Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

  • @crazycells talihli kişi eşim herkezin mi evrak atması gerekli yada talihli kişinin atması uygun olur


  • @mustapha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells talihli kişi eşim herkezin mi evrak atması gerekli yada talihli kişinin atması uygun olur

    mulakatla ilgili sorularinizi sadece su konuda sormalisiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri


  • Excel dosyası yine uçmuş:)


  • @the-black-eagle merhaba, evrak isteme mailini ne zaman aldınız ve evrakların onayı için mail ne zaman aldınız bir de evrak onayı mailinden sonra mülakat tarihi verilme zamanı nedir benim de sıram 18XXX lerde merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler.


  • @sasuke altta imzamda ilgili tarihleri görebilirsiniz. Toplam 4 kişilik bir aileyiz, eşim, kızım ve oğlum.


  • @sasuke tüm bilgiler imzamda var. Kcc kısmında yazan ilk tarih evrak isteme maili ikinci tarih ise evraklarınız incelendi okdir maili tarihi. Randevu tğm süreçleriniz tamam ise current olduğunuz bülteni takip eden ay veriliyor. Biz mart bültenimde olduk ve randevu nisan ayına verildi.


  • Selamlar,

    Excel dosyasında bir problem var galiba.


  • @smoothsurfin teşekkür ederim benim sıralamam da 18XXX lerde ama benim neden bu kadar gecikti ona anlam veremedim o yüzden bir sorun mu var acaba diye telaş yaptım.


  • Merhaba,
    KCC den evrak isteyen mail yeni geldi. Gelen mailde şöyle bir ifade var:

    Submit the same documents to KCC that you will take to your visa interview. Any differences between the documents you submit electronically to KCC and the originals you present at your visa interview could cause delays in processing or refusal of your visa application.

    Mail geldiği zamanlarda eşimle ben şehir değişikliği yaptık, ev adreslerimiz değişti. Çalıştığımız kurumlar aynı fakat sadece şehir değiştiği için adresleri de değişti. Bunun için KCCye mail atıp DS formunu tekrar açtırmalı mıyız?

    Bir de DS sonuçları açıklandıktan sonra evlenmemize rağmen, KCCden gelen mailde evliliğin iyi niyetli olduğuna dair bir belge istenmemiş.
    Görüşme sırasında mi isteniyor?


  • @burcualtay DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Merhaba,
    KCC den evrak isteyen mail yeni geldi. Gelen mailde şöyle bir ifade var:

    Submit the same documents to KCC that you will take to your visa interview. Any differences between the documents you submit electronically to KCC and the originals you present at your visa interview could cause delays in processing or refusal of your visa application.

    Mail geldiği zamanlarda eşimle ben şehir değişikliği yaptık, ev adreslerimiz değişti. Çalıştığımız kurumlar aynı fakat sadece şehir değiştiği için adresleri de değişti. Bunun için KCCye mail atıp DS formunu tekrar açtırmalı mıyız?

    Bir de DS sonuçları açıklandıktan sonra evlenmemize rağmen, KCCden gelen mailde evliliğin iyi niyetli olduğuna dair bir belge istenmemiş.
    Görüşme sırasında mi isteniyor?

    Hayir, boyle bir guncelleme yapmamalisiniz.

    Iyi niyetli evlilik belgelerini eger konsolosluk isterse mulakata gotureceksiniz.


  • @sasuke henüz KCC'den evrak mailini almadiysaniz Nisan ayina randevunuz planlanmayacak. DS260 gönderme tarihinizi göremediğim için bir yorum yapamıyorum.


  • @crazycells şuanda eşimle stresler içerisindeyiz. KCC DV'ye dökümanlarımızı Aralık'ta göndermiştik (sistemden dökümanlar alınmıştır diye auto reply da geldi).
    Ancak mülakat tarihi gelmeyince şüphelenip geçen hafta KCC'yi aradık. Dökümanlar gelmemiş tekrar gönderin dediler, yine gönderdik.
    Bugün aradığımda dökümanlarınız gelmemiş diyorlar ve randevu alamıyorum. Ne yapmamız lazım?

    Dökümanları gönderdiğimiz adres [email protected],
    30Mb'ı geçmiyor,
    JPEG-PDF formatında tüm dökümanlar,
    Mail subjecti sadece case number'ım.


  • @smoothsurfin Ds 260 formunu 30/05/2018 de gönderdim geç göndermiş olsam belkş ondan gecikmiştir yorumu yapacaktım ama geç göndermedim.


  • @grkmtpc çok enteresan crazycells bilgisi dahilinde hareket edin kesinlikle ama siz resimleri düzgün atmadinizmi veya nasıl attınız


  • @sasuke KCC'ye bir email ile sorun isterseniz. Muhtemelen process devam etmektedir.


  • arkadaşlar nisan mülakatlarının dağıtımı bitmiş midir, ben ve benim gibi numarası current olup nisan ayı için mülakat maili almayanlar mayıs ayına mı kaldı?

  • Yasaklı

    @israfil ay döndü gelmez artık Mayıs'a kalmış durumda


  • Merhaba kkc dv için Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği Belgesi Sorgulamada Nüfus Kayıt Örneği Tipi : Ailemi olarakmı yoksa kişi olarakmı cıkartmak uygun olur.
    Esim ve ben Aile cıkarttık sorun olurmu burayı tam anlamadık hata yapmak ıstemıyoruz.yada cocuklar icin e devletten nasıl cıkartırız bunu tam anlamadık


  • @mhepekiz hayırlı olsun siz ve eşiniz için, şimdi gördüm imzanızı güncellemişsiniz, şimdiden sağlıklı mutlu güzel günleriniz ve yaşamlarınız olsun.


  • @israfil önden doküman istendi siz gönderdiniz ve okdir maili aldınızmı. Bunlar olduysa şaşırdım. Çünkü randevular case numarasına göre dağıtılmamış oldu. Bizden önce olup randevu alamayan olduğu gibi yine bizden önce olup randevusu bizden sonra olanlar var.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

59

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum