-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2026 Sohbet Odası
-
@ilkerkaynar90 eşim benim kullanamıyor bu yüzden artçı olarak gidiyoruz nereye gidersek
tanırmısın bilmiyorum sönmez serkan söğüt isminde bir moto gezgin var 2016 2017 yıllarında eşiyle birlikte amerika kıtasını gezmişlerdi yaptığı rotaların görselini paylaşırım onları takip ederken o kadar imrendim ki bir gün bende yapacağım eşimle dedim 

-
@T-C-Kubilay-Dikici bilirim bilirim ya eski gezginlerden kendisi.. umarım hayaliniz bir gün gerçek olur
gezgin ruha kelepçe vurulmuyor elbet gidersiniz yeterki gözünüzü karartıp ben gidiyorum kararını verin.. artçı olarak çok fazla gezdiği için eşim artık bende kullanayım dedi.. bir süre sonra bu şekle dönülüyor sanırım dedim bende çift motor olarak düşünüyoruz.. hatta route 66 bile turist olarak yaparken çift motor düşündük.. turist gidip satın alıp dönerken satarız fikri bile mevcut tabi ne olursa artık 
-
@ilkerkaynar90 eşimin kullanmasına izin vereceğimi pek düşünmüyorum sonuçta iki teker ben 6 7 ileri sürüş eğitimi aldım çok şükür hiç kazam olmadı kendimi hiç bir zaman riske atacak şekilde de sürmedim güvenlik balonum her zaman vardı eşim panik yapar düşerse motordan uzaklaşır bu yüzden bir kaç kez istedi kullanmayı olmaz dedim
arabası var sen arabanı kullan ben motorda senin şöförün olayım arkada rahat rahat git dedim 2 sene öncede goldwing aldım keyfi yerinde bir dahada ver demedi 
Route66 3500km bir yol sadece onun için giderseniz en az 1 ay kalacak şekilde amerika da bulunmanız gerekiyor ben 10günlük gideceğim hatta şunu düşündüm düne kadar newyork araba kiralar gezerek floridaya giderim olmuştu forum kullanıcıları orada yaşayanlar 10 güniçin çok büyük vakit kaybın olur dediler ondan vaz geçtim new york arabasız floridayı araba kiralayarak gezeceğim inşallah
-
Günaydınnn Günaydınnnnnn

-
@minnesota sıra numaranız düşük o yüzden sordum hayırlısı olsun
-
@rocklee Merhaba, ben de AS bölgesinin kotasına girerim.
1- AS bölgesi için CN numaraları yavaş ilerliyor. Örneğin: 2024 mali yılı sonunda AS bölgesinde en yüksek CN 27500 ye ulaşırken, EU bölgesi 50000 e ulaştı. 2025 mali yılı için şu anda EU 16000 e geldi, ama AS hala 6500 de duruyor. Bunu göz önüne bulundurmanız gerek. Eğer sizin CN numaranız EU 35000 ve eşinizin numarası AS 25000 çıkarsa, yine de EU numaranızla mülakat alabilme şansınız daha yüksek olur.
2- AS üzerinden dosya ilelediğinde, ikametiniz Türkiye olduğu için Türkiye'de mülakata girebilirsiniz. Ama yine de CN Asya bölgesine göre aktif olmasını beklemeniz gerek.
3- Olur, sorun yok. Fakat Ankara yavaş ilerliyormuş, numaranız aktif olsa da, daha hızlı mülakat alabilmek için vatandaşı olduğu Asya ülkesine veya 3. bir ülkeye gitmenizde fayda olabilir.
4- Bunun cevabından emin değilim. Sanırım evet ikinizde formları doldurup iki farklı dosya ile ilerleyebiliyorsunuz ve kimin dosyası daha önce mülakat çağırlırsa onunla devam edersiniz.
-
@ilkerkaynar90 iletinizde kendi planlarımı düşüncelerimi okudum
bu sene bize çıkar hayallarımız gerçek olur inşallah
yaş geçmeden gitmek lazım -
Son 15 gün. Allah hepimize hayallerimizi afiyetle yaşamayı nasip etsin amin. Dualarınızda beni de eksik etmeyin

