Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Evet arkadaşlar 2 Nisan 2025 olan mülakatım 30 nisana ertelendi bu durumda umarım diğer case numberi biraz yüksek olan arkadaşlar bu durumdan etkilenmez gerçekten can sıkıcı durumlar yani bayram tatilinden dolayı 2 sinde olan görüşme neden 30 una atılır arkadaş anlamak mümkün değil….

• merhaba, hangi mülakatlar ertelendi?

• Tamamen gereksiz bir düzenlenme. 2 nisan görüşmesine herşeyimi hazırlamıştım ve sirf ramazan bayramı yüzünden 28 gun daha vize görüşmemin ertelenmesi cidden beni çok sinirlendirdi

• Selamlar.

Ramazan bayrami haftasi 9 gunluk tatile dahil edildigi icin ankara'daki gorusmeler ertelenmeye baslamis ama istanbul henuz ayni gozukuyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mi? resmi sitede dini bayramlar tatil gozukmuyor ama haber sitelerinde-danismanlik sitelerinde tatil olarak gozukuyor.

• Evet bende 2 Nisan mağduruyum şurada 1 hafta kaldı geçmiyordu bir türlü şimdi üzerine 1 ay eklendi can sıkıcı bir durum umarım sonucundan hayırlı haberler alırız

• @semacaliskan952 2 Nisan sadece bayram haftasına denk geldiği için devlet resmi tatil de verince üzerine maalesef

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |