Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

youtube güncel durumla ilgili bilgi edinmek için haber yayınlarını izliyorum alttaki yorumlar o kadar üzücü geliyor ki herkes bayram havasında yazıyorlar acaba milletimiz mi böyle diyerek amerikada canlı yayınlanan haber kanallarına baktığım bir çok dilde sevinç mesajları atanları görüyorum şaşırıyorum felaketin dini dili ırkı olmaz orada canlı canlı telef olan milyonlarca hayvanlar var daha kötüsü atmosfere salınan gaz ekolojik dengeye verdiği zarar bunları düşünen yok herkes yansın daha çok yansın diye dua eder olmuş ruhsuz bir insan ırkına doğru dönüşüyoruz.

bize çıkar mı bilmiyorum ama doluyum mesajım silinmez ama inşallah böyle insan artıklarına ve insan artıklarını amerikaya alıyorlar hala ya yada Green card ile yada sınırdan mı geçti bilmiyorum onuda
5-6 yıl sonra emekli olunca memurluktan öyle başvuru yapmayı düşünüyorum