Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Öncelikle @gucarslan ve @denizci10 beyefendilere teşekkürü borç bilirim. Çünkü çok ünlü avukat ve vizecilerle konuştuğumda beni korkutmuslardi giriş çıkış yapmamissiniz vize almanız zor diye. Neredeyse vazgeçmiştim fakat bu iki değerli abilerim bana cesaret vererek başvurmam gerektiğini söylediler. Ve o vize bugün geldi. Çok teşekkür ederim her konuda olan yardımlarınız için.
    Başvuru yapacak ve sonuç bekleyen arkadaşlara yardımcı olması amacıyla şunlarıda belirtmek istiyorum.
    Vize başvuru tarihi 21.11.2024
    Evrak talebi 11.03.2025
    Evrak gönderimi 13.03.2025
    Pasaport teslim almamız 21.03.2025
    Başvurumuzu @denizci10 aracılığıyla yaptık, oyuzden diğer detayları bilmiyoruz.
    Tam 4 ay sürdü.
    Herkese hayırlı sonuçlar alması dileğiyle.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan Fatih Bey çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Hayırlı uğurlu olsun çocuğunuzun vizesi.

• merhaba arkadaşlar 12 yaşındaki kızım için 2 aralık tarihinde başvurduk ailedeki herkesin vizesi var hala bekliyoruz süreç nasıl işliyor destek mail i atmalı mıyız veya sıralama neye göre, yardımcı olacak var mı

• Merhaba arkadaşlar

2 aralıkta kızım için yaptığım başvurunun üzerinden 4 ay geçmiş olmasına rağmen halen mail gelmedi.
    Kontrol ettiğimde "Başvuru kaydı başarıyla tamamlandı. Mevcut Durum : Konsolosluk Onayı Bekliyor" yazıyor.
    Bekleme süresi 6 hafta yazıyor ama şuan 17. hafta içerisindeyiz.
    Telefonla 3-4 kez aradığımda ise başvurunuz var beklemeniz gerekiyor diye söylüyorlar.
    Yapabileceğim herhangi birşey var mı? Bir de bu sanal sıra dediğiniz şey ne oluyor?
    Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Merhabalar,
    Ben de 1 şubatta başvurdum yenidoğan kızım için. Diğer aile fertlerinin vizeleri var. Ancak 3 yıl kadar önce almıştık vizemizi ve hiç giriş çıkış yapamadık. Acaba oyüzden ayrı bir kuyruğa mı alındık bilemedim. Email attım ve telefonla aradım ancak sıradasınız beklemeniz gerekiyor dendi.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Recep-Bostanci hayır, bu durum tamamen yoğunluktan kaynaklı.
    yakın zamanda mülakatsız vize yenileme sürecindeki 4 yıl kuralını 1 yıla düşürdüler, sebebi tamamen yoğunluk ve aşırı başvuru. bu yüzden beklemeniz normal.
    bazen de konsolosluk ilgili başvular için mülakat talep edebiliyor, bu da çok normal.
    sabırla beklemelisiniz.

• @gucarslan teşekkürler

• @Recep-Bostanci Bizde hiç giriş çıkış yapmamıştık. 20 Kasımda başvurduğumuz posta yoluyla vize sürecimiz 20 Mart gibi sonuçlandı. 4 ay bekledik yoğunluktan.

• Merhaba, ben 14 Şubat da kızım için başvurmuştum. Öncesinde başvurup yanıt alan var mı?

• @Duhan merhaba, size dönüş oldu mu?

• Merhaba,
    Ben de güncel bilgi vereyim istedim. 9 yaşındaki oğlumuz için 4 Aralık 2024'te başvurduk. Talimat maili 14.04.2025'te geldi. Henüz evrakları yollamadım. Talimat biraz karışık gibi. Sakin kafa ile okuyacağım. Talimata ait ekran görüntülerini de paylaşırım merak edenler için.

• @Bilge-Nail-ALTINTAS merhaba Bilge Hanım, ds-160 formunda gidiş tarihiniz neydi? Bir de Ankara konsolosluğuna mı başvurdunuz?

• Merhabalar,
    12 Ocak 2025'de 7 yaşındaki çocuğumuz için istanbuldan yaptığımız başvuruya bu sabah talimat maili geldi. Dün CEAC da bilgi dönmüyordu.

Ayrı bir bilgi olması açısından 3.kez yetişkin vizesini yenilemek için 31 Mart'da başvuru yapan arkadaşıma 14 Nisan'da görüşmesiz talimat maili geldi.

• @aylin2025 Merhaba, yanlış hatırlamıyorsam temmuz yazmıştık. İstanbul'a başvurmuştum.

• Selamlar, 25 ocakta oğlum için yaptığım başvuruya bu sabah talimat maili geldi.

• Merhabalar, 1 Şubat'ta yaptığımız başvurunun emaili bugün geldi.

• Çok teşekkürler bilgilendirmeleriniz için. Ben halen beklemekteyim. Haziran da zorunlu bir iş seyahatim olacak. Umarım yetişir.

• Selam arkadaşlar bir soru sormak istiyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardimcin olursa kendilerine Çok teşekkür ederim. Benim ve eşimin abd vizesi var abd gittik geldik ve şimdi yaşları 9 ile 13 yaşında iki çocuk için vize başvurusu yapacagim bunun için formu doldurmum şimdi profil oluşturuyorum. Profil oluşturma esnasindda sorduğu bir seçenek sorusunun da takıldım.
    Seçenekler :
    1.K nişanlı es çocuk vizesine başvurmam gerekiyor.
    2. Abd göçmen olmayan vize başvurusu ds 160 formunu doldurdum ve vize başvurusunda bulunmam gerekiyor.

Bu seçeneklerden hangisini seçmem gerekiyor tecrübesi olan yardimci olacak birisi var mı.

• @kaanayhan83 2.seçenekle devam edeceksiniz eğer ds 160 doldurduysanız.

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |