Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

**Bayram nedeniyle ertelenen mülakatlar **

Amerikan Vizeleri
6 4 235 3

• Evet arkadaşlar 2 Nisan 2025 olan mülakatım 30 nisana ertelendi bu durumda umarım diğer case numberi biraz yüksek olan arkadaşlar bu durumdan etkilenmez gerçekten can sıkıcı durumlar yani bayram tatilinden dolayı 2 sinde olan görüşme neden 30 una atılır arkadaş anlamak mümkün değil….

• merhaba, hangi mülakatlar ertelendi?

• Tamamen gereksiz bir düzenlenme. 2 nisan görüşmesine herşeyimi hazırlamıştım ve sirf ramazan bayramı yüzünden 28 gun daha vize görüşmemin ertelenmesi cidden beni çok sinirlendirdi

• Selamlar.

Ramazan bayrami haftasi 9 gunluk tatile dahil edildigi icin ankara'daki gorusmeler ertelenmeye baslamis ama istanbul henuz ayni gozukuyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mi? resmi sitede dini bayramlar tatil gozukmuyor ama haber sitelerinde-danismanlik sitelerinde tatil olarak gozukuyor.

• Evet bende 2 Nisan mağduruyum şurada 1 hafta kaldı geçmiyordu bir türlü şimdi üzerine 1 ay eklendi can sıkıcı bir durum umarım sonucundan hayırlı haberler alırız

• @semacaliskan952 2 Nisan sadece bayram haftasına denk geldiği için devlet resmi tatil de verince üzerine maalesef

Benzer Başlıklar

• Visapeer Amerika Vize Danışmanlığı

Sabitlendi Taşındı Amerikan Vizeleri
    8
    3
    5 Oy
    8 İleti
    9k Bakış
    Nil YakarN
    Daha önce iki vize reddi olan kardeşim için VisaPeer’den destek aldık. Instagram'daki tanıtım videodaları bizde önceki retlerin nedenlerine dair detaylı bir analiz yapılacağı ve buna yönelik iyileştirme desteği alacağımız beklentisi oluşturdu. Bu tür bir analiz ve iyileştirme desteğinin ayrıca “premium” bir hizmet kapsamında olduğu bize açıkça söylenmemişti. İlk görüşmeden itibaren ret geçmişini açıkça belirtmemize rağmen, detaylı bir ret analizi yapılmadan yeni başvuruya yönlendirildik ve tekrar reddedildik. Daha önce vize reddi almış kişilere önerim: Hizmet almadan önce detaylı ret analizi, risk değerlendirmesi ve başvuruyu güçlendirmeye yönelik somut desteğin pakete dahil olup olmadığını mutlaka yazılı olarak netleştirin.
  • Posta yoluyla vize yenilerken başvurunuzun sanal "bekleme" kuyruğuna alınması

Amerikan Vizeleri
    60
    1
    0 Oy
    60 İleti
    5k Bakış
    serelS
    @znp06 boşuna bekliyor olabilirsiniz. lütfen 40. sayfadan itibaren okuyun. https://yesilkartforum.com/forum/topic/5434/mülakatsız-b1-b2-turist-vizesi-yenileme/819
  • Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Sabitlendi Taşındı Amerikan Vizeleri
    464
    1
    26 Oy
    464 İleti
    44k Bakış
    CelikkanC
    Merhaba, babam icin turist vizesi almak istiyorum. Su an Istanbul randevusu 25 Ocak 2027 tarihinde. Yaz aylarina cekmeye calisiyorum. Babam 82 yasinda ve Ankara'ya vize icin gitme durumu yok. Yas haddinden dolayi konsoloslugun ozel bir imkan veya kontenjani var mi? Tesekkurler
  • United For Ukraine (U4U) ile ABD'ye giden veya gidecekler

Amerikan Vizeleri
    31
    1 Oy
    31 İleti
    3k Bakış
    Serdar BekarS
    Arkadaslar aranızda re parole basvurusu onaylanan varmı u4u ile gelenlerden veya onaylanmayıp avrupaya geri dönen??
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k