Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

Adalet ve Güvenlik
2.0k 266 247.1k 226

• @Richmond Teşekkür ederim.Aslında kafamda şöyle birşey vardı,eğer orduda aşçı için falan alırlarsa mesai dışında aynı mesleği yaparım yada doordash,uber yaparım diye düşünüyodum çünkü ben bekarım ve lise mezunuyum hatırladığım kadarıyla 2800-3000 civarı aylık maaşı var oda açıkçası düşük geliyor bana.Benefitlerinden ve vatandaşlığından dolayı düşünüyorum.

• @Richmond sanırım aynı yollardan geçmiş olacağım dün Amozondan ayrildim nisan 14 de süreç başlayacak ama benim yolum çok uzun 39 hafta orderi bugün aldim mevcut sözleşmeyi iptal edip ailemi daha guvenli biryere taşıyacağım sonrasi Allah kerim bakalım

• @Richmond anında mi iptal edebiliyorum yoksa ev sahibinin 1 aylık bir hakkı mı var

• @Richmond malesef tüm eğitimler ayrı ayır 6 aydan az ve toplamda 39 hafta inşallah bu 19 haftalık esl kursunda şu dil işini yoluna koyabilirim

• @hsn-kartal Hocam selam DM kutuna bakarmisin bir seyler yazdim

• @hsn-kartal, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

@Richmond anında mi iptal edebiliyorum yoksa ev sahibinin 1 aylık bir hakkı mı var

Anında iptal edebilirsin . Yasal olarak karşı çıkamazlar sana

• @kngslyr06, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

@Richmond Teşekkür ederim.Aslında kafamda şöyle birşey vardı,eğer orduda aşçı için falan alırlarsa mesai dışında aynı mesleği yaparım yada doordash,uber yaparım diye düşünüyodum çünkü ben bekarım ve lise mezunuyum hatırladığım kadarıyla 2800-3000 civarı aylık maaşı var oda açıkçası düşük geliyor bana.Benefitlerinden ve vatandaşlığından dolayı düşünüyorum.

Tam dicektim ki maaşlar o kadar yüksek değil . Bir bakayım dedim baya artmış 3-4 sene önceye göre . Haberim yoktu. Uber falan iyi oluyor . Schedule olmadan

• @Richmond yazdığım rakamlar civarına mı gelmiş ?

• @kngslyr06 yazdığınız maaş kadar ek ödemeler var BAH vs

• @kngslyr06 Asagidaki linkten guncel maaslara ve diger benefitlere bakabilirsiniz.

https://www.military.com/benefits/military-pay/charts

• Arkadaşlar dün bir recruiter ile görüştüm. Lisans mezunuyum fakat dil seviyem yeterli olmadığı için dil eğitimi de olacak muhtemelen. Bunun için bana lise diplomam olup olmadığını sordu. Ama yanımda getirmemiştim. E devletten de çıktısını alamıyorum çünkü 2008 öncesi mezunum. Lise diploması ne için gerekli biliyor musunuz? Onsuz olmaz ise anneme posta yoluyla göndermesini söyleyeceğim çünkü.

• @ssoydan88 muhtemelen 5 ay kadar dil eğitimi cikacak size

• @hsn-kartal dil eğitimi verilecek farkındayım da. Lise diploması konusunu sordum aslında. Yanımda değil çünkü. Olmazsa olmaz bir durum ise Türkiye’den postalatacağım. Bilginiz var mı?

• @ssoydan88 evet o durum çok enteresan unuversite mezunu olup elinde diploman olsa da adamlar lise diplomasını görmek istiyor

• @ssoydan88 Dil Seviyeniz nedir merak ettim ?

• @alparslan34 Reading listening writing B1 B2 diyebilirim. ancak konuşurken mal gibi kalıyorum cümle kurmakta zorlanıyorum.

• Diploman elinde olsa bile denklik ve çeviri isticekler sonuçta . Onun yerine Spantrandan denklik al direkt , posta falan uğraşma .
    @ssoydan88, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

Arkadaşlar dün bir recruiter ile görüştüm. Lisans mezunuyum fakat dil seviyem yeterli olmadığı için dil eğitimi de olacak muhtemelen. Bunun için bana lise diplomam olup olmadığını sordu. Ama yanımda getirmemiştim. E devletten de çıktısını alamıyorum çünkü 2008 öncesi mezunum. Lise diploması ne için gerekli biliyor musunuz? Onsuz olmaz ise anneme posta yoluyla göndermesini söyleyeceğim çünkü.

• @Richmond nasıl yapacağım onu tam olarak? Diplomamın görselini falan mı yüklemem gerekiyor? İşin kötüsü diplomanın nerede olduğunu da hatırlamıyorum. Annem bayram tatili sonrası vekaletle gidip alacak milli eğitimden. Bana sergeant fotoğrafı yeter biz hallederiz dedi gerçi.

• @ssoydan88 Selamlar ABD silahlı kuvvetlerine katılmak için min. lise mezunu yada genel eğitim diplomasına sahip olmalısınız. Lisans mezunu olsanız bile, eğitim durumunu tam olarak belgelemek için lise diplomanız istenmiş olabilir. ABD askeri kayıt sürecinde tüm adayların eğitim geçmişi tam olarak belgelenmesi gerekiyor.

Recruiter özellikle sizden bunu istediyse muhtemelen sürecin devamlılığı ile alakalıdır. Üniversite diplomasının yeterliliğini sormanızda fayda var. Sorunuza rağmen tekrar istenirse lise diplomanızı Türkiye'deki yakınınız tarafından apostil işlemi yaptırıp ABD'ye postalamasını isteyin.

• @evrentnrkl lise diplomasının gerekli olduğunu söyledi evet. Ancak postaya gerek yok fotoğrafı yeter bize gerisini hallederiz dedi. O nedenle ben de posta sürecine girmedim başlangıçta. Ama yine de yaptıracağım. Zaten eğitim başlangıcım Eylül ayında olacak. Önceden alınmış Türkiye biletlerim var. 1 Eylülde döneceğim buraya. Yanımda getireceğim diplomayı.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k