Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@mehmedwater Merhabalar. '' Ailem adina da basvurdum'' derken anne babadan bahsediyorsanız onlardan herhangi biri talihli olursa dosya taşımadıkları sürece mülakat yerleri ankara olacaktır. eş ve çocuklarınızdan bahsediyorsanız eğer daha önce okuduğum bir deneyimde size benze profilde olan bir arkadaşımız vardı kendisi İngiltere'de eşi ve çocukları türkiye'de talihli İngiltere'de olduğu için ailesine UK vizesi alıp mülakatlarına ingiltere girmişlerdi tam tersi olsa ne olurdu bilmiyorum

• Umarım bu sene son olur. İsteyen ve gidip orada yaşamak isteyen herkese çıkar. Şimdiden herkese bol şans.

• Merhaba. İkinci defa başvurdum ve siteye yeni üye oldum. Herkesin gönlüne göre olsun. Süreci buradan takip edeceğim artık. Sevgiler

• ⭐⭐⭐

Bayramdan sonra forumun hareketleneceğini düşünüyorum herkes gelir herhalde, 1 aydan az kalmış olur. Bu sene sayfa sayısı çok düşük kaldı

• Günaydın everyone:) ben yine A2 kursuna soğuk bir İstanbul sabahında umarım bu sene o senedir gerçekten yatıp kalkıp dua ediyorum kazananlar da kazanmadan önce böyle miydi diye düşünmeden edemiyorum

• ⭐⭐⭐

@Ecehzr Ankara da kar yağmış baya da rüzgar var

• merhaba arkadaslar, biz statusuz bir sekilde (yani illegal girmisken) abd deyken gc cikmasi halinde icerden surec yurutulebilir mi?

• Çanakkale'de daha bir kaç gün önce kısa kolluyla gezerken şimdi nefesim donuyor. Hafta sonundan itibaren yine ısınacak. Hatta 18-20 hatta daha yukarı çıkacak.

• ⭐⭐⭐

@AhmetGS17 Ben kış insanıyım keşke havalar hep böyle olsa 😁

• @mehmedwater hayır

• Merhaba. İlk defa başvuru yaptım inşallah ilk ve son olur🥹. İsteyen herkesede bol şans. 45gün kaldı zaman durdu gibi günler geçmiyor..

• IMG_4515.png

Lise diploması olmayanları ap ye bırakmışlar:(

yıllardır hiç bir şeye yaracağını düşünmediğimiz diplomayı halının altından çıkarırken diplomaya karşı bizim mahçupiyet

• ⭐⭐

@istalin deneyimlerde bende okudum bugun üzüldüm ap kalanlar için umarım biran önce sonuçlanır süreçleri

• ⭐⭐⭐

@mehmedwater bildiğim kadarıyla içeriden yürütülmüyor tr ye gelip yürütmeniz lazım ancak onda da mülakattan geçebilir misiniz bilmiyorum neticede suç işlemiş sayılıyorsunuz orada. O yüzden lotoyla uğraşmayın bence iltica dosyanızı kazanmaya bakın direk gc veriyorlar zaten

• ⭐⭐⭐⭐

@mehmedwater

statusuz bir sekilde (yani illegal girmisken) abd’deyken gc cikmasi halinde sürecinizi ABD’de yurutemezsiniz. ABD resmi makamlarında süreci yönetebilmek ve green card’a ulaşabilmek için hali hazırda yasal bir vize/statu ile ABD içerisinde olmanız gerekiyor

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@istalin Zaten lise mezunu olmayanlar başvuru yapamıyordu sanırım ben mi yanlış hatırlıyorum. Sanırım diplomanın aslını istemişler. Kötü olmuş çok

• ⭐⭐⭐⭐

@Atlantis00 evet dediğiniz doğru ancak şu an yaşanan durum biraz farklı aslında. Sorun bu kişilerin lise mezunu olmayışı değil aslında orjinallerinin ellerinde olmayışı. Normal lise veya üstü diploma sunmanız yeterli yani üniversite diplomasıda yeterli ancak HK lise diplomasınıda görmek istiyor. Veya şu an üniversite okuyan bir talihli HKda girmek isterse lise diplomasını sunamaz çünkü diploması üniversitede tutuluyordur ve aslını vermezler ancak HK aslını görmek istiyor

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Emre-Kurtulmuş Olaya bak şaka gibi. Sen git o kadar zoru başarıp gc kazan, sonrasında taa HK'den randevu alabil ama gel gör ki böyle bir sorun çıksın. Hem maddi hem de mental olarak büyük bir savaş. Allah yardımcıları olsun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Atlantis00 lise mezunu değilsen iş türü olarak puan 7<8 olması gerekiyordu ve de en az 2 senelik iş tecrübesi gerekiyordu doğru hatırlıyorsun.

Benzer Başlıklar

• 4035
  • 30813
  • 9899
  • 21391
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |