K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@ANDE onlara ulaşabileceğim email adresini paylaşabilir misiniz lütfen?
-
@aliarslan987 sanırım uscis için? biz mail değil de aramıştık mail adreslerini bulamamıştık
-
@ANDE arıyoruz bizde case number olmadan yardımcı olamıyoruz diyor bizde halen neden bize case number verilmedi diyoruz zaten bekleyin diyor 2 ay oldu normal değil..
-
Merhaba dosyamız DOS'a gönderildi. Bu adımdan sonra ne yapmamız gerekiyor yardımcı olacak biri var mı 🙂
-
@aliarslan987 uscis i bilmiyorum. Siz G-1145 formunu doldurmuş muydunuz formu gönderdiğinizde?
-
Merhabalar bugün farkettim ki dolduruğum ds160 formunda telefon numaramın başında + yok , sadece 905xxxxxxxxx şeklinde doldurmuşum, sizce bir sıkıntı yaratır mı randevumda? pasaport teslimat iletişim içinde aynı şeydi, onları düzelttim ama ds160 için bir düzeltme şansım yok maalesef :((
-
Vizemi aldım! 🙏
İçeri girer girmez sizi bir masa karşılıyor, sıra numaranızı veriyor oturup bekliyorsunuz. Turist vizeleri ayakta sırayla görüşme yaparken K-1 vizesi için gelenler salonun ortasındaki bekleme alanında oturuyor. Tv ekranında sıra numaranız yandığında ilk başta bir pencere çağırıyor sizi.
-Aile Nüfus Kayıt Örneği
-Askerlik kağıdı
-Adli Sicil Kaydı
-ABD’deki nişanlınızın IRS ve vergi kayıtlarını istiyor. (Benden isteyip kontrol edip geri verdiler)
-I-134F formu
-Evlilik niyeti beyanı ikinizin (imzalı)- 2 fotoğraf
- Birlikte çektiğiniz fotoğraflarınız ve mesajlarınız (varsa uçak biletleri)
-Pasaport
Ardından sizi salonun sol kısmına geçmenizi söyleyip sıraya alıyorlar ve asıl görüşme yapacağınız yerin karşısında bekliyorsunuz.
Sıra ekranından numaranız çıkınca görüşmeye gidiyorsunuz. Sizden ilk hangi dilde yapacağınızı soruyorlar sonra ellerinizi kaldırıp yalan beyan olmadığını doğrulamak için “yemin” etmenizi istiyorlar. Ardından nişanlınız ile ilgili sorular soruyorlar.
-Nerede tanıştınız?
-Hangi dilde anlaşıyorsunuz?
-ABD’deki nişanlınız nerede yaşıyor?
-Mesleği ne? Ne iş yapıyor?
Soruyu soran kişi gitti ve tam 7-8 dakika sonra geri geldi.
“Her şey iyi, pasaportunuz 5 gün içerisinde adresinize ulaşacak” dedi.Tüm süreç 17 Temmuz da başladı, 24 Ocak da bitti.
Tüm arkadaşlara şans diliyorum. 🙏 -
@tanergg çok teşekkürler paylaştığınız her şey için. Hayırlı olsun, epey kısa sürede halletmişsiniz. Sağlık raporunu nasıl hallettiniz?
-
@tanergg hayırlı olsuuun ♥
-
@Z-D nişanlım Amerika’da kendi doldurup gönderdi ama bu form hakkında bilgim yok sordum kendisine cevap bekliyorum. Teşekkürler..
-
@tanergg hayırlı olsun ne güzel süreç hızlı ilerlemiş👍
-
@goldie sağlık raporu en kolayıydı. Covid aşım yoktu ve hiç sorun olmadı. Hatta geçirdiğim hastalık ve ameliyat çıktısını götürmeme rağmen bakmadılar bile. Ama siz yine de götürün. Kan testi, ciğer film testi veriyorsunuz. 2 saat sonra yeniden gelin diyorlar, ardından doktor tarafından muayene olup ertesi gün kapalı zarfta raporunuzu alıp, vize dosyanıza ekliyorsunuz:)
-
@ANDE mail bu zaten. Bundan sonra randevular alınıp gün bekleniyor. Belgeniz konsoloslukta. Tabi mailini yanıtlamayı unutmayın.
-
@tanergg tam detaylı temeline paylaşabilir misiniz
15 temmuzda başladık sürece ama daha geçen hafta dos aşamasına gelebildik. Sürecinizin tarihleriyle aşamalarını pylaşırsanız önümüzü görüp aşağı yukarı ne kadar süreceği hakkında belki fikrimiz oluşur.
Şimdiden teşekkürler -
USCIS, Green Card Başvuru Sahipleri İçin COVID-19 Aşısı Gerekliliğini Kaldırdı https://www.demaio-law.com/post/uscis-removes-covid-19-vaccine-requirement-for-green-card-applicants-what-you-need-to-know
-
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım benimle aynı şeyi yaşayan varmı diye sormak istiyorum 10 ocakta k1 ve K2 vizemiz onaylandı vizeniz 1 hafta içinde elinizde olur dediler bugün hala baktığımızda durum ready yazıyor bilgisi olan cevaplarsa sevinirim teşekkürler 🙏
-
@Sema-Ünlü merhaba dos aşaması ne demek ve hangi aşama? Bizde 30 Ekim başvurduk daha NOA1 dahi gelmedi..
-
@Z-D merhaba benimde vize mülakatım sizinle aynı gün dü 10 ocak sizin pasaportunuz geldimi benimki hala gelmedi
-
@aliarslan987 DOS= department of state demek. Bu noa2 onayından sonra gelen aşama. Dosya uscis'ten nvc'ye giderkenki ara aşamada gibi düşünebilirsin.
30 Ekim'de I-129f formunuzu gönderdiyseniz çoktan noa1 ulaşması gerekirdi. Genelde 1-2 hafta sürüyor ulaşması. Noa1= dosyanız uscis'e ulaştı demek. -
@Sema-Ünlü teşekkürler cevap için, bilemedik nişanlım hiç bildirim almadık diyor. USCIS i aradık 90 gün sonunda arayın şuan için case number yoksa yardımcı olamayız diyorlar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum