Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Ocak ayinin basinda NJ'deki Istanbul Furniture araciligi ile Istikbal marka iki adet koltuk aldik. Takim halindeler ve bizim istedigimiz sekilde uretim yaptirdilar. Bize bu arada buyuk de indirim yaptilar. Su anda Turkiye'den gemi ile yolda. Ulasim ve delivery de onlara ait. Mart ortasinda teslimat yapilacak.

• bizde tr den mobilya getirdik 1 ayd geliyor, sizinki uzun sürmüş

• Arkadaşlar fiyat olarak ne kadar tutuyor acaba tr den koltuk veya koli göndermek yani değiyormu maliyetine? Açıkcası biz nakliye ücreti çok fazla olur diye hiç düşünmedik bile!

• Biz de Agustos ta tasinscagiz ve acaba esyalatimizi gotursek mi diye bir arastirma yapmistik. Bizim esyalarimiznyaklasik 1 ton tutuyordu ve bir lojistik firmasina olculeri ve agirliklari vererek tahmini bir fiyat teklifi istemistim. 7200 usd diye bie fiyat verdiler. Bana cok lahali geldi, bilmiyorum normal mi degil mi ama bu kadar tutacaksa hic gerek yok diye dusunuyorum.

• @Manushaqe tum esyalar 7200 $ iyi demişler, bana bikaç yer, 1masa+6sandalye, 1 adet kose koltuk, 1 adet cocuk yatak, 1 set yemek takımına 7500-8000 $ arası dediler.

Bakalım, Nilgörkemden haber bekliyorum, o nekadar diyecek ?

• @Manushaqe çok pahalıymış, eşim Ikea amerikadan bircaraştırma yaptı. Çift kişilik Yatak ve karyalo, şifonyer, 2 tane tek kişilik yatak ve karyolası 2 komidin, şifonyer, 12 kişilik yemek takımı, 4 adet halı, L koltuk takımı TV sephası çekmeceli, zigon sehpa, tencere tava (4 kişilik aileye yetecek) , mutfak için gerekli diğer eşyalar toplamda 4500-5000 dolar arası fiyat çıkmış. Nakliye hiç akıl karı gelmedi bizede

• @akara cok iyiymis. Bende arastirayim bu sekilde. Tesekkur ederim.

• NILGORKEM ile esya taşıyanlar tacrubelerini yazabilirler mi ? Ben iletişim kurmakta zorlanıyorum, ya telefonu açmıyor ya da açsa da bi sebepten tarih öteliyor. Son zamanlarda esya tasitanlar boyle bi problem yasadilar mi acaba ?

• Merhabalar,
    Kiyafet ve bir takim kisisel esyalari kargo ile gondermek istiyorum. En uygun yontem nedir acaba? Ucakla yanimizda pek hakkimiz yok ve bir cok esyaya ihtiyacimiz olacak. Yoklugunu yasamaktansa ve yeniden almaktansa gotureyim diye dusunuyorum.

• @Quixotem biz de eylul basinda tasinacagiz ve ayni arayistayim. Birkac firma ile gorustum ama en uygun fiyati Hipex kargo ve Navlungo verdi. Ucak kargo ile kutu halinde evden eve teslimat yaptiklarni soylediler. Kutularin olculeri ve agirligi onemliymis yoksa ek ucret cikiyormus. Herbir kutu 25 kg altinda olmasi gerekirmis. Sanirim bu iki firmadan birine karar kilip gonderecegiz bizde. Simdilik esyalari topladikca kac kutu cikacagini bekleyip fiyat alacagim.

• @Manushaqe TESEKKURLER. Hipex kargo ile gorusebildim. 25 kiloluk 6 kutuya 150 kg toplam 675 USD fiyat verdi ekonomi. Yaklasik 8 gune gidiyormus. Uygun gibi. Sizler daha uygun fiyat aldiniz mi acaba? Ve de Ankara'da nasil gonderebiliyoruz ? burdan gonderen var midir?

• @Quixotem ben 15 koli icin fiyat almistim. Kilo basina 5 usd civari geliyordu. Gelip evden onlar aliyorlar. Yani ben eskisehirdeyim, aliriz dediler. Ankaradan da kesin alirlar diye dusunuyorum. Soun bence.

• @Manushaqe hipex kargo merkezi Adana'ymış. İstanbul'da da yeriniz var dedi. Bi şekilde bu şehirkere göndermek gerekiyor. Navlungo ile görüşemedim henüz. Belki onlar alıyodur. Siz nereye gidiyorsunuz? Ben Bethesda Maryland

• @Quixotem ben hipex ikisi ile de gorustum, ikisi de aliriz dediler ama tabi agustos gibi son konusmami yapacagim. Biz michigan a tasiniyoruz.

• Merhabalar. Sorun yasadiginiza uzuldum. Maalesef kargo gondermek de bir risk. Amac minimum hasarla esyalara ulasmak. Benim size bir sorum olacak. Ben ups ile gonderim yapan birkac sirketle kiyafetler ve ayakkabi ve mutfak esyalari icin gorustum. Cogu ikinci el esya deyince sorun cikiyor. Gumruk cikabilir diyor. Sizde oyle bir sorun oldu mu acaba. Kiyafet , aykkabi sizde de varmistir galiba?Tesekkurler

• brcnl1822 sizi eklemeyi unutmusum

Merhabalar. Sorun yasadiginiza uzuldum. Maalesef kargo gondermek de bir risk. Amac minimum hasarla esyalara ulasmak. Benim size bir sorum olacak. Ben ups ile gonderim yapan birkac sirketle kiyafetler ve ayakkabi ve mutfak esyalari icin gorustum. Cogu ikinci el esya deyince sorun cikiyor. Gumruk cikabilir diyor. Sizde oyle bir sorun oldu mu acaba. Kiyafet , aykkabi sizde de varmistir galiba?Tesekkurler

• Bu sekilde kisisel kiyafet ve oyuncak ve mutfak esyasi ayakkabi gibi ups araciligiyla kargo tasiyan sirketlerde gumruk vergisi sorunu yasayan oldu mu acaba? Yani burdan hersey dahil bir fiyatla gonderdigimizde orda bir masraf cikacak mi anlayamadim. Tereddutte kaldim. Paylasirsaniz sevinirim

• @denizci10 Hangi firma acaba. Iletisim bilgilerini iletebilir misiniz rica etsem
    Tesekkurler

• Ben simdi bir firmaya sordum. Gumruk cikmamasi icin 3-4 parti halinde gonderim ayarliyorlarmis. Ona gore de esyanin degerini belirliyorlarmis. Marka urunler olmasin kolilerde dedi. O sekilde sorun cikmayacagini soyluyorlar.

• @Manushaqe hangi firma acaba

Benzer Başlıklar

• 21
  • 1
  • 21
  • 11
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |