F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
Bu ileti silindi! -
@cokbekledik86 evet 2021 Mart ayında evrakları gönderdik .sürecinden en başından beri avukat tutuk.avukata soruyoruz sürekli normal diyor .kaç defa hızlandırma talebi gönderdik cevap alamadık .heralde bu grupta en uzun bekleme bana ait
-
@cokbekledik86 umarım 🙏 f2a çok bekledim dedim eşim vatandaş oldu hızlanır tam tersi oldu.11 aydır statü değiştirmişiz hala onay gelmedi
-
@Sibel-Demir başvurunuzu konrol ediyomusunuz bir case number varmı
-
@cokbekledik86 evet numaram var kontrol ediyorum değişen birşey olmuyor
-
@Sibel-Demir sizinki aynı benimki gibi olmuş malesef inşaallah mart ayında onayınız gelirde süreciniz daha uzamaz inşaallah 🤲🏻🤲🏻😮💨😮💨😮💨
-
@yasmin982 inşallah 🙏
-
herkese merhaba,bir sorum olacak,ben ABD de green cardlı olarak bulunuyorum,eşim turist vizesi ile buradaydı,evlendik,eşimin statüsünün sonucunu bekliyoruz.tabi bu sürede eşim turist vizesi süresini aştı.açıkçası evliliğimizde sorunlar var ve boşanmayı bile düşünüyoruz (ikimizde uzun zamandır ailelerimizi göremedik) ancak eşimin annesi Türkiyede ameliyat olacak ve annesini görebilmesini istiyorum,bunun için ne yapabiliriz,seyehat izni denilen şey nedir?
-
@aze eğer F2A sürecinizdeyseniz ve sonucunuz henüz netleşmemişse ilgili durumda ABD'den çıkış yaparsanız tekrar giriş yapamazsınız.
I-131 advance parole başvurusu yapıp onay aldığınız takdirde seyahat izni sahibi olursunuz.
daha fazla detay için uscis resmi sitesinden bilgi alabilirsiniz. -
çok teşekkür ederim
-
Merhabalar, erkek arkadaşım Green Card ile Amerika'ya yerleşti. Benim de turist vizem var. Evlenmeyi düşünüyoruz, süreci başlattığımızda, sonuclanana kadar vizemle eşimi görmek için kısa süreli giriş çıkış yapabiliyor muyum? Bir de evliliği Amerika da mı Türkiye de yapmamız iyi olur?
-
Asla Türkiyede evlenip Amerikaya gelmeyi düşünmeyin. Hayatınız yok olur. Amerikaya gidin orada evlenin. Ben 4 senedir kızımı alamıyorum yanıma. Son 6 aydır kategori de tarih değişmiyor. O yüzden bence akıllı davranın
-
Merhabalar,
Green Cars sahibi eş ve çocuk için Türk konsolosluklarından hangi belgeleri temin edebiliriz?
-
@Procedure Bende Kızım için benzer bir durumdan geçtim çok zor gerçekten. Bülten 01/Ocak/2022 da ilk ilerlemede randevunuz gelecektir benim tahminimce bu yaz yada son baharda kızınıza kavuşacaksınız diye düşünüyorum.
-
F2B 2 ay, F1de 4 ay ilerleme var😍👏🏻📣 bundan sonra hep böyle olucak inşallah ufak ufak olsada ilerlesin yeter ki🫶🏻
-
Merhaba,
Evlilik yoluyla edindigim Green Card ile bir suredir ABD de yasal olarak ikamet ediyorum. Oglum 21 yasina basmadan GC surecini baslattim. 2 seneye kadar sonuclanmasini bekliyorum. Ancak kizim 21 yasindan buyuk oldugu icin surecin 7 seneye kadar surdugunu biliyorun.
Sorum su;
Cocuklarimin surecleri tamamlanana kadar oturma iznimi muhafaza etmek zorunda miyim?
Bir sekilde oturma iznim iptal olursa basvurular da otomatik olarak iptal olur mu?
Bilgisi olan varsa yazabilirse memnun olurum
Tesekkurler -
Selam ben 21 yaş üstü oğlum için 2024 Mart ayında F2 b vizesi için ı130 formu doldurdum.
Ucsiste
case step 1 of 2( completed): case received
Case step 2 of 2 (current step) : case decision
Yazıyor
Bundan sonraki adımlar nedir. Bu konudaki bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevirim -
@sebo Merhaba, 21 yaş altı için ortalama süreç 3-4 seneyi buluyor buna hazırlıklı olun. Eğer çocukların ABD vizesi varsa başvuru sırasında ABD den bu işi yürüteceğinizi belirterek süreci kısaltmanız mümkün. Sponsor sizseniz belli bir gelirin üzerinde çalışıyor ve vergi ödemeniz gerekiyor, tabiki green kartınızı kaybederseniz süreç son bulur.
-
@belgin merhabalar benim arkadasimin ailesi 2019da f2bye başvurdular hala bekliyor malesef süreç çok uzun şuan yapıcak bir şeyiniz yoksa mail bekliceksiniz. Seneye Case number mektubunuz gelir oradaki numarayi kaybetmeyin. Visabulletin sayfasından tarihleri bekliceksiniz 7-8 yıl gibi bir süreniz var. Hükemet hızlandırırsa 5e düşer. Oğlunuz bu süreçte evlenmemesi gerekiyor. Evlenirse tüm süreç uzar 10 yılı geçer farklı kategoriye geçeceği için.
-
@sebo oturum izninizi muhafaza etmeniz Abd’de kalmaniz gerekiyor yoksa greencard süreci yanar. Arkadasimda 21 yas ustu 2019dan beri bekliyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum