DV2026 Sohbet Odası
-
@T-C-Kubilay-Dikici yok ilk basvuru değil ilk gunler başvuran olucak son günler başvuranlara yüksek numaramı geliyor acaba
-
DV Lottery'yi bu yıl kazanmak isteyenler için bir önerim var:
Hayallerinizi ve hedeflerinizi bir kağıda yazın. Hatta isterseniz hayal ettiğiniz geleceği resimle de ifade edin. Bu, evrene olumlu bir mesaj göndermenin harika bir yolu!
Kağıda şöyle yazabilir ve evin kapısına yapıştırabilirsiniz:"Ben, XXXX XXXXX, bu yıl DV Lottery'yi kazanıyorum. Küçük bir dosya numarası alıyor ve ABD'ye gidiyorum"
İnanın, bu yöntem hem sizi motive edecek hem de hedeflerinize daha güçlü odaklanmanızı sağlayacaktır.
-
@Serapp Ben bu yüzden numerolojiye merak saldım, özellikle youtube üzerinden numeroloji dersleri izlerken bir cümle dikkatimi çekti, evrene olumlu enerji için kapı numaramı 5 e eşitledim. Kapının arkasında daire numarası var bende içten onu 5 e eşitleyecek sayıyı yazdım. Bakalım sonucu bu sene göreceğiz :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Serapp Ben bu yüzden numerolojiye merak saldım, özellikle youtube üzerinden numeroloji dersleri izlerken bir cümle dikkatimi çekti, evrene olumlu enerji için kapı numaramı 5 e eşitledim. Kapının arkasında daire numarası var bende içten onu 5 e eşitleyecek sayıyı yazdım. Bakalım sonucu bu sene göreceğiz :beaming_face_with_smiling_eyes:
Ben o kadar derinlemesine merak salmadım ama isteklerimi defalarca yazıp sözle tekrarlamanın etkili olduğunu söyleyebilirim. Denedim ve gerçekten sonuç aldım 😊
-
@Ecehzr başvuru gününüzle vs bir alakası yok random olarak sıralanan bir sistem. Daha önce başka bir konu başlığında detaylı bir şekilde anlatmışlardı nasıl yapıldığı çekilişin arama butonuyla bulabilirsiniz belki biraz kurcalayıp
-
@Emre-Kurtulmuş imzanızda olan "DV23 Eşim sayesinde HBS" cümleyi okuduğumda, ben de evleniyim artık belki kazanırım düşüncesi aklıma geliyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Geçen sene çok yükselmiştim çıkacağına bütün maneviyatımi kullandım ama olmayınca olmuyor bazen okuyorum çok dua ettik kazandık ikinciye diye o zaman yine yukseliyorum
-
@Ecehzr Benim esim 25 yildir yukseliyor, 25 senedir cikmiyor. Ona degil 7. de bana cikti.
-
@minnesota Bu sene sadece bekleyelim ve görelim umarım sizde vizenize kavuşursunuz çok yakında iyi şanslar
-
@Ecehzr Gönülden isteyen herkese cikmasini dilerim
-
@Ecehzr dv24 başvurduğumda o kadar çok çıkmasını istiyordum ki hatta çıkacağına çok emindim birikim yapmaya başladım giderken yanımda bir miktar olsun istedim işlerim açıldı çok güzel bir birikim yaptım çıkmazsa annemle kayınvaliddemi umreye göndereceğim dedim sonuç açıklandı çıkmadı anneler gününde mutlu haberi veri her ikiside havalara uçtular. bu sırada birikime devam ettim btc yükselmeye başladı derken dv25 çıkmazsa ev alacağım dedim ama sonuçlara açıklanmadan ev sahibimle kira konusunda ki davam sonuçlandı bu yüzden mayıs gelmeden 2024 martta evimmi aldım :) dv26 çıkmazsa amerikaya b1b2 aldım normal gideceğim bakacağım eğer beğenirsem e2 yaparım :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici kubilay bey keşke herkese çıksa bende çok ümitliydim hatta garanti bile diyordum çıktı üstelik yıllarca bu süreci takip edip hiç başvurmamıştım ilk başvuruda çıktı sonrası çok sıkıntılı bir süreçti hayatımı çok olumsuz etkiledi en zoru beklemek ama bu sürecin öğrettiği çok istemek lazım bir de zamanını gelmiş olması lazım ve hayırlı olması lazım asıl süreç abd başlıyor orada ayakta kalmak için çok çaba gerekiyor hayırlısı ise olsun sakın vazgeçme
-
@minnesota, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Ecehzr Benim esim 25 yildir yukseliyor, 25 senedir cikmiyor. Ona degil 7. de bana cikti.
😂😂
-
Bence millî piyango çıkmasından çok daha yüksek çıkma olasiligi ben inanıyorum her yıl 100 bine yakın talihli belirleniyor ama piyango bir kişiye çıkıyor bence istikrar önemli
-
@salih-atilla peki pişman mısınız ? keşke dediğiniz birşey var mı
-
@newbie97 yok ilk defa başvurdum, benim bir teorim var yazdığınız ilden bir kaç kişiye çıkıyor bence misal bakın bakalım hakkariden kaç kişiye çıkmış rondom olarak diyor ki yozgattan başvuranları o ilde rondom yapıp çekin vs tabi teori 🧛♀️
-
@istalin tek tek oturup şu ülkenin şu şehrinden şu kadar kişi alalım şu şehrinden bu kadar alalım diye uğraşmazlar. Adamların kaç yıldır sistemini güncellemedikleri hatta önemsemedikleri bir çekiliş için böyle bir incelemeyle uğraşmazlar sanmıyorum. Amacı herkesin eşit şartlarda olduğu random bir çekilişi belli bir kalıba sokmaya çalışmayın bence tamamiyle şans
-
@T-C-Kubilay-Dikici var tabiki bilseydim çıkacağını birkaç yıl öncesinden hazırlanırdım bu iş ya bekar yada evli isen çocuklar küçükken çok kolay olurdu benim çocuklar büyük ama yaşta ilerliyor ilk gittiğimde her şeyin sosyal mecrada yazılı gibi olmadığı türkiyedeki kariyerinin abd sıfır olduğunu çoğu kazananın denk bütçe ve tutunma savaşını verdiğini gördüm abd herkesin güler yüzlü olduğunu ama yapılacak mücadelede yanlız olacağımı kimseye güvenilmeyeceğini kapitalizmin acımasız olduğunu orada düşenin dostu olmadığını gördüm test ettiğimi yazdım bu forumda alay ettiler onların hepsi gitti ama hiçbiri burada deneyimlerini yazmadı kolay değil anlamışlardır kimseyi kırmızı halı ile karşılamadıklarını ben nemi yapacağım hazırlanıyorum işleri tasfiye ile sona erdirip abd temelli yaşamak için gideceğim her insan kaybeder ama vazgeçerse yenilir benim çocukluk hayalimdi vazgeçmem kimse vazgeçmesin kolay değil mücadele etmeli saygılar
-
@salih-atilla tavsiyelerini bence çok değerli kesinlikle kimse kimseyi kırmızı halıyla karşılamıyor şunu bilmek önemli verdiğin mücadelenin verdiğin emeğin karşılığını alınıyor mu? Türkiyede güzel bir konfor alanım var güzel bir gelirim var oralara gitmek istememin en büyük sebebi türkiyede verdiğim emeğin aynnısını orada verdiğimde daha çok kazanım sağlayacağımı düşünüyorum hem maddi hem manevi benim tek korkum ingilizce bilmiyor olmam çabalıyorum öğrenmek için ama işim gereği akşama kadar hesap kitap işleri yapıyorum akşam eve gelince 1 saat ingilizcce çalışayım dediğim kafamın için çok dolu olduğu için girmiyor pratik yapmadıkçada unutuluyor.
-
Günaydın aklıma geldikçe burda paylaşıp bilgi almayı seviyorum biz dört mevsim yaşıyoruz hastalık salgın yatak döşek haldeyiz Florida gibi bir yerde kış ayları böyle hastalık salgın grip bizdeki gibi mi yoksa orda yaşasak rahat edermiyiz acaba bide Houston ordada varmı okullarda grip salgını
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum