Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@ilkerkaynar90 eşim benim kullanamıyor bu yüzden artçı olarak gidiyoruz nereye gidersek 🙂 tanırmısın bilmiyorum sönmez serkan söğüt isminde bir moto gezgin var 2016 2017 yıllarında eşiyle birlikte amerika kıtasını gezmişlerdi yaptığı rotaların görselini paylaşırım onları takip ederken o kadar imrendim ki bir gün bende yapacağım eşimle dedim 🙂

7cf57cc5-e7cb-4622-9da2-71b178c15d9e-image.png

• @T-C-Kubilay-Dikici bilirim bilirim ya eski gezginlerden kendisi.. umarım hayaliniz bir gün gerçek olur 🙏 gezgin ruha kelepçe vurulmuyor elbet gidersiniz yeterki gözünüzü karartıp ben gidiyorum kararını verin.. artçı olarak çok fazla gezdiği için eşim artık bende kullanayım dedi.. bir süre sonra bu şekle dönülüyor sanırım dedim bende çift motor olarak düşünüyoruz.. hatta route 66 bile turist olarak yaparken çift motor düşündük.. turist gidip satın alıp dönerken satarız fikri bile mevcut tabi ne olursa artık 😂

• ⭐⭐

@ilkerkaynar90 eşimin kullanmasına izin vereceğimi pek düşünmüyorum sonuçta iki teker ben 6 7 ileri sürüş eğitimi aldım çok şükür hiç kazam olmadı kendimi hiç bir zaman riske atacak şekilde de sürmedim güvenlik balonum her zaman vardı eşim panik yapar düşerse motordan uzaklaşır bu yüzden bir kaç kez istedi kullanmayı olmaz dedim 🙂 arabası var sen arabanı kullan ben motorda senin şöförün olayım arkada rahat rahat git dedim 2 sene öncede goldwing aldım keyfi yerinde bir dahada ver demedi 🙂

Route66 3500km bir yol sadece onun için giderseniz en az 1 ay kalacak şekilde amerika da bulunmanız gerekiyor ben 10günlük gideceğim hatta şunu düşündüm düne kadar newyork araba kiralar gezerek floridaya giderim olmuştu forum kullanıcıları orada yaşayanlar 10 güniçin çok büyük vakit kaybın olur dediler ondan vaz geçtim new york arabasız floridayı araba kiralayarak gezeceğim inşallah

• Günaydınnn Günaydınnnnnn ✨ ✨

• @minnesota sıra numaranız düşük o yüzden sordum hayırlısı olsun

• @rocklee Merhaba, ben de AS bölgesinin kotasına girerim.

1- AS bölgesi için CN numaraları yavaş ilerliyor. Örneğin: 2024 mali yılı sonunda AS bölgesinde en yüksek CN 27500 ye ulaşırken, EU bölgesi 50000 e ulaştı. 2025 mali yılı için şu anda EU 16000 e geldi, ama AS hala 6500 de duruyor. Bunu göz önüne bulundurmanız gerek. Eğer sizin CN numaranız EU 35000 ve eşinizin numarası AS 25000 çıkarsa, yine de EU numaranızla mülakat alabilme şansınız daha yüksek olur.

2- AS üzerinden dosya ilelediğinde, ikametiniz Türkiye olduğu için Türkiye'de mülakata girebilirsiniz. Ama yine de CN Asya bölgesine göre aktif olmasını beklemeniz gerek.

3- Olur, sorun yok. Fakat Ankara yavaş ilerliyormuş, numaranız aktif olsa da, daha hızlı mülakat alabilmek için vatandaşı olduğu Asya ülkesine veya 3. bir ülkeye gitmenizde fayda olabilir.

4- Bunun cevabından emin değilim. Sanırım evet ikinizde formları doldurup iki farklı dosya ile ilerleyebiliyorsunuz ve kimin dosyası daha önce mülakat çağırlırsa onunla devam edersiniz.

• @ilkerkaynar90 iletinizde kendi planlarımı düşüncelerimi okudum 😍 bu sene bize çıkar hayallarımız gerçek olur inşallah 🙏 yaş geçmeden gitmek lazım

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Son 15 gün. Allah hepimize hayallerimizi afiyetle yaşamayı nasip etsin amin. Dualarınızda beni de eksik etmeyin 🙂

• Selamlar.
    DV2026 talihlisi;
    *DS260 formunu doldurduktan sonra,
    TR de veya dosya tasiyarak başka ulkede mulakat alamayacagini dusunerek B2 vizesi ile süreci ABD de AOS ile tamamlayabilir mi
    **ABD ye girişte DS260 formu dolduruldugu için gocmenlik niyeti var deyip ülkeye girişte sıkıntı çıkar mı.

