Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
3.2k 156 238.5k 173

• @SCK4835 hayırlı olsun, tebrikler... deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konsolosluk kararına itiraz edilip dava açılabileceğini, olumlu sonuçlanabileceğini sayenizde görmüş olduk... yeni hayatınız mutluluk getirsin

• ⭐⭐

Çok sessizleşti buralar :)) Kendim için tuttuğum bir Excel vardı. Geniş çaplı olarak paylaşmak istedim. PD tarihinize göre LC onayı için kalan süreleri ortalama olarak görebilirsiniz. Haftalık onay sayısının ortalaması baz alınarak hesaplandı.

image.png

• @Riethian elinize sağlık. PD tarihi mayıs olan bir aday (benim gibi :) ) için, an itibariyle 8,5 ay sonra PD onaylanmış olacak, doğru mu anlıyorum? (Ekim ortası, Kasım sonu arası hesaplıyordum ben de, hemen hemen benzer tahminleri yapıyormuşum, siz sayılarla açıklamışsınız) Teşekkürler

• ⭐⭐

@berkibirdinc Rica ederim, doğrudur. Malum Elon testere ile giriştiği/girişeceği için bürokrasiye, işleyişteki yavaşlama veya hızlanmayı ölçme adına haftalık takip ediyorum sayıları. Hem LC onayı hem de bürokrasinin hızını ölçmüş oluyorum kendimce :))

• Bu ileti silindi!

• @Riethian Teşekkür ederiz harika gözüküyor tablo. Bunu online takip edebilir miyiz ? Eğer google e tablolar üzerinden yaptıysanız edebiliriz sanıyorum.

• ⭐⭐

@Riethian Teşekkürler elinize sağlık

• ⭐⭐

@xkira7 Rica ederim, genelde haftalık manuel girerek takip ediyorum. Dilerseniz ay başlarında paylaşırım. Veri çekerek yapma konusunda bilgi sahibi arkadaşlar varsa (ki mümkün mü bilmiyorum) da dediğiniz gibi takip edilebilecek güncel bir tablo yapılabilir.

• @Riethian oncelikle ellerine saglik gayet guzel olmus. Sanirim formul var uzerinde. Burdan olup olmayacagini bilmiyorum ama excel paylasma sansin varmi?

• ⭐⭐

• Selam arkadaşlar,

https://permtimeline.com/perm_query

Bu adresteki arama çubuğuna, aracı şirketiniz tarafından size iletilen ve G ile başlayan Case Number (dosya numarası) bilgisini girerek de bireysel sürecinizi takip edebilirsiniz.

Sorgulama sonrasında hem dosyanın güncel durumunu hem de aşağıdaki grafiklerde muhtemel (yüzdesel) olarak hangi tarihlerde dosyanızın onaylanacağını sapma paylarıyla görüntüleyebilirsiniz.

Bu bilgiyi Excel'e de makro veya power query ile bağlardık Tufan ile lakin hem kişisel olduğu için dosya numaralarınızı bilmiyoruz, hem de sorgu yapılan servis her sorguda reCaptcha doğrulaması istiyor ki bunu da Excel'den aşmak mümkün değil.

O yüzden siteyi sık kullanılanlara ekleyip, kendi dosya durumunuzu haftalık veya aylık takip etmenizi tavsiye ederim.

• ⭐⭐

@emre911 Çok iyiymiş bu. Önceden tahmini süreyi vermiyordu sanırım veya çok aşağıda kaldığı için gözümden kaçmış olabilir. Çok teşekkürler. Benzer süreler çıkıyor.

• @Riethian Tesekkur ederim kardesim. Sadece sahsi islem yapabilmek icin formulleri ayarlayamadim ama olsun. Burdan seni takip ederiz artik :)

• ⭐⭐

Mevcutta 16 ay civarı süren PERM başvuru sayısı Ocak 2025'te bir önceki aya göre %40 civarı düşmüş gözüküyor.

image.png

• @Riethian Uzun vadede iyi olabilir ama yakın süreçte pek fazla etki edeceğini sanmıyorum. Aslında şuan başvuru yapacaklar için güzel diyebilirim.

• ⭐⭐

@emrebalc1 Aynen anlık olarak bir katkısı yok ama talep azalması orta/uzun vadede işleri hızlandırır. Tabi burada kota tekrar karşımıza çıkıyor :)

• Perm basvurusu icin Subat 2025 icinde azalma soz konusu. 6.875 adet basvuru var. 15.000 li rakamlar dusunuldugunde bu iyiye isaret gibi. Ayni zamanda bu ay PWD lerde inanilmaz bir hizla bakildi. En son Temmuz ayi dosyalarina bakiliyordu simdi Eylul bakiliyor. Nerdeyse 23-24 bin dosya bakilmis. Eskiden 1 ay olarak ilerliyordu. Perm dosyalarinda da bakilma sayisi gunluk 600 lerin uzerine cikti. Ve nihayet Kasim dosyalarina da bugun itibari ile bakilmaya baslandi. Hadi hayirlisi arkadaslar.

• @Aleras çok güzel bir haber bekleyenler için darısı vize bültenin de ilerlemeler olması

• ⭐⭐⭐⭐

verileri teyid etmeden hızlıca chatgpt'ye verdim. Other workers ve 3rd kategori için Mart 2025 - Nisan 2025 vize bülteni arasındaki değişim şu şekilde:

Screenshot 2025-03-10 at 22.51.12.png

Screenshot 2025-03-10 at 22.52.09.png

Benzer Başlıklar

• 7 Oy
    42 İleti
    4k Bakış
    S
    The Immigrant Visa (IV) Scheduling Status'a baktım ve Ankara'daki ilerleme Mayıs 2025 olmuş, bekleyenlere müjde, umarım ki bu ay IL'yi alabiliriz.. [image: 1763013159018-screen-shot-2025-11-13-at-08.51.16.png]
  • Amerika’da hemşire ya da ilaç firması çalışanı olmak(EB-3)

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    knnrnK
    @ayvalik10 Evet, her şey yasal. Worldwide Healthstaff bildiğim bir ajans. Hemşireler için bu şekilde EB-3 yoluyla green card almak mümkün.
  • ABD'de zanaat ile EB1 veya O1 vizesi almak

Kilitli İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    Emir ZenginE
    @Rhonster, içinde söyledi: ABD'de zanaat ile EB1 veya O1 vizesi almak @Emir-Zengin sorularınızı ilgili başlıklar altında sormanız gerek https://yesilkartforum.com/forum/topic/105/o-olağanüstü-yetenekli-kişiler-vizesi?_=1629067776337 Teşekkürler bulamamıştım.
  • ABD'de yatirim yaparak GC almak (EB5 vizesi)

Taşındı İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    70
    4 Oy
    70 İleti
    8k Bakış
    K
    @mdnone New Jersey'de 2019 Aralik ayinda bir ev aldik. Pesinat olarak verecegim parayi Turkiye'den banka uzerinden SWIFT etmistim. Mortage sirketi bu parayi kabul etmedi. "Para en az 6 ay once ABD'ye gelmis olmaliydi" dedi. Bizim MASAK ile, ABD'nin kara para aklama kurumu, her ABD bankasindaki parayi 6 ay ile 1 yil icinde ya aklamis oluyor sanirim. Bu bilgiyi mortgage sirketinde calisan yetkili verdi. Mantikli bir bilgi aslinda. Ben TR'den ABD'ye yuklu miktar (EB5'e yeter miktarda) para transferi yaptim, hic sorun cikmadi. "Nereden buldun" diyen olmadi bana. O para yaklasik 1 yil Turkiye'de bir kamu bankasinda duruyordu. Banka size $800K verecek ve nakit teminat sozlesmeye yazmayacak, hangi banka bu? E2 ile ilgili cok fazla simsar var. Benim direkt tanidigim bir kisi veya firma yok. Dikkatli ve guvenilir firma bulmaya calisin, dikkatli olun. ingilizce sozlesmelerle devir alacaksiniz, size haklarinizi koruyacak bir avukat bularak ilerleyin mutlaka.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k