DV2026 Sohbet Odası
-
@newbie97 adamın seçim vaatlerinden biri uzaylılarla ilgili gerçeği söyleyeceğimdi. Hahaha ülkedeki yasadışı göçmenlerle ilgili ciddi yapılanlar var. Mesela Ice ekibi topluyor. Green Card’ı burada üniversite okuyanlara falan verelim de dedi. Yani bunlar birer süreç. Biden sjw ve woke kültürünü yaydı. Trump tam karşısında… demem o ki her şey değişebilir. Bugün bunlar konuşuluyor yarın tam tersi de olabilir. Çok fazla gaza geliniyor benceee. Dediğin gibi yıllardır konuşulan şeyler bunlar.
-
Uzun bir aradan sonra tekrardan buradayım umutlar yeniden taze beklenen gün gelsin artık elim kaşınıyor psikolojik olarak çok hazır olduğum bir dönemdeyim umarım bu sene yüzümüz güler
-
Invalid Confirmation Number hatasını alıyorum bu çekiliş 3 mayısta açıklanacaktı 2026XXXXXXXXXX ile kodum başlıyor
Ama 2025 ile örnek veriyor daha açıklanmadımı ne zaman açıklaınır???????????
Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 20251O0DZWY3DOV9) -
Burada bu ay sonunda vize mülakatına girecek biri var mı acaba aynı güne denk geldiysek tanışalım konsolosluğun önüne seyyar barbekü açalım :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Herkese merhaba arkadaşlar 2026 yılı green vard çekilişi için aldığım onay numaramı unuttum geri nasıl bulurum. yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler
-
@Ufuk-Sener Merhabalar sonuçların açıklandığı gün sorgu ekranında Confirmation numarasını yazacağınız sekmesinin altında ''Forgot Confirmation Number'' unuttum sekmesi çıkacak oradan istenilen bilgilerinizi yazarsanız ulaşırsınız.

-
Herkese Merhaba 😀 son birkaç yıldır forum takipçisiydim. Sonunda üye olup bunu yazıyorum. Hepimiz için Bu sene o sene olur umarım 🙏🏻
-
@Eray-0 3 Mayıs 2025 Cumartesi akşamı saat 20.00’a kadar sabırla bekleyeceksiniz, sonuçlar açıklandığında başvuru sonucu sistemin size verdiği elinizdeki 2026 ile başlayan confirmation numaranızı ve diğer sizden istenen bilgileri (soyadı, doğum yılı, ekranda görünen güvenlik kodu) girerek kazanan olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
-
Az kaldı diyebiliriz herhalde sonuclara … 😊
-
@T-C-Kubilay-Dikici Teşekkür ederim kardeşim çok sağol
-
Açıklansa keşke bir an önce😀
-
Günaydınlar sanırım 53 gün kalmış sonuçlara, sayaç olmadan zaman daha hızlı geçiyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 yani doğru söylüyorsun... ama ben şöyle düşünüyorum trump enazından dışardan gelen bir etken için sürekli konuşuyor... bizimkiler bizim iç sorunlarımızı süreklli temcit pilavı gibi getirip koyuyorlar önümüze iç borç ekonomik sıkıntı hepsini bizimkiler yapıyor zaten bi de konuşuyorlar :))) trump en azından sadece göçmene takık... o da dil bilmez iz bilmez bir faydası olmayan kaçak girmiş göçmenlere takık vergisini veren yada yatırım yapan göçmene kapıları açıyorlar paper works iyi olduğunda süreç biraz sıkıntılı o kadar... trump türkiyeyi yönetse ne olur bir düşün :) delirir herhalde :)
-
Verdikleri vizeleri de iptal etmeye baslamislar.
https://www.newarab.com/news/us-cancels-visas-trump-seeks-revive-muslim-travel-ban
-
@debbieLA77 Ne delirmesi adamı içeri atarlar silivride çay yudumluyor olur :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@minnesota İnsan hakları vs tamam ama karşılarında tam olarak da bunu kullanan bir zümre var. Gittikleri yere önce sığınıyorlar, sonra toplanıp grup oluyorlar, biraz ayaklarının üzerinde durmaya başladıktan sonra uyum sağlamak yerine geldikleri yeri gittikleri yere getirmeye çalışıyorlar. En bariz örneği İngiltere. Bir yerden sonra yemişim demokrasisini. Keşke bizim ülkemizde de yapılsaydı ama artık ipin ucu kaçtı maalesef.
-
@debbieLA77 ne yazık ki takık olduğu göçmen grubun ayakta tuttuğu birden fazla sektör var.haklı tarzda düşünceleri olsada haksız bölümleride bir hayli fazla. Bana kalırsa gerçeklerle yüzleşince planladığı şeylerin bir çoğunu gerçekleştiremeyeceğini kendiside görecek gibime geliyor
-
@Emre-Kurtulmuş tabiki gerçekleşmeyecek... bütün çalışan tayfa göçmen zaten amerikalılar çok çalışmayı sevmiyorlar :) hele vasifsiz işlerde asla :)
-
@newbie97 hahahahahaah olabilirde olmaya bilir de bilemedim hangi tarafı seçeceğine bağlı bir taraftan içeri giren hiç yok biliyosunuz ki 24 temmuz 1999 dan beri
-
@minnesota araplaradır bu daha çok zaten vize vermiyordu verdiklerini de geri alıyorsa vay anam vay :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum