Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Avrupa gezisi Amerika vize başvuruma etki eder mi?

Amerikan Vizeleri
1 1 60 1

• Merhaba,

Amerika turist veya öğrenci (dil okulu) vizesine başvurmak istiyorum ve şöyle bir şey düşündüm.

Öncelikle 10 yıllık pasaport çıkartayım. Balkanlar'ı çok ucuz bütçeyle gezip pasaportuma damga vurdurayım Balkan ülkelerinde.

Ardından Schengen vizesi alıp çok ucuza da Avrupa'nın her ülkesini görüp pasaportuma damga vurayım diyorum.

Son olarak da Amerika vizesine başvururum. Bunun çok etkisi olur mu?

Benzer Başlıklar

• Amerika Konsolosluğunu dava edebilir miyim ?

Amerikan Vizeleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    298 Bakış
    C
    @fenerbahçe06 siz vize basvurusunu Ve verilme kriterlerini yanlis anlamissiniz. Sadece yurtdisi cikisi vize garantisi saglamaz. 20 tane Schengen alabilirsiniz. 50+ ulke gezen insanlar red Aldi. Milyonerler red Aldi. Pentagondan davetli general red Aldi, vs vs. 2011de ingiltere kralicesinden odul almis fotografcinin red aldigini gordum. Ds160i cok ciddi Ve duzgun doldurmaniz gerek Ve mulakatta gayet acik Ve net seyahat sebebini aciklamaniz lazim. Sadece gezicem, alisveris yapicam bir sebep degildir. Bu arada dava acamazsiniz yasal olarak.
  • AB vatandaşlığı ile Amerika'da vize durumları

Amerikan Vizeleri
    14
    0 Oy
    14 İleti
    960 Bakış
    gucarslanG
    @Gül-Nur başınız sağolsun öncelikle. çocuklarınız green card almış mıydı yoksa onlar siz kart sahibi olduktan sonra mı dünyaya geldiler?
  • OPT sonrasi icin vize turleri

Amerikan Vizeleri
    3
    1 Oy
    3 İleti
    318 Bakış
    crazycellsC
    @kirik, içinde söyledi: OPT sonrasi icin vize turleri Merhabalar esimin OPT karti var. HAziran ayi'nda bitiyor. Bende burada ogrenci olmak icin statu degisikli basvurusu yaptim. Cevap bekliyorum. Sorum su: OPT karti bulunan birisnin bu suresi bitmeden Amerika'da kalabilmek icin yapacagi statu degisiklikleri neler olabilir? Esim Education bolumunden mezun oldugu icin bir yil daha OPT yapamiyor. Yatirimci vize turunden yararlanabilri mi? Yapilabilecek baska statu degisikligi turleri var midir? Varsa nelerdir? Cok gec olmadan yararli bilgiler edinip bu konuya odaklanmak istiyoruz. Bu konuda yardimci olabilecek birileri varsa cook mutlu olurum. Tesekkur ederim simdiden. Genelde OPT'yi size okudugunuz (ya da diploma aldiginiz) alanda bir is bulup calismaniz icin veriyorlar. Bu surecteki pek cok kisi OPT sirasinda bir isveren bulup daha sonra calisma vizelerine gecis yapiyor. Tam emin degilim ama egitim sonrasinda sanirim en populer vize H1B...
  • Amerikada uzun kalabilmek için vize

Amerikan Vizeleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    444 Bakış
    DrywallD
    @leon @Ryback 'in dediği gibi uzatma nedeni önemli. Örneğin B2 ile girdiyseniz mesela sağlık ve tedavi ile ilgili bir neden olabilir, eğer B1 ile girdiyseniz iş kurma veya iş takibi ile ilgili bir neden olabilir. Hiç başıma gelmedi ama bildiklerim çerçevesinde bunları söyleyebilirim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa konu daha net anlaşılacaktır. Bu konuyu @Ryback ' inde linkini verdiği konu başlığı altından takip ederseniz daha çok bilgi edineceginizi düşünüyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k