Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mertq En azından sen okumuş oldun kardeşim 🙂

• @Strator kim bilir ne halt ettin de peşisıra red yiyeceğini düşünüyorsun! 😁 Şaka tabii, ben de aynı şekilde hem heyecanlıyım hem de çıksa bile red yiyeceğimi düşünüyorum ama bana çıkmama durumunda canım sıkılmasın diye kendimce bazı önlemler aldım. Örneğin yıl boyu neredeyse hiçbir şey satın almadım, para ayırdım çünkü "Has not been selected" yazısını görünce moralimi yükseltmek için cep telefonu, monitör kolu, e-kitap, dambıl seti vb. alıp moralimi yükseltip akıl sağlığımı koruyacağım. Yeşil kart bana çıkarsa harcamayacağım tabi, ABD için ayıracağım bu parayı :))) 3 tane de güzel film ayarladım, onları da izlerim o şans gününde şanssız olursam. Tabii bir de o gün bol bol tatlı yiyeceğim. Öneririm bu yöntemleri.

• ⭐⭐⭐⭐

@sinatra35 efsaneyi hatırlatayım, Gmail uzantılı email adresi ile başvuranlara genellikle çıkıyor diye konuşuluyordu bir ara sosyal medyada 😁

• Arkadaşlar merhaba, herkesin mutlu olacağı bir kura süreci geçirmesini diliyorum. Bir sorum olacak araştırma yaptım ama net bir sonuca ulaşamadım, tecrübeli arkadaşların yorumlarını almak isterim.
    1- ABD seyehat vizem var.
    2- yeşil pasaportum var ve avrupaya girişte herhangi bir sorunum yok.

Nasip olur çekiliş sonucu çıkarsam DV-260 formunda ki ilk bölümde mülakat yeri ankara mı yazmalıyım yoksa direkt Almanya veya Viyana yazabilir miyim? Avrupa yazdıgımda bir sorun yaşarmıyım oradaki konsolosluk siz burayı yazmıssınız ama oturumunuz yok vs der mi ? Yoksa direkt olarak randevu tarihi mi verir?

• @ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@sinatra35 efsaneyi hatırlatayım, Gmail uzantılı email adresi ile başvuranlara genellikle çıkıyor diye konuşuluyordu bir ara sosyal medyada 😁

yalan bilgi.. nerden biliyorsun diye sormayın 😀

• ⭐⭐⭐⭐

@khanjar siteye erişim sağlayabilirseniz doldurursunuz

• ya ben bu başvuru yaparken kı numara varya kaybettım sonucumu yinede nasıl görebilirim ?
    DV2026:🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@rocklee başvuru sayısının azalması pek olağan değil her geçen gün ülkeden kaçmak isteyen kişi sayısı artıyor. Sayfa sayısının düşme nedeni insanlar arrık başvurup unutma yolunu tercih etmeye başlamıştır

• Arkadaşlar, haber sayfalarında kimi ayın 4'ünde kimi de ayın 3'ünde açıklanacak diyor. Saatleri de çelişkili. Sonuçlar ayın kaçında ve Türkiye saatiyle kaçta açıklanacak?

• @TTKvY 3 Mayıs 19.00

• ⭐⭐⭐⭐

@TTKvY 3 Mayıs 2025 Cumartesi Türkiye saati ile saat 19:00 itibariyle kontrol edebilirsiniz sistemden, ilk saatlerde yoğunluk nedeniyle sisteme giriş yapamamanız muhtemel.

https://dvprogram.state.gov/

• Bu ileti silindi!

• CASE NO unuttum. Select the Diversity Visa Program Year to check.
    2024 yazıcam değil mi yardımcı olur musunuz ?

DV2026:🍀

• arkadaşlar dv26 başvurusunda fotoğraf ile ilgili bir sorum olacaktı başvuru yaparken fotoğrafı arka fonu bir program ile beyaz yapıp kazanan oldumu sorum şu ki oluyormu yani bu direk kuraya katılmama sebebi mi ?

• Evet arkadaşlar bu sene benim senem burayada yazıyorum pazar sbahi güzel bir kahvaltıdan sorna da 260 formunu dolduyor olucam hemde 1001 case number ile bunu yapıcam anlayacağınız dünyanın en mutlu insanı olarak kahvaltı yapmam 3 gün kaldı hadi hayırlı geceler umudunuz yüksek olsun seviyorum umudu olan herkesi seviyorum herşey daha kötüye giderken umudunu yitirmeyenleri

• Sonuçların açıklanmasına 2 gün kalmış ben sonuçların açıklandığı gün bakmayıp ertesi gün bakmayı planlıyorum. totem candır. odamda 5-6 yıldır saat durmuş şekilde bir saati işaret ediyor. o saatte başvurumu gönderdim ve o saatte bakmayı planlıyorum. herkes için hayırlısı sonuçların açıklandığı gün yine forumda olmayı herkesin o anki heycanını görmek için geleceğim. çıkanların sevincini görebilirsek ne mutlu ve ne mutlu bize..

• @aliaytac41 eyvallah abi. 🙂

• Kaldı 63 saat. En son 45 gün kaldı demiştim, zaman hızlı geçiyor. vay be.

• Az kaldı az.

• ⭐⭐⭐⭐

@sinatra35 daha öncesinde amerikada 1 sene J1 ile yaşamış ve 4-5 defa başvuru yapmış olmama rağmen kazanamayan ben, lotterye katılma serüvenime ön ayak olmuş daha önce WaT yapmış ve 10 a yakın başvurusu olup kazanamayan tanıdığım ve buna karşı 2. Seferinde daha önce hiç amerikaya gitmemiş kazanan eşim. Çok takılmayın bence rastgele değil seçimleri vs noktasına

Benzer Başlıklar

• 682
  • 4035
  • 30813
  • 9899
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |