Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Atlantis00 size kesinlikle katılıyorum her olumsuzluğa hazır olmak gerekiyor..

• ⭐⭐⭐

@Riethian Ailecek eb3 mantıklıya geliyor her türlü 4 kişilik aile olsanız kişi başı 5 bine gitmiş oluyorsunuz aşırı uygun fiyat oluyor

Özel okullar tr de öyle malesef ve çoğu özel okulda vasıfsız oluyor. Önüne gelen de özel okul açıyor bu yüzden kalite yerlerde ancak belli başlı merkezi yerlerdeki okulların başarısı iyi oluyor

• @newbie97 son 10 gün kala gelsin 😃

• @Atlantis00 burada bizzat şahit oldum ,adam her şeyimi satıcam dedi gönderide psikolojim bozuldu intah”r edicem zaten diye yardım istemişti

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@istalin Zaten normal bir psikolojide değilmiş demek ki. Allah yardımcısı olsun

• ⭐⭐⭐

@goyro666 Bence o sayaç bugda kaldı yoksa gelirdi. Başvuru zamanı eklediler o bitince bir daha eklenmedi 😁 Belki 1 sefer eklenebiliyordur her konuya

• @ayvalik10 teşekkür ederim ❤

• @Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim 🙏🏻

• ⭐⭐⭐

5 Milyon doları olanlar, hadi yaşadınız 🥳

• ⭐⭐

@hadi-BE gene kaçırdık desene 🙂 🙂 birikim yapmaya başlayalım kalan eksiğim 4.971.048,22USD 🙂

• ⭐⭐

@hadi-BE Çok daha ucuz onlarca yol varken 10 milyon kişiye satması imkansız :)) Adam şovmen. EB5 ile $1.050.000 yatırımla aynı sonuca ulaşılıyor zaten. $5M getiren adam da ertesi gün Uber yapmayacak sonuçta 🙂

• ⭐⭐⭐

@hadi-BE Geçen bir youtube kanalına denk geldim adam Nijeryalı. Sitem etmiş youtube kanalı açmış ya 100 yada 200 bin dolar kanaldan biriktiği gibi parayı basıp bir ülkenin pasaportunu almış artık istediği gibi vizesiz dolaşıyordu.

Bence bu 5 milyona oturum işi çok mantıklı değil abd ye vizesiz giren bir ülkenin pasaportuna daha ucuza sahip olunabiliyor 😁 Bu arada afrikada bir ülke buldum togo diye bizim kayseriden ufak herhalde onlar bile e-vize ile vizesiz uçuyor abd ye

Herhalde nasıl olsa kimsenin uçak bileti almaya parası yok ülkede diye vizesiz yapmışlar 😁

• @Riethian EB5 programı kaldırılacak, bu gold card yerine geçecek

• ⭐⭐

@zakaria Bunun için bir kaynak var mı?
    USCIS sitesinde böyle bir bilgi yok.

EDIT: Haber kaynaklarında gördüm doğrudur. Bekleyip göreceğiz yapabilecekler mi.

• ben dv 2026 için başvurudan sonra aldıgımız kodu kaybettim onu nasıl bulabilirim sitede unuttuma basınca dv2025 için yapıyor

• ⭐⭐

@westly dv2026 sonuçlarını açıklandığında unuttum seçeneği çıkacak oradan yapabilirsiniz

• ⭐⭐

Haziranda gitmeyi düşünüyorum geçen ay baktığımda 80k civarlarında olan biletler bugün 50k düşmüş mayıs da sonuçlar açıklanmadan da bileti alıp almama konusunda kararsızım sizce ne yapmalıyım 🙂

image.png

• Green card mevzusunu sallayın, şu an elinizde hiç bir şey yok, olmayan bir şey için fırsatı kaçırmayın. Olsa bile 50-100bin harcayacaksınız, green card için çok etkili bir rakam değil.

Bu arada yerinizde olsam aktarmalı alırdım, 8-10bin daha uyguna gelirdi.
    Tabi bu bir tercih meselesi.

Bu seçeneklerden de ikinci uçuşu alırdım, iniş saati olarak uygun, diğer seçeneklerde otele gidip yatacaksınız, boştan yere 1 gece parası.

Newyork efsanedir. Almazsanız pişman olursunuz:) Şimdiden iyi eğlenceler.

@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Haziranda gitmeyi düşünüyorum geçen ay baktığımda 80k civarlarında olan biletler bugün 50k düşmüş mayıs da sonuçlar açıklanmadan da bileti alıp almama konusunda kararsızım sizce ne yapmalıyım 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

image.png

bagaj konusuna dikkat edin.

• @T-C-Kubilay-Dikici daha önce @denizci10 beyin deneyimlerini okudum. ABD'ye yerleşmeden önce gitmiş bir kaç şehri gezmiş, oralarda ev okul iş vs aramış, ona göre uygun olan şehirde yerleşme kararını almış.
    Lottery'nin sonuçları kesin olmadığı için bence beklemeyin. Bileti alın, gidip gezersiniz size uygun olanı belirlersiniz fikir olşturursunuz. GC kazanırsanız zaten ekimden önce mülakatlar başlamayacak, hele ki CN numaranız yüksekse ne zaman aktif olacak da belli değil. AOS yapmaya düşünüyorsanız yine CN aktif olması beklemeniz gerek.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |