Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @kngslyr06 ben de öyle düşündüm ama farklı yorumlar yapmışlar emin olamadım danışmak istedim

• ⭐⭐

@Duygu-Çelik The Guardian'ın haberinden anladığım bu sadece bir şekilde (sığınma v.s.) ABD'ye gelip AOS yapanlar için geçerli bir durum. Employment Based ile bir alakası olduğuna dair bir şey göremedim. Şahsen sanmıyorum da.

“USCIS [United States Citizenship and Immigration Services] is placing a temporary pause on finalizing certain Adjustment of Status applications pending the completion of additional screening and vetting to identify potential fraud, public safety, or national security concerns, in alignment” with Trump’s orders, DHS told CBS News.

Edit.
    ChatGPT cevabı;

Haberde belirtilen Yeşil Kart (Green Card) başvurularının geçici olarak durdurulması özellikle mülteci ve sığınmacıları etkiliyor. Employment-based (çalışma temelli) Yeşil Kart başvurularının doğrudan bu duraklamaya dahil olup olmadığı açıkça belirtilmemiş. Ancak, Trump yönetiminin göçmenlik politikaları genel olarak daha sıkı güvenlik kontrollerini ve ek tarama süreçlerini içerdiğinden, bazı employment-based başvurular da etkilenebilir. Detaylı bilgi için haberin tamamına göz atabilirsiniz:

• @loremipsum Bende doğrulamadan çok statülerinin ne olduğunun önemi var diye düşündüm.Çünkü Ukraynalı da olsa iltica ile göçmenlik arasında fark var gibi geldi.
    Bizim ülkede bir farkı yok ama ABD'de olması lazım diye düşünüyorum 🙂

• @kngslyr06 Paylasimi yapan avukatlik ofisi hesabi gonderiyi silmis ve duzeltme yaparak yeniden yayinlamis. "Iltica yoluyla yapilan basvurular" diye eklemeyi unutmuslarmis.

• ⭐⭐

image.png

• @Riethian hocam emeğiniz için teşekkürler, ne zamandır sorucam soramuyorum bu kalan dosya sayısı tüm lc'ler mi yoksa sadece unskiled kategorisi için mi?

• ⭐⭐

@desskhalifa Rica ederim, tüm LC dosyaları hocam.

• @Riethian elinize sağlık hocam.. Ben kendim için hep Ekim sonu gibi hesaplıyorum, sizin tabloya göre Eylül ayı gibi LC onayı gelecek gibi gözüküyor. Hayırlısı bakalım. Yaz aylarındaki performansları da etkili olacaktır. Geçen yaz aylarında çok düşüktü hızları, inşallah bu yaz da o kadar düşüş yaşanmaz.

Bu vesile ile , bu başlık altında sabır sürecini başlatmış, başlatmak üzere olan veya araştırma yapan herkese mutlu ve huzurlu güzel bayramlar diliyorum.

• ⭐⭐

@berkibirdinc İyi bayramlar Berk hocam. Dediğiniz gibi süreç içindeki hıza göre tabiki tablodaki süreler oynayacaktır. O yüzden 4 haftalık rakam ortalaması ile hesap yapıyorum. Hepimize sıkıntısız, hızlı bir süreç dilerim.

• Selamlar, bizim LC başvurular EB3vizecom tarafından bugün itibariyle yapıldı. Geçmiş postlardan birinde bu konuda gecikme yaşadığımızı belirtmiştim. Update olarak bu paylaşımı yapmak istedim. Bülten bekleyen herkese sabırlar dilerim.

• @enesilbey hayirli olsun sizin adiniza. tarafiniza yapilacak "saka gibi PD'' ye sahipsiniz igrencligini baslatiyorum. umarim tum sureciniz hizlica ve sorunsuz sekilde ilerler.

• Konunun büyük bir kısmını okudum vize için bilgi almak adına. Ama şeye denk gelemedim, bu süreçte ortalama ne kadar harcama yapılıyor?

• söylenene göre 3 ay gecikmeyle de olsa nihayetinde gerçekleşti , 1 nisan'a denk gelmesi de ayrı bir tesadüf oldu 🙂 Teşekkür ederim. Hepimiz için aynı temennileri bulunuyorum.

• 1 Nisan 2025 itibariyle eb3vize tarafından Michigan'da '2 şehir için LC girişlerimiz yapılmıştır. Onur Bey'in girişimleri ve mücaledesi sonucu beklediğimiz aşamayı geçtik.

• Hayırlısı olsun Michigan grubu tebrik ederim en sancılı süreçlerden birini geçtiniz.

• @serhanbey Once ilk mesaji daha sonra bu sayfayi incelerseniz butce konusunda bir fikir verebilir.

• @enesilbey hayırlı olsun süreciniz. manidar ve sevimli bir tarihte PD almışsınız 🙂 şansınız bol olsun, su gibi akıp geçen bir süreç olur umarım hepimiz için..

• @berkibirdinc Berk bey, teşekkür ederiz nazik temennileriniz için. 🙂 Bende hepimiz için hızlı bir bülten ve olumlu sonuçlar diliyorum.

• Bu sancılı süreçte 2 gün önce Whatsapp grubumuza gelip, 50 kişinin arasına girip, bütün gerilimi, ve öfkeyi üstüne alan, her soruya cevap vermeye çalışan, ezilen, büzülen, mahçup olan, 2 gün sonrada PD girişlerimizi yapan Onur beyin tek başına bu destansı mücadelesini kutluyorum 😉
    82 kişilik Michigan grubu olarak 1 Nisan da çok mutlu olduk bayram hediyesi aldık . Umarım Onur beyin firması ve firmasında ki çalışanlar bizim vermiş olduğumuz bu mücadeleden, gerilim ve stres dolu bu süreçten ders çıkararak bir sonraki gruplarda bu yaşananların tekerrür etmesine izin vermezler.
    Tekrardan tüm Michiganlı eyaletdaşlarıma 🙂 hayırlı olsun.

• @Sinan-Ekrem sizin de süreciniz hayırlı olsun Sinan Bey.. EB3 başlı başına sabır ve stres yönetimi sürecinden ibaret, yoksa zaman bir şekilde akıp geçiyor. Sıkıntısız ve sorunsuz şekilde devam eden bir süreç temenni ediyorum. tekrardan hayırlı olsun, gözünüz aydın

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |