Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu sene forumda katılımı çok az görüyorum. İnsanlarda biraz umutlar düşmüş, ve de eski ilgilerini kaybetmişler gibi. Her neyse bu seneki çekilişte herkese bol şans diliyorum. Umarım bu sene olur.

• @Okcan 13 senedir başvuruyorum, azim ile çabalıyorum hala umutlarım bitmiş değil.. yaş 31 bu yıl çıkarsa muhtemel 42 yaşında multimilyoner olabilme olasılığım %90..

Bence umutlarınızı kaybetmeyin..

Belki de harika bir hayat yaşayacağım için Tanrı bana bu hayatı sunmuyor olabilir.. ona buradan bir şeyler fısıldamak isterim;

"Söz veriyorum! multimilyoner değil sadece milyoner olacağım"

• @newbie97 Bence evinizi oraya gidip statünüzü artık nasıl değiştirirseniz ondan sonra satmanız.

• @debbieLA77 selamlar siz nasıl gittiniz acaba

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Alpagu Kesinlikle katılıyorum

• ⭐⭐

@Harpy-Eagle ay daha gidemedim gidicem inşallah eb3 süreci olacak sanırım başka yolu yok gibi

• ⭐⭐⭐

@debbieLA77 eb3 deneyenlere sabır diliyorum bence gitmek isteyen herkes bir sefer turist denemeli hatta imkan varsa arap ülkelerinden turist denemeli orada onay oranı daha yüksek ona göre plan çizilmeli. Yasal olarak abd denendiği kadar kanada da denenmeli bence ancak orayı abd ye geçiş olarak kullanmak mantıklı

• ⭐⭐

@newbie97 turist derken? abd turist vizesi mi?

• ⭐⭐⭐

@debbieLA77 evet 2 ülkenin de turist vizesini denemek lazım

• ⭐⭐

@newbie97 benim turist vizem var abd için , ben anlamdım galiba 😞

• ⭐⭐⭐

@debbieLA77 ben eb3 deneyeceksiniz diye anladım eb3 ü genelde buradan deniyorlar ya. Turistle oradan süreç yürüten var mı acep

• ⭐⭐

@newbie97 bence vardır bakmadım hiç, ama benim yaşım itibariylede ancak oradan yürütebilirim bence bu işlemleri oradan içerdeyken turist viziesini uzatmayla vs ilk bölüm atlatıldıktan sonra süreçteyken bir yol bulunuyor zaten çünkü eb3 vizesi için başvuru yapıldığında 6 aylık turist vizesi süresi çok komik bir süre olarak kalıyor çünkü süreç 24 aya hatta bir tık daha fazlasına kadar uzayabiliyor total süreden bahsediyorum green kartını eline alana kadar geçen süre.

• ⭐⭐

@newbie97 Turist vizesi orada AOS ile eb3 yapmak için yeterli değil. Uzun sürdüğü için öğrenci vizesi ile yasal statüyü sağlamak gerekiyor. Okul masrafları, çalışamamak v.s. derken cepten çok gideceği için mantık terazisinden geçirip karar verilmesi gereken bir konu. Bütçe varsa bence en mantıklısı eşler de çalışabildiği için E2 yapmak.

• @debbieLA77 süre konusunu biraz daha araştırın bence. 24 ay mucize olur sanırım...

• ⭐⭐⭐

@debbieLA77 Ben youtube da bir adama denk geldim 5 kez turist vizesi reddedilmiş en sonuncusunda almış. Adamın teknesinde bir sorun çıktığı için 6 aylık süreyi uzatmış uzattığı için sıkıntı olmuştu bir dahaki girişinde. Sonra sanırım beliz bahamalardan vs denemişti ama kimse dinlememişti en son dinleyen bir konsolosluğa durumu açıklayıp öyle alabilmişti. Uzatmak sıkıntı olabilir çünkü o adamı kimse dinlememişti kimseye kendini açıklayamamıştı

İlgili videoyu buldum

• ⭐⭐

@debbieLA77 Anlık olarak en az 5 sene olarak düşünmek en mantıklısı olur derim. Daha az sürerse ne ala.

• ⭐⭐

@Riethian bu pek öyle bişey değil bir iş verenim var ve bana sponsor oluyor onun avukatı eşliğinde devam edeceğiz işlemlere... süreç kolay değil ama daha denenmiş adamın bir sürü çalışan personeli var ve hepsi türk

• ⭐⭐

@newbie97 olur tabi bi daha giriş çıkış yapmasan daha iyi süreç bitene kadar zaten ama giriş çıkışta şöyle yapabilirsin geldiğinde 3 ay 4 ay kalacaksın burada sonra tekrar döneceksin... bu süreçte amerikada 6 ayı doldurursan bir önceki seferde tabiki kapıda bir çekip sorarlar adama neden gittin yine neden geliyorsun diye bunların mantıklı cevabı olmalı bir de giriş çıkış yapacaksan 6 ay kalmamaya baksanız daha iyi sonuna kadar o hakkı kullanmak onları biraz tedirgin ediyor doğal olarak

• ⭐⭐

@serel tabi cnm süreç uzuyor ve uzayabiliyor her başvuru 8 aydan başlıyor 5 -6 aşamalı bir işlem olduğunu düşünürsek çok esnek

• ⭐⭐

@serel siz sürecinizi türkiyeden takip ediyorsanız o da süreci uzatıyor biraz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |