Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

Şaka tabii, ben de aynı şekilde hem heyecanlıyım hem de çıksa bile red yiyeceğimi düşünüyorum ama bana çıkmama durumunda canım sıkılmasın diye kendimce bazı önlemler aldım. Örneğin yıl boyu neredeyse hiçbir şey satın almadım, para ayırdım çünkü "Has not been selected" yazısını görünce moralimi yükseltmek için cep telefonu, monitör kolu, e-kitap, dambıl seti vb. alıp moralimi yükseltip akıl sağlığımı koruyacağım. Yeşil kart bana çıkarsa harcamayacağım tabi, ABD için ayıracağım bu parayı :))) 3 tane de güzel film ayarladım, onları da izlerim o şans gününde şanssız olursam. Tabii bir de o gün bol bol tatlı yiyeceğim. Öneririm bu yöntemleri.