-
Selamlar.
DV2026 talihlisi;
*DS260 formunu doldurduktan sonra,
TR de veya dosya tasiyarak başka ulkede mulakat alamayacagini dusunerek B2 vizesi ile süreci ABD de AOS ile tamamlayabilir mi
**ABD ye girişte DS260 formu dolduruldugu için gocmenlik niyeti var deyip ülkeye girişte sıkıntı çıkar mı.Teşekkürler.
-
Herkese merhaba,
2026 kuralarının açıklanmasından sonra sizce Ankaranın performansında ufakta olsa bir artış yaşanabilir mi?@gucarslan yanılmıyorsam Trump İran ve Afganların Abd ye girişlerine yasak uygulayacaktı. DV 2026 da geçerli olacak mı? eğer öyle bir şey olursa bize olumlu anlam da yansıması olur mu. Malum İran Afgan ve Somalilerden Türklere sıra gelmiyor. Bununla ilgili bilginiz varsa sevinirim.
-
@ozgurcele e devlette aşağıdaki linkten alabilirsin.
-
@T-C-Kubilay-Dikici sıkı bir programla NYC için 5 bilemedin 6 gün yeterli evet. Ben de Haziran sonu, Temmuz başı oradayım. Eşimin ve kızımın ilk ziyareti olduğundan NYC, daha doğrusu Manhattan'da 6 gece kalıyoruz. E anca, üniversiteler, müzeler vs vs çok panik yapmadan...
Programın devamı da benzer sizinle. Dönüş DC'den olduğu için NYC sonrası DC'ye geçip araba kiralama, oradan Orlando'ya geçmekti bu zamana kadar plan. Ama yol gözümde büyüdü ve dediğiniz gibi 2 güne yakın kayıp olacaktı (gerçi sonuçta değişik yerler görülecekti ama mevcut planları zoprlardı). NYC'den direkt uçakla Orlando, orada da 5 gün falan kalıcaz. Sonra dönüş DC'ye, son 3-5 gün de oralarda olucaz.
Ve yine benzer, Route 66 için ise seneye aile reisinden izin aldım, tek başıma gitmeye. o zamana kadar iyi geçinirsem belki fikrinden dönmez de izin verir.
Hazır sizin de seyahat planı varken sorayım, E SIM hakkında bilginiz var mı? Ben olayın kendisine tamamen yabancıyım da önce hangisi ABD, daha doğrusu NYC, DC ve FL için uygun onu araştırmaya çalışıyorum. Varsa bir bilginiz, sevinirim paylaşırsanız... -
@SUAT-GUNAY benzer bir planlamayı ben de eşim ile birlikte gerçekleştirmek istiyorum da sakıncası yoksa ve özel olmazsa ayırdığınız ortalama bütçeniz nedir paylaşır mısınız?
-
Bir yazı okudum "Greencard, evrene atılan bir şişe mesajı gibi... İlk attığında karaya vuran da var, 10 yılda çıkan da." gerçekten çok doğru

-
dostlar selamlar verilere baktıgımızda türklere mesela 3k kişiye çıkıyorsa 1ksi vize alabiliyor bunun nedeni nedir?
-
@istanbuladami ilk yıl ile 10.yıl arasında fark olması için, ilk yıldan sonra her yıl için 2 çekiliş hakkı falan verilmeli
Onun dışında şans hep aynı, hatta daha da azalıyor başvuru sayısı arttığı için. O yüzden de 3 başvuru yetti bana 
-
@Witch-Lilith bir kişi soru soruyor ben cevap yazıyorum sen eksi atıyorsun o insanı cevabı göremez mantıklı bir açıklaman var mı senin yazar mısın
-
@SUAT-GUNAY esim olarak esim io indirdim geçen amerika listenin içinde var. bir kaç youtube yayını yapanların kullandıklarını gördüm beni nyc bir tanıdık karşılayacak eğer esimio kullanamazsam oradan hat almayı düşünüyorum.
-
@SUAT-GUNAY Eğer telefonunuz esim e uygunsa, AIROLA uygulamasını kullanabilirsiniz. Bölge veya ülke seçenekleri var. Ülke olarak USA seçerseniz, bütün eyaletlerde kullanabilirsiniz. Eşimin teline aldık biz çok yakında, turist olarak buradayız. Texas ve Oklahoma Eyaletlerinde sorunsuz kullandık, önümüzdeki hafta Miami, 3 hafta sonra da Alaska seyahatimiz olacak. Aynı paketi oralarda da kullanacağız. İhtiyacınıza uygun paketi seçebilirsiniz.
-
@Müberra-Dikici esim io kullanıla bilinir mi
Benzer Başlıklar
137
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k