Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• teşekkürler. genelde mülakattan ne kadar süre sonra visa issued olarak güncelleniyor?

• @salimekoken Tebrikler 🙂 ben gecen hafta cuma gunu mulakata girdim ayni gun CEAC sisteminde approved oldu, pazartesi ise issued olup tarafima gonderilmek uzere PTT'ye verilmisti 🎉 Dun teslim aldim pasaportumu ☺

• @nazmi4343 merhaba siz nvc dökümanları Türkçe mi yüklediniz yoksa İngilizce mi ?

• arkadaşlar bu arada bugün AP ye kalan 2 tane eş oldu. zaten interview bi odada falan olmuyo halka açık alanda herkesin önünde oluyor 😂 birisinin eski evliliğiyle ilgili bir şeydi, diğeri evraklardı ama tam sorunu anlamadım

• Merhaba, tüm bilgilendirmeleriniz için teşekkürler, bugün vizem onaylandı, nasıl tanıştığımızı , ilk evliliğiniz mi , evlendiğinizden beri ne kadar süre de bir görüştüğümüzü , eşimin nerede yaşadığını sordu memur hanım ve fotoğraflarımıza baktı , çok heyecanlıydım ama görevli hanımın güleryüzü ile rahatladım mülakat 10 dk sürdü denilebilir şükür rahat geçti görüşme, son aşamaya gelene kadar uzun bir süreçti tabi herkesin kolaylıkla geçirmesini dilerim .

• @salimekoken hayırlı olsun tebrik ederim darısı hepimize artık. Bu arada bana dq maili gelmişti ama ceac portakalda case at nvc yazıyor hala in transit veya Consulate filan yazması gerekmiyor mu. Ek olarak ne zaman veriliyor mülakat tarihleri yanlış hatırlamıyorsam her ayın belli bir döneminde tarihler veriliyor

• @salimekoken bu arada hangi dilde interview yaptınız

• @Alfa-Centauri ingilizce yaptım ben. hanımefendinin türkçesi çok iyi değildi, böyle daha iyi anlaştık

• @nazmi4343 cok teşekkürler daha önce bir ileti atmıştım onda üç noktaya tıkladığımda ne sil nede düzenle yazmıyordu ama bu sordugum soruda dediğınız gibi üç noktaya tıkladığımda hem sil hem düzenle var ilginç

• Vizesini alan herkesi tebrik ederim. Benim de yarın interviewum sabah 8.30 da bir büyük dosyam bir de fotoğraf albümüm var. Tek dosya diye bir kısıtlama var mı? Bir de yüzük ile girebiliyor muyuz?

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @salimekoken tebrik ederim. En kısa sürede kalan işleri toparlamanız dileğiyle. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

• @ElifÖzdemir altında sıkıntı yok saat istemiyorlar diye biliyorum arkamdakilerde vardı ben çıkardım girdim

• @ElifÖzdemir bende ilk yaptığım dosya dolduğu için ikinci bir dosya yapmıştım sorun olmadı, 50 adet fotoğrafımız vardı dosyaya koymuştum onları da , ayrıca kolye yüzük takılarım vardı sorun olmadı

• Arkadaşlar ais.usvisa sitesinin 19 mayıstan sonra erişime kapanıp 30 mayıstan sonra da ustraveldoc adlı bir randevu sağlayıcıyla değiştirileceğini söylüyor ‘AmerikaUzmanı’ instagram hesabında. Ayrıca PTT ile de çalışılmayacağını belirttiğini söyledi konsolosluğun Mayıs ayından sonra. Haziran ayında ve sonrasında randevusu olanlar ne yapacak bu durumda, siteden randevu ve PTT register edenler özellikle, bilgisi olan var mı bu konuda?

• @darklight, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Merhaba arkadaşlar,
    Dün eşimin vize mülakatı vardı. Görüşme olumlu geçti, vize memuru vizenin onaylandığını söyledi ve pasaportunu aldı. Ancak konsolosluktan çıktıktan birkaç saat sonra CEAC sistemini kontrol ettiğimizde başvurunun “idari işlem (Administrative Processing)” aşamasında olduğunu gördük. Şu ana kadar konuyla ilgili herhangi bir e-posta ya da açıklama almadık. Bu durum normal midir, benzer bir durum yaşayan var mı?

Güncelleme: Ertesi gün issued oldu.

• @nazmi4343 Arastirdigim kadariyla 19 mayistan once planlanmis veya planlanacak randevular ayni sistem uzerinden devam edecek. ais.usvisa sitesinde 10 martta asagidaki duyuru yayinlanmis.

29 Mayıs 2025 veya sonrasında vize randevusu olan başvuru sahipleri, bu hizmetlerin sunumu değişeceğinden, kullanıcı tarafından ödenen, özellikli kurye teslimat hizmetlerini (örneğin, eve teslim veya özellikli PTT şube teslim noktasından teslim alma) satın almamalıdır. Vize başvuru sahipleri, yeni süreç için talimatların yayınlanacağı 30 Mayıs 2025'ten sonra özellikli kargo teslim hizmetlerini satın alma fırsatına sahip olacaklardır.

29 Mayıs 2025'te veya sonrasında randevusu olan ve halihazırda özellikli kargo teslim hizmetleri satın almış olan başvuru sahiplerinin şu anda herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Nasıl devam edileceğine dair talimatların yer aldığı bir e-posta 29 Mayıs 2025'ten önce gönderilecektir.

• @Houstonian-Life Tesekkurler gormemistim bu bildirimi. Ben premium delivery kaydi yapmistim eve teslim olarak tam da yeni, nasil bir cozum sunacaklar acaba bakalim bekleyip gorecegiz. Umarim sistem onceki halihazirda olan sistemdeki bilgileri aktarir tekrardan register ettirmeye gerek duymadan. Sizin mulakat mailiniz gelmedi sanirim daha degil mi?

Benzer Başlıklar

• 3116
  • 9
  • 226
  • 1589
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |