Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

• Herkese merhaba,

NIW başvurumu kendim hazırladım sadece olası RFE hızlı cevap vermek için bir avukat tuttum. Başvurum onaylandıktan sonra, ona bağlı olan iletişim adresini güncellemek istiyorum.

Adres değişikliği talebinde bulunmadan önce avukatımın approval letter almasını beklemeli miyim yoksa adres değişikliği başvurusu hemen yapıp approval letter tarafıma gelmesini mi sağlamalıyım? Ayrıca, adres değişikliği talep etme süreci nasıl işliyor?
    Teşekkürler

• Öncelikle herkese paylaşımları ve emekleri için çok teşekkürler.
    Benim de kafam baya vize işleriyle karışık. İşin içine girdikçe çıkmak daha da zorlaşıyor. Forumda birçok başlığı taradım ama benim profilime benzer bir case göremedim.
    EB1/EB2 NIW ile ilgili olarak, gerçekten benim profilime uygun olup olmadığını değerlendirecek, güçlü ve zayıf yanlarımı net bir şekilde ortaya koyacak ve bana bir yol haritası çizecek bir profesyonel avukata ihtiyacım var.

Bütün önerilere, tecrübe aktarımlarına ve fikirlere açığım.
    Zaman ayırıp paylaşım yapan herkese şimdiden çok teşekkür ederim!

• @kemalede EB1A'e dayanan, tamamini kendi basima hazirladigim AOS basvurumu (I485) iki gun once USCIS'e fedex'ledim, bugun teslim edildi. Bakalim surec nasil ilerleyecek...

• @n-n merhaba, Chen diye bilinen https://www.wegreened.com adresi olan şirketle çalıştım ben. Bedava değerlendirme yapıyor. Özgeçmişinizi gönderiyorsunuz. Ben çok memnun kaldım. Dürüst ve hızlı işlem yapıyor. Denemenizi tavsiye ederim.

• @mrkc çok teşekkürler, ben Chen ve EP’e gönderdim, benim tahminim ikisi de aynı algoritmayı kullanıyor ya da kardeş şirketler.
    ikisinden de ret cevabı geldi. Tabii herhangi bir yorum yapılmadığı için nedenini bilemiyorum.
    Ben akademisyen değilim, kurumsal ağırlıklı olduğum için bu alanda uzmanlığı olan avukatlık şirketi ile çalışmak istiyorum.

• Merhaba,
    Dün gece National Visa Center'dan appointment letter im geldi. 28 April 2025-8.30. Sizlere de haber vermek istedim.

• @Hilal-2 tebrik ederim hocam, sizinle benzer zamanlarda interview yapmak da ayrı bir güzellik oldu 🙂

• @finalhope Teşekkür ederim, evet.

• @Hilal-2 tebrik ederim.

Mülakat maili bekleyen tek kişi olarak bir ramiz dayı repliği yapmak istiyorum.

Ben kaldım kardeş bir ben kaldım...

• @okokok Teşekkür ederim hocam.

• @Hilal-2 tebrik ederim, ev adresine iadeli taahhütlü mü geliyor?

• @mrkc Teşekkür ederim hocam. Hayır emailime geldi benim.

• April bülteniyle beraber current olan hocalarımı tebrik ederim. Hayırlı olsun.

• @Hilal-2 tebrikler sırada biz varız o zaman

• @n-n Grape ile görüştünüz mü? Ben de akademisyen değilim. Onlarla çalıştım ve memnun kaldım. Onlardan da ücretsiz inceleme alabilirsiniz.

• @begumm Sağolun hocam. Evet.

• @okokok Cok tesekkurler! gorusmedim. Fakat hem sizin gibi muvekkillerin, hem de diger bir tanidigin tanidigi da onlarin ismini verince daha guven verdi. Muhammet bey galiba. Sizi de referans gosterebilir miyim?

• @Hilal-2 tebrikler, darısı başımıza.
    PD gün farkımıza dayanarak Haziran sonu gibi mülakata gireceğimi öngörüyorum 🤞

• @n-n selamlar, profesyonel kariyer ile EB2-NIW Approve aldım.
    Mesajlarımı okursanız süreç hakkında bilgi vermiştim.
    Ben CK Law ile çalıştım, memnun kaldım.

• @meke tesekkur ederim hocam. İnsallah.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

163

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |