Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@newbie97 hayirli olsun diyoruz Ve herkese bol sans diliyoruz.

• @newbie97 iltica vs detaylara hakim değilim. Ben legal göç üzerine odaklanıyorum. Anladığım kadarıyla illegal geçişler üzerine focus olacakları ve durumu sıfıra indirecek kadar önlem alacakları yönünde.

• ⭐⭐⭐

@minnesota O kadar uzun bir sınırı korumanız malesef mümkün değil.Mümkün ama uygulanabilir değil. Adamlar 10 dk da gazlı kesiciyle demiri kesip milleti salıyor içeriye. Hadi yerleşim yerine yakınsa bir şekilde biri hızla yetişir önlem almaya çalışır da örneğin çölün ortasına nasıl müdahalede bulunacaksın. Her 100 metreye bir gözetleme kulesi yada askeri birlik yerleştirmek felan gerekli. Yazın sıcağında kim çalışmak ister ki oralarda

Ülke sadece güney sınırından da ibaret değil. Geçen gün bir video gördüm adamlar bildiğiniz 2-3 metrelik tekneyi çektiler florida sahiline indiler dağıldılar mesela

• @newbie97 Kolay veya değil. Biden elini bile kıpırdatmazken Trump irade koyup mücade edeceğim diyor. Zihniyet değişikliği var.

• ⭐⭐⭐

@minnesota Abd göçmenlerden oluşan bir ülke. Belirli sayıda göçmen grupları var. Daha bir yasa hazırlanırken kuruluşlar o yasanın iptali için hazırlık yapmaya başlıyor. Tabi ülkede ne kadar kaçak giren suçlu varsa, ne kadar diğer ülkelerden giren kartel üyeleri varsa tespit edilip deport edilmesi gerekir umarım bunu da yapar. Ama ülkeye girip bir şekilde iltica başlatan kişiler yasal durumda kaldıkları için onların mahkemeleri sonuçlanana kadar dokunamazlar.

Latinler girip yasal sürede iltica başlatmıyor ve yıllarca kaçak çalışıyor, veya suç işliyorlar, veya kendi ülkelerinde suç işleyip bir şekilde abd ye kaçak giriyorlar, bunların gönderilmesi gerek, göndereceğim diyor bu statüde olan insanları bakalım gönderebilecek mi. Zamanla her şey netleşir

Dünya üzerinde hiçbir siyasinin dediğine inanmamak lazım, oy için atıp tutar çoğu malesef

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Trump ne güzel başkan ya. Cidden ABD vatandaşları için bir nimet. Tek isteğim abd'ye kaçak yollarla girip, Türk halkına sallayanları en kısa zamanda deport etmesi inşallah

• Zaman su gibi akıp gidiyor ama Mayıs bi türlü gelmiyor (:

• @istalin garanticiyim , her detayı araştırıyorum

• @newbie97 Sert müdahale emri getirip ve stratejik bölgeleri mayınlarsan geçen tilkiden bile haberin olur, o kadar ileri giderlerse 1 kişi bile geçemez diye düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐

@dogan28 Mayınlanması insani bir durum olmaz aslında oralarda termal kameralar var kim geçiyor kim ne yapıyor açık ve canlı bir şekilde izleniyor. Güney kadar kuzey sınırında da tehlike var aslında, Kanada mesela hintli ve göçmen dolu. Kanada sınırında duvar namına bir şey yok, 1 metrelik tel önlemi var ama oda kısıtlı. Yani hintli bir göçmen yolun karşısına 10 metre yürürse abd nin içinde oluyor. Kanadanın başkanı değişmek üzere yeni gelen göçmenleri göndereceğim dediğinde hintliler abd ye akın edecektir örneğin.

Macar polisini örnek veriyim sınırdan geçen mültecilere işkence ediyorlar köpekleri üstlerine salıyorlar, ama orası göz önünde olmayan bir ülke. Ya Avustralya gibi bir iltica sistemi kuracaklar gelenleri reddedecekler yada zor. Sınırdan geçeni vuramazsın orası Amerika. İltica eden insanları bizim afganlar gibi düşünmeyin baya çoluk çocuk gidiyorlar, sen abd sınırındaki kucağında bebeği olan kadını mayınla öldürürsen düşün ne tepki olur ülke içerisinde. Ki orada acil durum butonları da var birisine zarar gelmesin diye, onu geçtim su vs de bırakıyor abd nin kendisi sınıra.

• c*vid aşısını mülakat aşamasında istemeyi bırakırlar umarım. Benim şansi fikrim tabi ama istemiyorum yani kesinlikle

• ⭐⭐⭐

@cvatulip Yazın mülakata girecekler covid aşısı vurulmaya gittiğinde demişler aşımız yok diye. Aşının olmadığına dair hastaneden kağıt alıp öyle unganlara gitmişler. Yazın aşıların son kullanım tarihi bitti çünkü. Unganların sitesinde hala böyle bir zorunluluk varsa kalkması yakındır diye düşünüyorum

• @newbie97 bana da sanki greencard çıktı da sıram geldi de hatta mülakat tarihim belli oldu da aşının derdine düştüm gibi oldu 😂 ama cidden aklımı kurcalıyordu gerçi biz sadece tek doz olmuştuk zamanında ama çocuğa hiç yaptırmak istemiyordum . Neyse hayırlısı artık yaşayıp göreceğiz

• ⭐⭐⭐

@cvatulip Zaten o aşının koruyuculuğu kalmadı vurulmak aşırı saçma olur. O ikinci varyanta karşı etkiliydi şimdi onun üstünden 100 defa varyant değişikliği oldu 😁 Gerçi memlekette şu an grip var herkes hastalıktan kırılıyor herkes yatakta ama sorsan grip

• Kaldı 101 gün. Bu yıl sayaç da yok. Simülasyon çok yordu artık.

• ⭐⭐

@MakeUSAGreatAgain Geri sayım olmayınca ben haftada bir bakıyorum kaç gün kaldı diye daha hızlı geçiyor 🙂 düşünsen bugun baktın 101 gün yarın bakıyorsun 100 gün geçmiyor zaman diyorsun ama 1 hafta sonra baktığında 94 görünce of be zaman ne kadar hızlı geçiyor diyorsun birde martta ramazan da bak daha hızlı geçecek 🙂 son 1 hafta biraz yavaşlıyor zaman 🙂 hele son gün cumartesi günü o gün hiç geçmiyor

• Son gün güzel geçiyor, zevk alıyorum sonucu görene kadar 🙂

• ⭐⭐⭐

@MakeUSAGreatAgain Ben bilerek açıklanır açıklanmaz bakmıyorum, o saat burayı okumak daha heyecanlı oluyor, şöyle 2-3 saat geçsin herkes baksın bende öyle bakıyım diyorum

• ⭐⭐

Discord ta girip benim gibi sonuç bekleyenler ile sohbet ediyordum bu sene discord da yok bakalım nasıl olacak

• günleri çok saymayın bekleyenlere çıkmıyormuş, umrunda olmayanlara sadece çıkıyormuş 😂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |