Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Falcon-1 ben de aynı şekilde denedim ve chate bağlandım ama bana hattı aktive etmeniz için ek paket almanız gerekiyor dediler tüm dünyada geçerli paket almalıymışım sizin aldığınız paket o şekilde miydi?

• @busedmrcgl evet, ben unlimited premium aldım.

• @Falcon-1 tamamdır çok teşekkürler 🙂

• 1 hafta önce yorumlardan ötürü ben de en mantıklı seçimin US Mobile olacağına karar verdim. Tüm dünyada geçerliliği olduğu söylenilen Unlimited Premium paketten aldım vs vs ama hattı TR deyken ne yaptıysak aktive demedik. Yardım hattına da bağlandım ama nafile. İade istedim hemen yardımcı oldular. Oraya gidince satın almakta fayda var

• @airman yukarıda bahsettim, ben Türkiye de iken aktif ettim, şu an kullanıyorum, belki telefondan sebeplidir, İPhone kullanıyorum ben.

• Yasaklı

@airman samsung ise telefonunuz biraz cins oluyor yine deneyin chatten

• @airman merhabalar, ben de destek hattıyla baya bir sohbet ettim diyebilirim. Söylediğine göre yakın zamanda değişiklikler yapmışlar ve paket unlimited premium da olsa ilk önce US'te aktif edilmesi gerekiyormuş. O yüzden bizde yapamadık.

Ek olarak mint mobile için de deneme yaptık. Onda da hattı aktif ettiler fakat wifi-calling kullanımının aktifleştirilmesi için ilk önce US'te bağlantı kurulması gerekiyormuş. Bu sebeple bizde hat işini Amerika'ya gidinceye bırakmış olduk.

• @busedmrcgl us mobile da da wifi calling için ilk başta çalışmıyor fakat sistemden acil durum için bir US adresi girip kaydedince calisiyor. Ben hem TR de iken hattımı aktif ettim hem de wifi calling şu anda kullanıyorum.

• @Falcon-1 Merhaba, evet sizin gönderinizi de okudum lakin ne zaman bu işlemi gerçekleştirdiğiniz de önemli sanırım çünkü chat ile konuştuğum temsilci US'de değilsem aktifleştiremeyeceğimi söyledi, yine de denemek istiyorum yardımcı olur musunuz dedim, defalarca denedik ama olmadı malesef. Daha önce başka e-sim kullandım ama arama yapıp arama almak istedim TR'deyken bile sanki US'deymiş gibi ama olmadı. Neyse ki Amerika iade konusunda sıkıntılı bir ülke değil 3 iş gününde (o da bankamdan ötürü) iadem yapıldı. Zaten satın alması çok kolay, tekrar döndüğümde aktifleştireceğim artık.

• @Henry-bloor Iphone kullanıyorum ben de ama olmadı.

• @busedmrcgl US Mobile için konuşmak gerekirse
    evet şuan için US dışında aktifleştiremiyoruz, eğer son zamanlarda yapabilen varsa belirtirse seviniriz, yani son 1-2 hafta içinde aktifleştirebilen varsa eğer. Sanırım diğer arkadaşlar daha önce aktifleştirdiler.

• @airman üçüncü defa aynı şeyi yazıyorum aslında, 3 ocak tarihinde aktiflestirdim, önce yükledim olmadı, dedim sanırım US dışında olmuyor, sonra chat ile yazıştım durumu anlattım, sonra yaptıklarım şunlar, 1- diğer kullandığım simcardi çıkardım, 2- network ayarlarını resetledim, 3- bana yeniden yollanan ( eskisi olmaz) esim QR kodunu tekrar okuttum ve aktiflesti. 4- Light speed hattını almanız gerekli.5- Wifi calling için aktiflestirmeye çalışınca hata veriyor başta, E661 hatası veriyor, chat e bunu da sordum, çözümü için ise webden hesabınıza girdikten sonra connectivity tools dan wifi calling seçip Amerika'daki bir adresi girmeniz gerekiyor, bu şekilde hattımı TR de aktif ettim, wifi calling çalışıyor, 11 gündür de kullanıyorum.

• @Falcon-1 Dediklerinizi adım adım ben de yaptım, olmadı, e-sim i aktifleştirmek bu kadar zor olmamalı zaten. Kendimi teknoloji özürlüsü gibi hissettim ama chat’teki temsilci de olmuyor dedi, bu şekilde kapattık konuyu. Yine de vakit ayırıp, ayrıntılı bir kez daha yazdığınız için teşekkür ederim 🙏

• @airman network reset işlemini General - transfer or reset device dan yapıyorsunuz değil mi sim cardi çıkardıktan sonra ve ikinci defa yollanan esim QR code okutuyorsunuz? Bir kere okutulan QR code u ikinci defa okutamazsiniz yani yeniden denemek isterseniz yeni bir QR code ile denemeniz gerekli.

• Önemli: T-mobile altyapısı dışında hiçbir operatör hattı USA dışında aktif edilemiyor. Mutlaka T-mobile altyapılı hat seçin.
    Us Mobile de T-Mobile hatlar Lite Speed olarak geçiyor.

Çok defa Us Mobile ve Tello hatları aktifleştirdim TR den.
    Yapılması gereken en önemli şey Amerikada 911 aramalarını için bir adresi webden kaydetmeniz. Ardından wireless ile internete bağlıyken e-sim i taramak

• @Falcon-1 Evet 2.defa yollanan e-sim (yeni yollanan) QR kodu okutarak tekrar tekrar denedik temsilci ile. Ben de fiziksel sim card yok, hali hazırdaki e-sim i silersem de tekrar tr hattımı kullanabilmek için bayii ye gitmem gerekebilir. belki de sorun fiziksel sim card ımın olmayışı ve kullandığım e-sim i silemeyişimden kaynaklanıyor olabilir. US Mobile kurulumunu yaparken tr e-sim i etkisiz hale getiriyorum ama kaç kez denedim olmadı. Sanırım benim gibi tr e-sim i silemeyenler US'e gittiklerinde deneyecekler. Tekrardan teşekkür ederim cevaplarınız için..

• Selamlar, sonunda biz de başarabildik hat işini 🙂 @Falcon-1 deneyiminin detayı için teşekkür ederiz. Son yazından sonra tekrar denemeye karar verdik tekrar bir hat aldık. Kendi deneyimim ve yaptıklarımızdan bahsedeyim @airman belki sizde de işe yarayabilir.

Öncelikle biz Unlimited Starter - Light speed paketini aldık. İlk kodu okutmadan önce de mevcut fiziksel simi çıkarıp network ayarlarını sıfırladık. Buradan sonra bütün işlemleri müşteri temsilcisiyle deneyimledik. Hat direkt açılmadı tabi ki. Bize international data paketi almamız gerektiğini söyledi (15 dolarlık), o yüzden aktive edememiş olabileceğimiz için. Size önerim international paket almadan önce General > Cellular > İlgili hattı seçin > Network Selection'daki otomatik seçeneğini kapatıp çıkan seçenekleri tek tek deneyin ve bir süre bekleyin (1-2 dk) biz o şekilde yaparak en son bir vericiye bağlanabildik ve hattımız aktive oldu. Wificalling için de müşteri temsilcisine US'te yaşayan bir tanıdığımızın adresini verdik ve wificalling de o şekilde aktif oldu. Dediğim gibi maliyetinizi düşük tutmak isterseniz international data paketini almadan önce bu yaptıklarımızı denemenizi tavsiye ederim olmadığı durumda o paketi de alırsanız çalıştırabilirsiniz.

• Yasaklı

@busedmrcgl pin leyin bu postu

• @busedmrcgl sevindim, yurtdisinda geçerli unlimited ya da bir paket almanız lazım zaten sinyal için, ben dediğim gibi 2 haftadır unlimited paket kullanıyorum, şimdilik bir sorun yok, wifi calling için önceki mesajımda yazdığım gibi kendiniz de yapabilirdiniz adres girme işini.

• @Falcon-1 adres kısmını bulamadım belki hat daha aktive olmamıştı o yüzdendir. Hazır müşteri temsilcisine bağlanıp hallediyorken onu da aradan çıkardık 😃 çok teşekkür ederiz bilgiler için umarım gitmeden iş bulabiliriz bu sayede 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |