Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 437.5k 874

  • Zaman su gibi akıp gidiyor ama Mayıs bi türlü gelmiyor (:


  • @istalin garanticiyim , her detayı araştırıyorum


  • @newbie97 Sert müdahale emri getirip ve stratejik bölgeleri mayınlarsan geçen tilkiden bile haberin olur, o kadar ileri giderlerse 1 kişi bile geçemez diye düşünüyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @dogan28 Mayınlanması insani bir durum olmaz aslında oralarda termal kameralar var kim geçiyor kim ne yapıyor açık ve canlı bir şekilde izleniyor. Güney kadar kuzey sınırında da tehlike var aslında, Kanada mesela hintli ve göçmen dolu. Kanada sınırında duvar namına bir şey yok, 1 metrelik tel önlemi var ama oda kısıtlı. Yani hintli bir göçmen yolun karşısına 10 metre yürürse abd nin içinde oluyor. Kanadanın başkanı değişmek üzere yeni gelen göçmenleri göndereceğim dediğinde hintliler abd ye akın edecektir örneğin.

    Macar polisini örnek veriyim sınırdan geçen mültecilere işkence ediyorlar köpekleri üstlerine salıyorlar, ama orası göz önünde olmayan bir ülke. Ya Avustralya gibi bir iltica sistemi kuracaklar gelenleri reddedecekler yada zor. Sınırdan geçeni vuramazsın orası Amerika. İltica eden insanları bizim afganlar gibi düşünmeyin baya çoluk çocuk gidiyorlar, sen abd sınırındaki kucağında bebeği olan kadını mayınla öldürürsen düşün ne tepki olur ülke içerisinde. Ki orada acil durum butonları da var birisine zarar gelmesin diye, onu geçtim su vs de bırakıyor abd nin kendisi sınıra.


  • c*vid aşısını mülakat aşamasında istemeyi bırakırlar umarım. Benim şansi fikrim tabi ama istemiyorum yani kesinlikle

  • ⭐⭐⭐

    @cvatulip Yazın mülakata girecekler covid aşısı vurulmaya gittiğinde demişler aşımız yok diye. Aşının olmadığına dair hastaneden kağıt alıp öyle unganlara gitmişler. Yazın aşıların son kullanım tarihi bitti çünkü. Unganların sitesinde hala böyle bir zorunluluk varsa kalkması yakındır diye düşünüyorum


  • @newbie97 bana da sanki greencard çıktı da sıram geldi de hatta mülakat tarihim belli oldu da aşının derdine düştüm gibi oldu 😂 ama cidden aklımı kurcalıyordu gerçi biz sadece tek doz olmuştuk zamanında ama çocuğa hiç yaptırmak istemiyordum . Neyse hayırlısı artık yaşayıp göreceğiz

  • ⭐⭐⭐

    @cvatulip Zaten o aşının koruyuculuğu kalmadı vurulmak aşırı saçma olur. O ikinci varyanta karşı etkiliydi şimdi onun üstünden 100 defa varyant değişikliği oldu :beaming_face_with_smiling_eyes: Gerçi memlekette şu an grip var herkes hastalıktan kırılıyor herkes yatakta ama sorsan grip


  • Kaldı 101 gün. Bu yıl sayaç da yok. Simülasyon çok yordu artık.

  • ⭐⭐

    @MakeUSAGreatAgain Geri sayım olmayınca ben haftada bir bakıyorum kaç gün kaldı diye daha hızlı geçiyor :) düşünsen bugun baktın 101 gün yarın bakıyorsun 100 gün geçmiyor zaman diyorsun ama 1 hafta sonra baktığında 94 görünce of be zaman ne kadar hızlı geçiyor diyorsun birde martta ramazan da bak daha hızlı geçecek :) son 1 hafta biraz yavaşlıyor zaman :) hele son gün cumartesi günü o gün hiç geçmiyor


  • Son gün güzel geçiyor, zevk alıyorum sonucu görene kadar :)


  • @MakeUSAGreatAgain Ben bilerek açıklanır açıklanmaz bakmıyorum, o saat burayı okumak daha heyecanlı oluyor, şöyle 2-3 saat geçsin herkes baksın bende öyle bakıyım diyorum

  • ⭐⭐

    Discord ta girip benim gibi sonuç bekleyenler ile sohbet ediyordum bu sene discord da yok bakalım nasıl olacak


  • günleri çok saymayın bekleyenlere çıkmıyormuş, umrunda olmayanlara sadece çıkıyormuş 😂


  • @newbie97 ben sonuca ilk bakanlardan olmaya çalışıyorum. belki ilk bakanlara çıkıyor, kota dolmadan yetişeyim diyorum 😂 bu çekiliş bizi nasıl bir düşüncelere düşürdü ya 😂😂
    Neyse bu sefer sizin gibi yapacağım farklı bir his deneyim


  • @zakaria, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

    @newbie97 ben sonuca ilk bakanlardan olmaya çalışıyorum. belki ilk bakanlara çıkıyor, kota dolmadan yetişeyim diyorum 😂 bu çekiliş bizi nasıl bir düşüncelere düşürdü ya 😂😂
    Neyse bu sefer sizin gibi yapacağım farklı bir his deneyim

    Ben 20 küsur senedir her türlü sehir efsanesini test ettim. Cikmayinca cikmiyor.


  • @gokhanv benden çok deneyen var mıdır diyordum varmış 😀 18 sene denedim yine bana değil eşime çıktı. Son 2-3 senedir başvurup unutuyordum, fazla kafaya takınca kesinlikle olmuyor. Unutmak lazım. Hatta bu kez o kadar unutmuşum ki sonuçlar açıkladıktan ertesi gün akşam bakmak aklıma geldi. Tamamen bir şans işi ve bana hayatımda amorti belki 2 kere çıkmıştır. Matematiksel olarak çıkması bir nevi mucize o yüzden böyle bir şeye çok bel bağlamamak lazım, yine de herkes bol şans diliyorum.


  • Benim ilk başvurum😀 ilk zamanlar gelen kesin çıkıcak hissi ve tozpembe hayaller yavaşça azalarak çıkarsa neyi nasıl yaparız, asıl koşturma çıktıktan sonra başlayacak farkındalığına bıraktı.O yüzden hayırlısı diyorum sadece. Ama kesin dayanamayıp açıklandığı ilk dakikalar sonucu kontrol ederim.Belirsizlik yoruyor zihni meşgul ediyor sadece.


  • @cvatulip ilk başvurudaki heyecan buradaki düzen bırakmak orada ne yapacağım gibi düşünceler birde üzerine yabancı dilinizde yoksa acaba nasıl olacak düşünceler zaman yaklaştıkça artacak sonucun açıklandığı gün yoğunluktan dolayı girememe streside binecek sonucun olumlu olursa yapılacakların stresi olumsuz olursa da hayal kırıklığı hissi inan tarif edilmez :) ilk başvurumda kesinlikle çıkacak bana diyordum şanslı biriyimdir iş hayatım aile hayatım olsun yatırımlarım olsun her zaman şanslı oldum bu seferde şans benden yana olacak dedim :) HNBS gördükten sonra yaşadığım üzüntü dün gibi aklımda ama artık oluruna bıraktım olmazsa olmaz diyorum :)

  • ⭐⭐

    Sonucumu kontrol ederken bu müziği sadece kulağa bıraktığı his ve melodisi yüzünden son ses dinleyeceğim :)

    https://www.youtube.com/watch?v=qha2PpBd7_s

    birde bu

    https://www.youtube.com/watch?v=uIBJJ3M76Mg


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum