K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Bugün davamız RFE'ye düştü. Şimdi metup bekliyoruz. Ne istediklerini mektup gelmeden bilemiyoruz ama RFE'ye düştüğü için maalesef bekleme sürecimiz doğal olarak uzadı. RFE'ye düşüne var mı daha önce?
-
@dreamer32 DOS'a gönderilme tarihimiz 17 ocaktı. Bugün k1ftp geldi dosya numaramızı aldık. Az önce yeni dosya numaramızla kontrol ettiğimde in transit olarak gözüküyordu. At nvc falan görmedik sıralama nasıl oluyor acaba
-
Son zamanlarda vize görüşmelerine giden arkadaşlar....
Randevularınızı ortalama kaç gün sonraya alabildiniz şu an randevu müsaitliği nasıl acaba
Teşekkürler -
Bu ileti silindi! -
Merhabalar,
Dosyamızı hazırladık—tüm belgeler, dökümanlar, evraklar derken onlarca, hatta yüzlerce sayfa! 🙂 2-3 gün içinde danışmanlık şirketimiz tarafından USCIS’e gönderiyoruz. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
-
Merhabalar mülakata katıldım k1 vizesi için ama elime sarı bir belge verip vergi dökümanı ve ı 134 formu göndermemi istediler bu formu gönderdim ve dökümleride evrakları göndermeleri 1 hafta oluyor pasaport ile beraber gönderdim ama sitede herhangi bir güncelleme yok ve evrakların ulaşıp ulaşmadığını dahi bilmiyorum bu süreç nasıl işleyecek veya vize almanı engelleyen bir durum var mıdır daha önce tecrübe yaşayan arkadaşlar beni işleyiş hakkında bilgilendirebilir mi?
-
@Sema-Ünlü tebrik ederim :party_popper: inanin siralama neye gore oluyor nasil oluyor hicbir fikrim yok :sad_but_relieved_face: umudumu yitirdim sanki o mail hic gelmeyecek gibi hissediyorum :loudly_crying_face:
-
@Sema-Ünlü ben ocak 1 de randevu aldım o zaman Ocak 24 ve şubat 14 açıktı. Ben 14 şubatı seçtim
-
Vizemi aldııım 🥹🥹😇 pasaportu beklicez artık
-
Selamlar,
Dosyamiz ankara konsolosluguna ulasti statusu ready. Randevu almak icin konsolosluktan instructions maili beklemeli miyim? Bilgisi olan var mi ?
-
@Sema-Ünlü dosya bcc ye gidince
At nvc sonra in transit. Yani tranfer ediliyor ankarayada gelince. Dosya ready oluyor.
Ready olsunca konsolosluktan mail. Beklemeyin Bazen gec gelebiliyor direct randevu Almaya calisin -
@Fevzi-şahinler Ben beklemeden randevu aldım
-
sorumu kimse cevaplayamamış sanırımm tek benim basıma geldi mülaketa girdim ama sarı bir kağıtla eksik evrak olduğunu vergi dökümünü pasaportumla göndermemi istediler yaklasık bir hafta kadar oldu ama ne sistemde herhangi bir değişiklik var nede herhangi bir mail geldi bilgi verebilecek tek bir kişi yokmu
-
@Emrah-Yildiz ben 10 ocakta mülakata girdim onaylandı ama hala bekliyorum zor bi süreç hepimize kolaylıklar dilerim
-
@özümm teşekkürler yazmanız bir incelik 22 kasımdaydım mülakatım gittim ama sarı kaput verip vergi dökümü istedi geçen hafta Salı dosyalar teslim oldu ama henüz sistemde herhangi bir güncelleme yapılmadı işin diğer kapıyım arkasında 2 hafta içinde dönüş olacağı yazıyordu ama zaten bugün 9 gün
-
@özümm Approved diye güncellendi
-
@özümm sizin issued görünmüyor mu 1 aydan fazladır?
-
@ANDE hayır hala ready biyerde okumuştum doğrumu bilmiyorum ama daha önce ABD ye giriş olanlarda böyle oluyormuş
-
@özümm umarım bir an önce issued olur
-
@Emrah-Yildiz güzel sevindim adınıza hayırlı olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum