Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Evet arkadaşlar 2 Nisan 2025 olan mülakatım 30 nisana ertelendi bu durumda umarım diğer case numberi biraz yüksek olan arkadaşlar bu durumdan etkilenmez gerçekten can sıkıcı durumlar yani bayram tatilinden dolayı 2 sinde olan görüşme neden 30 una atılır arkadaş anlamak mümkün değil….

• merhaba, hangi mülakatlar ertelendi?

• Tamamen gereksiz bir düzenlenme. 2 nisan görüşmesine herşeyimi hazırlamıştım ve sirf ramazan bayramı yüzünden 28 gun daha vize görüşmemin ertelenmesi cidden beni çok sinirlendirdi

• Selamlar.

Ramazan bayrami haftasi 9 gunluk tatile dahil edildigi icin ankara'daki gorusmeler ertelenmeye baslamis ama istanbul henuz ayni gozukuyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mi? resmi sitede dini bayramlar tatil gozukmuyor ama haber sitelerinde-danismanlik sitelerinde tatil olarak gozukuyor.

• Evet bende 2 Nisan mağduruyum şurada 1 hafta kaldı geçmiyordu bir türlü şimdi üzerine 1 ay eklendi can sıkıcı bir durum umarım sonucundan hayırlı haberler alırız

• @semacaliskan952 2 Nisan sadece bayram haftasına denk geldiği için devlet resmi tatil de verince üzerine maalesef

Benzer Başlıklar

• 9
  • 31
  • 5
  • 8
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |