Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Mehmet-Fatih-Aslan sayaç tam olarak nerede?

• @mertq Bu sayfanın en üstünde. 🙂

• ⭐⭐

@mertq 👆 yukarıda. Görünmüyor ise sayfayı yenileyin

• @mertCanAldirmaz @Emrah-Borazan teşekkürler arkadaşlar, sağ olun 🙂

• Sayfanın en üstüne çıkıp yenileme yapın. Telefondan giriyorsaniz, sayfanin en üstüne gidip aşağı doğru çektirin 😊

• Son 16 gün 😀

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   T.C. Kubilay Dikici T.C. Kubilay Dikici 

• @yasvedev Mektupla nasıl başvuruluyordu biraz bahsedebilir misiniz merak ettim

• ⭐⭐

@alplion Evet eskiden istenilen tüm belgeleri bir zarfa koyup Kentucky Consular Center'a posta ile iletiyorduk. Cevap da posta yolu ile geliyordu. O zamanlar Mezun com vardı. Ben onun üzerinden başvururdum genelde.

• Selamlar, 16 yaşından beri tüm ikametlerimi hatırlamıyorum. Ne yapmalıyım?

• ⭐⭐⭐⭐

@Riethian başvuru zamanıyla sonuçların açıklanma arasındaki sürenin bu kadar uzun olmasının nedeni maalesef işte o dönemden kalma alışkanlık. Her şeyin elektronik ortama döndüğü senelerdir sistemin değişmiş olduğu noktada keşke açıklanma süresinide düzeltseler

• ⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş Klasik Amerikan mantığı, çalışıyorsa dokunma :))

• Merhaba, bir hususta sizlere danışabilir miyim? Forumu tarattığımda konu ile ilgili tam olarak aradığım bilgiye ulaşamadım. Bu sebeple sormak istemekteyim. Benim eşim yabancı uyruklu ve Asia bölgesindeki kotadan katıldı. Ben EU bölgesinden katıldım. (Eşimle birlikte Türkiye'de yaşıyoruz. Aile ikamet izni mevcut)
    Greencard'ın çıkması durumunda önümüzde bazı seçenekler var.

1. Eşimin case number'ı düşük olursa ve benim case number'ım çok büyük olursa, ikimize de greencard çıktığı taktirde bu durumda lower case number'a sahip aile ferdi üzerinden mi işlemler yürütülür?
    2. Eşimin case number'ı düşük olursa eşimin vatandaşı olduğu Asya ülkesine mi gitmeliyiz lower case number avantajını kullanmak için? Yoksa Türkiye'den de işlemler aynı şekilde yapılır mı? Çünkü eşime greencard çıkarsa 2026ASxxxx yazacaktır. Ankara'daki büyükelçilik EU olanları mı çağırır sadece? (Eşimin adresi ve yaşadığı yeri TR olarak işaretlemiştik gc başvurusunda)
    3. Sadece eşime çıkıp bana çıkmazsa işlemler Ankara'dan olur mu yoksa eşimin Asya'daki ülkesine mi dönmeliyiz süreci başlatmak için?
    4. Yine her ikimizin de kazandığını varsayarsak, bu durumda ayrı ayrı randevu mu almalıyız? DS260 formlarını da ayrı ayrı mı doldurmalıyız? Bizi ayrı ayrı mı çağırır büyükelçilik yoksa aile olduğumuz için aynı anda mı çağırılırız?

Şimdiden teşekkür ederim. Selamlar.

• ilk denememiz bakalım sonuç ne olacak 🙂

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Riethian başvuru zamanıyla sonuçların açıklanma arasındaki sürenin bu kadar uzun olmasının nedeni maalesef işte o dönemden kalma alışkanlık. Her şeyin elektronik ortama döndüğü senelerdir sistemin değişmiş olduğu noktada keşke açıklanma süresinide düzeltseler

Biri Trump'a başkanım böyle bir şey var süresini düzeltelim dese adam programı kaldırır ses etmeyelim haha 😅

• 15 gün 19 saat kalmış.. muhtemelen 1 ay sonrasında evde abd bileti bakıyor olacağım ya turist olarak yada gc tarih ortalamasına bakarak.. umarım hakkımızda hayırlısı olur.. yaş geçmeden gitmek lazım ama öyle ama böyle.. hakkımızda hayırlısı olsun arkadaslar.. ben new york sokak lezzetlerini yemeden route 66 yı motorla gezmeden , tampada denize girmeden l.a de gettoda takılmadan new orleonsta jazz müzik eşliğinde sarhoş olmadan yaşayamıcam artık.. çekilişe umut bağlayıp hayatını değiştirmeyi bekleyen, artık çaresiz kalan herkese hatta benim hayatımda benden daha çok haketmeyi düşünen herkese çıksın istiyorum 🙏 şans sizin yanınızda olsun.. ben bu ülkede tüm şansları üst üste gördüm.. daha büyük şanslarda kapıdayken değişikliği çok umursamıyorken yazıyorum bu mesajı.. ki eskiden yada şanslarımız yaver gitmediğinde hayatını çekilişe bağlamış birisi olarak… umarım çıkan arkadaslarda bir okadar mutluluk dolu anılar biriktirir herşey onlar içinde iyi olur 🙏 son 15 👍

• @ilkerkaynar90 Mesajı okuduktan sonra şöyle bir ayağa kalkıp selam verdim,

8180109d-0ae5-4e3c-a00f-761fff25f534-image.png

Güzel dileklerin için teşekkürler hocam. Motorla gezmeden önce bende geleceğim bilginiz ola. 😅

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@ilkerkaynar90 Bu sene kazanacağız çekilişi ve kolaylıkla vizemizi alıp hayallerimizi gerçekleştireceğiz inşallah. Umut kaybetmek yok

• @Ecehzr Biz Nisan da Hong Kong a taşıdık. 2 Mayıs ta Mülakatımız olacak.

• ⭐⭐

@ilkerkaynar90 yazını okurken bu yazıyı ben mi yazdım dedim 😃 aynı durumdayım gc çıkmazsa truist olarak gideceğim haziranda 🙂 vaktim olmadığı için route66 da motor kullanamayacağım ama olurda gc kazanırsam eşimle tüm kıtayı motorla gezmek gibi hedefimiz var 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici olurda gc olursa aynı şekilde eşimle çift motor tüm kıta fikri bizdede mevcut.. güney ülkeleri dahil gezilesi duruyor 🙂 umarım gc ile gideriz tabi ama olmazsada artık bi görmek lazım 😂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |