bekliyorum.

-
@oz4nkilic Resmi görev nedeniyle kullanabileceğiniz pasaportlar ve tek seferlik verilen pembe pasaport hariç tüm pasaportlara vizeniz basılır.
Yani bordo ve yeşil pasaporta vizeniz basılır.
Yeşil pasaport varsa tam gaz devam, yeniden bordoya gerek yok

-
good bye!
-
@ayvalik10 bunu okumustum ama aklıma takılan bı konu var. DS260 da yeşil pasaport numarası girip Yeşilpasaporta GC vizesi bastırıp giden oldumu ?
-
@rocklee Yemin ediyorum başıma ağrılar giriyordu düşünmekten saldım. Çünkü bu kadar isterken birde yani şans yüzüme güldü diyelim. Üstüne bu sebepten alamazsam kahrolma seviyem 100 kat artardı. :))
-
@Zafer-Kalik
Açıkçası bu düşük ihtimal için çok heyecanlanıyorum
%1 olduğunu biliyorum, yine de teşekkürler
Ama ben Bulgaristan doğumlu olduğum için çekilişe oradan girmiş oldum. Oradaki yüzdeyi de biliyorsanız paylaşır mısınız?
Mülakat yeri ile ilgili sorum arada kaynamış mı oldu?
DS260 formunu mümkün olduğunca hızlı gönderin tavsiyesi var, çekilişten sonra araştırıp öğrenmek yerine öncesinde öğrenmek istedim
-
@Zafer-Kalik Başka şeylere odaklanıp biraz kafamızdaki greencard düşüncesini dağıtmak lazım. Yoksa insan vakit yavaş ilerliyor hissiyatına kapılıyor.

-
@rocklee Deniyorum iş yerindeyim ama boşluk oluştu bugün 1 mayıs olduğu için daha çok odaklanmak durumunda kaldım. Evde olsam geçerdi zaman :))
-
@Stars Bulgaristan içinde benzer oranlar olduğu söyleniyor 3 aşağı 5 yukarı :)) bol şans.
Bulgaristan'dan başvuru yapan bir kişinin kazanma şansı, Türkiye'den başvurana göre yaklaşık 3–5 kat daha fazladır. iyisiniz :)) -
Hayallere pranga vuramazsınız
Dilerim ki burdaki herkese çıksın.
İlk başvurumun üzerinden yüzyıllar geçti sanırım. Hobi olarak başvuruyordum ve seneler sonra çıktı.Sorunuza gelecek olursak, DS260'ı doldururken size soracak, Sofya'da mı gireceksiniz mülakata yoksa başka bir yerde mi diye. O esnada Varşova olarak seçebilirsiniz.
@Stars, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Selamlar
Kazanmışız gibi hayal kuruyoruz, elde değil 🥳 Ben Bulgaristan’da doğdum ve Polonya’da yaşıyorum. Mülakat yerimin Varşova olacağını düşünmüştüm hep fakat DS260 formu nasıl doldurulur videosunu izlerken farkettim ki mülakat yerim otomatik olarak Bulgaristan çıkacak ve ben onu daha sonra Varşova’ya dosya taşıma ile alacağım. Öyle mi yoksa doğrudan Varşova mı seçeceğim formda?
Teşekkürler 
-
Merhaba ,
Bir kaç gönderiyi gördüm @Atlantis00 arkadaşın gönderisini okudum çoğunlukla ! Çok hak veriyorum ! kimse kimsenin hevesini kırmaması gerekiyor. %1 ihtimalle kazanma çok zor deniyor fakat insanlar şunu unutuyor. Senede bir kere yapılan milli piyango çekilişi bile 1/10000000 veya 10 milyonda bir ihtimal ile çıkma olasılığı olan ve her insanın yada çoğunun çıkar umudu ile senede bir kere de olsa aldığı bir biletin ihtimalini düşünürsek %1 ihtimal dediğimiz çok yüksek. Arkadaşlar doğru söylüyor. Burda geçen sene ilk başvuru yapan biri olarak her gün neredeyse hiç olmadı sohbet ederdik hayal kurardık ama paylaştığımız fotoğraftan bile rahatsız olanlar oldugu için bende dahil bir çok arkadaşım artık girmiyor. Burdan çok güzel arkadaşlar edindim. Çoğu ile hala konusur görüşürüz (İstanbulda yaşayanlar) ve bu dosluk arkadaşlık kurma bakımından bile bana iyi gelen bir yerdi. Taki o tarz olaylar olana kadar ama şuan son bir kaç gün kala tekrar girdim ve hiç birşeyin değişmediğini görünce çok üzüldüm. -

Yapılacaklar listesinde en başta olanlar

Benzer Başlıklar
121
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k