Teşekkürler.

• Herkese merhaba,

2026 kuralarının açıklanmasından sonra sizce Ankaranın performansında ufakta olsa bir artış yaşanabilir mi?@gucarslan yanılmıyorsam Trump İran ve Afganların Abd ye girişlerine yasak uygulayacaktı. DV 2026 da geçerli olacak mı? eğer öyle bir şey olursa bize olumlu anlam da yansıması olur mu. Malum İran Afgan ve Somalilerden Türklere sıra gelmiyor. Bununla ilgili bilginiz varsa sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ozgurcele e devlette aşağıdaki linkten alabilirsin.

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici sıkı bir programla NYC için 5 bilemedin 6 gün yeterli evet. Ben de Haziran sonu, Temmuz başı oradayım. Eşimin ve kızımın ilk ziyareti olduğundan NYC, daha doğrusu Manhattan'da 6 gece kalıyoruz. E anca, üniversiteler, müzeler vs vs çok panik yapmadan...
    Programın devamı da benzer sizinle. Dönüş DC'den olduğu için NYC sonrası DC'ye geçip araba kiralama, oradan Orlando'ya geçmekti bu zamana kadar plan. Ama yol gözümde büyüdü ve dediğiniz gibi 2 güne yakın kayıp olacaktı (gerçi sonuçta değişik yerler görülecekti ama mevcut planları zoprlardı). NYC'den direkt uçakla Orlando, orada da 5 gün falan kalıcaz. Sonra dönüş DC'ye, son 3-5 gün de oralarda olucaz.
    Ve yine benzer, Route 66 için ise seneye aile reisinden izin aldım, tek başıma gitmeye. o zamana kadar iyi geçinirsem belki fikrinden dönmez de izin verir.
    Hazır sizin de seyahat planı varken sorayım, E SIM hakkında bilginiz var mı? Ben olayın kendisine tamamen yabancıyım da önce hangisi ABD, daha doğrusu NYC, DC ve FL için uygun onu araştırmaya çalışıyorum. Varsa bir bilginiz, sevinirim paylaşırsanız...

• @SUAT-GUNAY benzer bir planlamayı ben de eşim ile birlikte gerçekleştirmek istiyorum da sakıncası yoksa ve özel olmazsa ayırdığınız ortalama bütçeniz nedir paylaşır mısınız?

• Bir yazı okudum "Greencard, evrene atılan bir şişe mesajı gibi... İlk attığında karaya vuran da var, 10 yılda çıkan da." gerçekten çok doğru 🙂

• dostlar selamlar verilere baktıgımızda türklere mesela 3k kişiye çıkıyorsa 1ksi vize alabiliyor bunun nedeni nedir?

• ⭐⭐

@istanbuladami ilk yıl ile 10.yıl arasında fark olması için, ilk yıldan sonra her yıl için 2 çekiliş hakkı falan verilmeli 🙂 Onun dışında şans hep aynı, hatta daha da azalıyor başvuru sayısı arttığı için. O yüzden de 3 başvuru yetti bana 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Witch-Lilith bir kişi soru soruyor ben cevap yazıyorum sen eksi atıyorsun o insanı cevabı göremez mantıklı bir açıklaman var mı senin yazar mısın

• ⭐⭐

@SUAT-GUNAY esim olarak esim io indirdim geçen amerika listenin içinde var. bir kaç youtube yayını yapanların kullandıklarını gördüm beni nyc bir tanıdık karşılayacak eğer esimio kullanamazsam oradan hat almayı düşünüyorum.

• @SUAT-GUNAY Eğer telefonunuz esim e uygunsa, AIROLA uygulamasını kullanabilirsiniz. Bölge veya ülke seçenekleri var. Ülke olarak USA seçerseniz, bütün eyaletlerde kullanabilirsiniz. Eşimin teline aldık biz çok yakında, turist olarak buradayız. Texas ve Oklahoma Eyaletlerinde sorunsuz kullandık, önümüzdeki hafta Miami, 3 hafta sonra da Alaska seyahatimiz olacak. Aynı paketi oralarda da kullanacağız. İhtiyacınıza uygun paketi seçebilirsiniz.

• ⭐⭐

@Müberra-Dikici esim io kullanıla bilinir mi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |