DV2026 Sohbet Odası
-
Yılda dünyadan 55 bin insan bu 55 bin kişiden ortalama 30 bin dolar güvence istiyor sağlık istiyor sabıka iş vs vs ya trump dw sürecini bilmiyor ya da ölü internet teorisi green cardın kalkması
-
@TR-Savunma Selamlar..Siz DV2026 ya başvuru yapmış durumdasınız..Sonucunuz Mayıs 2025 in ilk haftasında belli olacak. Kazandığınız takdirde sizin mali yılınız 1 Ekim 2025 - 30 Eylül 2026 tarihleri arasını kapsayacaktır.
Bol şans... -
Kaldı 47 gün zamanın yavaşladığı günlere geldik :)
-
ben de basvurdum millet. sirf bunun icin ilk defa fotografciya gidip resim cektirdim. Kanada'dayim. deprem vizesinden faydalandim. abd yi gormus ve 5 yil yasamis biri olarak kanada bana koy gibi geldi. sevenler de var sozum yok ama ben tekrar abd ye gitmeye calisiyorum. Ailem adina da basvurdum. Cikarsa ailecek ayni yere mi gelip basvurmamiz gerekir yoksa toronto'dan da olur mu basvuru? bilenlere soruyorum.
-
@T-C-Kubilay-Dikici bunu beklediğim şey kadar hiç bir şeyi beklemedim, Allah'ım nasip edecek inşallah.
-
ben de basvurdum millet. sirf bunun icin ilk defa fotografciya gidip resim cektirdim. Kanada'dayim su an. deprem vizesinden faydalandim. abd yi gormus ve 5 yil yasamis biri olarak kanada bana koy gibi geldi. sevenler de var sozum yok ama ben tekrar abd ye gitmeye calisiyorum. Ailem adina da basvurdum ama ailem su an Turkiye de. Cikarsa ailecek ayni yere mi gelip basvurmamiz gerekir yoksa ben toronto'dan onlar da ankaradan olur mu basvuru? bilenlere soruyorum.
-
@mehmedwater Çıkarsa DS260 formunu doldururken bunun organizasyonunu kendi istediğiniz şekilde yapabilirsiniz.
-
@mehmedwater Merhabalar. '' Ailem adina da basvurdum'' derken anne babadan bahsediyorsanız onlardan herhangi biri talihli olursa dosya taşımadıkları sürece mülakat yerleri ankara olacaktır. eş ve çocuklarınızdan bahsediyorsanız eğer daha önce okuduğum bir deneyimde size benze profilde olan bir arkadaşımız vardı kendisi İngiltere'de eşi ve çocukları türkiye'de talihli İngiltere'de olduğu için ailesine UK vizesi alıp mülakatlarına ingiltere girmişlerdi tam tersi olsa ne olurdu bilmiyorum
-
Umarım bu sene son olur. İsteyen ve gidip orada yaşamak isteyen herkese çıkar. Şimdiden herkese bol şans.
-
Merhaba. İkinci defa başvurdum ve siteye yeni üye oldum. Herkesin gönlüne göre olsun. Süreci buradan takip edeceğim artık. Sevgiler
-
Bayramdan sonra forumun hareketleneceğini düşünüyorum herkes gelir herhalde, 1 aydan az kalmış olur. Bu sene sayfa sayısı çok düşük kaldı
-
Günaydın everyone:) ben yine A2 kursuna soğuk bir İstanbul sabahında umarım bu sene o senedir gerçekten yatıp kalkıp dua ediyorum kazananlar da kazanmadan önce böyle miydi diye düşünmeden edemiyorum
-
@Ecehzr Ankara da kar yağmış baya da rüzgar var
-
merhaba arkadaslar, biz statusuz bir sekilde (yani illegal girmisken) abd deyken gc cikmasi halinde icerden surec yurutulebilir mi?
-
Çanakkale'de daha bir kaç gün önce kısa kolluyla gezerken şimdi nefesim donuyor. Hafta sonundan itibaren yine ısınacak. Hatta 18-20 hatta daha yukarı çıkacak.
-
@AhmetGS17 Ben kış insanıyım keşke havalar hep böyle olsa :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@mehmedwater hayır
-
Merhaba. İlk defa başvuru yaptım inşallah ilk ve son olur🥹. İsteyen herkesede bol şans. 45gün kaldı zaman durdu gibi günler geçmiyor..
-

Lise diploması olmayanları ap ye bırakmışlar:(
yıllardır hiç bir şeye yaracağını düşünmediğimiz diplomayı halının altından çıkarırken diplomaya karşı bizim mahçupiyet
-
@istalin deneyimlerde bende okudum bugun üzüldüm ap kalanlar için umarım biran önce sonuçlanır süreçleri
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum