Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• DOL onay sürelerini gösteren tabloya Nisan 2025 LC başvurularını da ekleme şansı olursa memnun oluruz. Şimdiden çok teşekkürler.

• @Riethian bu dosyaya Michigan Nisan 2025 LC başvurularınıda ekleme imkanı olursa memnun olurum. Şimdiden çok teşekkürler

• ⭐⭐

Bende bir güncelleme paylaşayım. Portaldan kontrol edememiştim.Bugün yaptığım kontrole göre I140 onayım gelmiş.Bundan sonrası sabırlı,çileli bülten sürecini beklemekte.
    @tufank bey ne zaman DQ olurum bu haliyle? 🙂

• @selamibasaran Tebrikler , sıra geldi bülteni beklemeye

• ⭐⭐

@selamibasaran Hadi gözün aydın hocam 🙂

• @selamibasaran tebrikler Selami Bey.. artık her ay "haydi bülten yap numaranı" zamanlarına girmiş bulunuyorsunuz 🙂 hayırlı uğurlu olsun

• LC girişi yapılan arkadaşlar, sizin adınıza çok sevindim. Öncelik tarihinizi aldınız ve bültende takip edeceğiniz bir tarih var artık. Şu dakikadan sonra bültene odaklanmak lazım. LC ve I-140 bir şekilde onaylanır. Tekrardan tebrik ederim hepinizi

• ⭐⭐

@selamibasaran ı-140 onaylanınca gelen huzur 😀 tebrikler Selami Bey

• @selamibasaran Tebrikler son viraj da donuldu 🙂

• EB-3 süreci 2-3 sene süren bir süreç değil mi normalde? İmzalara baktığımda PWD ve LC süreleri arasında ortalama 1 sene var. LC açıklanma süreci mi uzun sürüyor?

• ⭐⭐

@vglbyz Daha Mart ayı verileri gelmedi. Nisan ayı tamamlanmadan verilere yansımıyor. Her P.tesi güncelliyorum. Geldiğinde güncellenmiş olacak.

• ⭐⭐

@serhanbey Şu anda 4-5 sene civarında düşünmek daha mantıklı. Süreler don lastiği gibi uzayıp kısalabiliyor. Ben ilk başvurduğumda LC onayları ortalama 6 ayda sonuçlanıyordu ama benimki o dönem talep arttığı için 16-17 ay civarında sonuçlanacak gibi duruyor. Şu anda PERM talebi azaldığı için süreler yeni başvuranlar için daha kısa olacaktır ama asıl mesele vize bülteninin ilerlemesi. O da süper değil. 5 yıl olarak düşünmek mental olarak yıpratmaz.

• Merhaba. Yeni baslamak isteyen ya da baslayacaklar icin bilgi vermek istedim. Kategoriniz Skilled-unskilled her ne olursa olsun. Ilk surec yani PERM sure olarak hepsinde ayni oluyor. Biliyosunuz ki PERM de artik cok uzun suruyor cunku cok dosya birikti. Bu yilda maalesef henuz Kasim 2023 dosyasina bakiliyor ve 2024 yilina ait bu biriken dosyalar islenecek. Ve aylik ortalama 12-14 bin dosya basvuru yapilmis bakilmasi gerekiyor. Biraz hizlanma ile Gunluk 600 aylik ise haftalik ise 3000 dosya civari bakilmaya baslandi. Simdi bu moral bozucu haberden sonra birde guzel haber paylasayim dedim. Bu biriken dosyalar ve basvuru fazlaligi 2025 yili itibari ile nerdeyse yari yariya dusmus. Mart ayi basvuru adetleri de geldi. Sizinle paylasayim biraz da olsa hep beraber umitlenelim istedim. 2025 Ocak 6.548, Subat 6.848, Mart ise 7.335 adet. Kisacasi bu hizda devam ederlerse ve insallah daha da hizlanirlarsa onumuzdeki surecte PERM suresi 14-16 aylardan daha kisa surelere cekilebilir 🙂 Tabi bir aksilik olmazsa ve basvuru adetleri cok cogalmazsa 😉

• @serhanbey ben başvuru yapar yapmaz LC öncelik tarihim geldi. PWD felan beklemedim. Size naçizane önerim PERM süreci tamamlanmış firmalara başvuru yapın.

• ⭐⭐⭐⭐

@selamibasaran I-140 onayınız geldiyse ve NVC süreci yaklaştıysa, DQ da çok yakındır Selami Bey 🙂 Süreciniz hayırlı ve uğurlu olsun!

LC girişi tamamlanıp mutlu sona ulaşan tüm arkadaşları da tebrik ederim. Bundan sonraki adımlarda herkese kolaylıklar dilerim.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   serel serel 

• @Riethian teşekkürler

• Ve bir mutlu haber vereyim.. Aralik 2023 Perm Dosyalarina bakilmaya baslandi 🙂

• ⭐⭐

@Aleras Evet benim PD :)) 6 adetle başlangıç yaptılar.

• @Riethian ozellikle de senin icin baktim 🙂 Cunku excel tablon icin 😉

• @Riethian Bu arada senin excel dosyana direk nasil ulasabiliyoruz? Ben hep o yazismani bulup o linki tikliyorum. Mutlaka bir kisa yolu vardir ama ben cahilim sanirim kusura bakma 🙂

Benzer Başlıklar

• 5
  • 70
  • 1
  • 8
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |