Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

• @Riethian Allahim sana geliyorum birde grafik eklemissin yaaa helal sana 🙂

• @Riethian heyecanlı bekleyiş başladı mı hocam 🙂 haydi hayırlısı olsun bakalım, en kısa sürede güzel haberlerini bekliyoruz buradan.

• ⭐⭐

@berkibirdinc Heyecanı hiç kaybetmedik hocam :)) Yaş 43 oldu acelemiz var 🙂 Hayırlısıyla bir an önce hepimiz hedeflerimize ulaşırız umarım 🙂

• Selam arkadaşlar, bana sponsor olacak bir şirket var. Süreci tek başıma yönetmek istesem, her hangi bir aracı kuruluş veya avukat olmadan yürütebilir miyim ?
    İlla ki destek almam gerekiyor mu ? (Sponsor olacak şirket aile üyemiz)

• @tanerkaya Oncelikle yolun acik olsun. Skilled ya da unskilled surecin uzun ve sabir isteyen bir surec olacak. Aile uyesi ise avukatlara da sordugunda soyleyeceklerdir risk almis olacaksin. Cunku aile uyesi ya da ortaklik bagi varmi diye sorgulaniyor. Surec uzun oldugu icin belli bir zaman araliginda bu sorun ve riskle karsilasabilirsin yine de sana kalmis. Avukat degilim ama eger butcen varsa avukatla calismani tavsiye ederim.

• @Aleras Şöyle söyleyebilirim. Ablamın eşinin fabrikası ve 3 ortaklı bir işletme. Yine de bir problem teşkil eder mi acaba ? Diğer 2 ortak ailemizden değil. Tamamen farklı kişiler.

• @tanerkaya maalesef edebilir kardesim. Benzer bir durum bende vardi 😞 Yinede risk almak sana kalmis..

• ⭐⭐

@tanerkaya Avukatsız ilerlemenizi tavsiye etmem. Süreç içinde devamlı değişen yasal süreçler v.s. olacaktır. Bunların bireysel takibi ve aksiyon alması kolay olmayacaktır. Bu kadar hassas bir konuda avukat masrafından kaçınmanın bir anlamı yok bence. Karar sizin tabi.

• Vize bülteni açıklandı ne düşünüyorsunuz ? İlerme olmayıp sabit kalmış

• ⭐⭐

@Duygu-Çelik Gerilemesinden iyidir demekten başka bir tesellimiz yok :))

• Haklısınız böyle de ne kadar sürecek garantisi yok ne kadar sabredeceğiz bilmiyorum her ay beklemek yorucu olmaya başladı desem yeridir

• @Duygu-Çelik Duygu Hanım selamlar, EB3 süreçlerine yeni dahil olmuş birisi olarak yeterince bilgiye sahip olmadığım için sorma istedim, sizin PD'niz 10.2022, forumdan takip ettiğim kadarıyla randevu bekliyorsunuz konsolosluktan. Bültende other workers 10.22 gelmeden konsolosluk randevusu geliyor mu.?
    teşekkürler.

• Merhaba hayırlı olsun şimdiden . PD tarihi vize bülteninden current olmadan malesef konsolosluk randevu vermiyor tarihinizin güncel olması gerekiyor ben de sonralardan öğrendim

• Sanırım burada da bahsi geçmişti.Eğer videoda ki tasarı yürürlüğe girerse çok büyük bir haber olabilir bizim için.
    Umutlarımızı diri tutup temennilerimizi eksik etmeyelim 🙂

• ⭐⭐

@kngslyr06 Rep.Salazar bunu bir önceki kongre döneminde tasarı olarak sunmuş ama öylece kaldığı için çöp olmuş. Şu an 119. kongre dönemi ve tekrar yasa tasarısı olarak sunması gerekiyor. Ama henüz bir adım atmamış olarak gözüküyor. Geçen dönem de bu backlog ile alakalı yasa tasarıları vardı ama mevcut dönemlerinde yasalaşmadığı için hepsi çöp oldu. Yani bu haliyle John Dorer abimiz yeni müşterilere gel gel yapıyor gibi geldi bana :)) Umarım bu dönemde de sunarlar ve yasalaşır. Kota arttırımı lazım bize.

• ⭐⭐

@Riethian mayıs ayında duyuracakmış daha doğrusu 2023 yılındakini tekrar yenileyerek sunacakmış aile üyeleri bakmakla yükümlü olunanlar 10.000 kotasından sayılmasın isteniyor.
    Bu durumda bile hız X2 olabiliyor. Aslında istenirse adımlar basit ancak perm ve ı-140 onay süreleri bile süreçteyken uzadığının gerçekliğide var. Daha buna çözüm bulmadan böyle bir adım atılacağını düşünmüyorum.

• @Riethian Şu yorumu görene kadar heyecanlanmıştım :=)

• ⭐⭐

@mesut1905 Umarım hızlıca sunarlar ve yasalaşır. 119. senato dönemi de 3 Ocak 2027'de sona ediyor. Yani sunsa da bu tarihe kadar yasalaşmazsa yine çöp. Hayırlısı olsun ne diyelim 🙂

• ⭐⭐

@xkira7 Her şey olabilir. Sonuçta tasarıyı sunan Cumhuriyetçi bir kongre üyesi. Güç onlarda bu sefer. Önceki dönemde çekince yaratan kısımları düzeltip tekrar sunacaklarmış sanırım. Umalım da her şey iyi olsun 🙂

Benzer Başlıklar

• 972
  • 42
  • 1
  • 8
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |