Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ecehzr Benim esim 25 yildir yukseliyor, 25 senedir cikmiyor. Ona degil 7. de bana cikti.

• @minnesota Bu sene sadece bekleyelim ve görelim umarım sizde vizenize kavuşursunuz çok yakında iyi şanslar

• @Ecehzr Gönülden isteyen herkese cikmasini dilerim

• ⭐⭐

@Ecehzr dv24 başvurduğumda o kadar çok çıkmasını istiyordum ki hatta çıkacağına çok emindim birikim yapmaya başladım giderken yanımda bir miktar olsun istedim işlerim açıldı çok güzel bir birikim yaptım çıkmazsa annemle kayınvaliddemi umreye göndereceğim dedim sonuç açıklandı çıkmadı anneler gününde mutlu haberi veri her ikiside havalara uçtular. bu sırada birikime devam ettim btc yükselmeye başladı derken dv25 çıkmazsa ev alacağım dedim ama sonuçlara açıklanmadan ev sahibimle kira konusunda ki davam sonuçlandı bu yüzden mayıs gelmeden 2024 martta evimmi aldım 🙂 dv26 çıkmazsa amerikaya b1b2 aldım normal gideceğim bakacağım eğer beğenirsem e2 yaparım 🙂

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici kubilay bey keşke herkese çıksa bende çok ümitliydim hatta garanti bile diyordum çıktı üstelik yıllarca bu süreci takip edip hiç başvurmamıştım ilk başvuruda çıktı sonrası çok sıkıntılı bir süreçti hayatımı çok olumsuz etkiledi en zoru beklemek ama bu sürecin öğrettiği çok istemek lazım bir de zamanını gelmiş olması lazım ve hayırlı olması lazım asıl süreç abd başlıyor orada ayakta kalmak için çok çaba gerekiyor hayırlısı ise olsun sakın vazgeçme

• ⭐⭐⭐

@minnesota, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Ecehzr Benim esim 25 yildir yukseliyor, 25 senedir cikmiyor. Ona degil 7. de bana cikti.

😂😂

• Bence millî piyango çıkmasından çok daha yüksek çıkma olasiligi ben inanıyorum her yıl 100 bine yakın talihli belirleniyor ama piyango bir kişiye çıkıyor bence istikrar önemli

• ⭐⭐

@salih-atilla peki pişman mısınız ? keşke dediğiniz birşey var mı

• @newbie97 yok ilk defa başvurdum, benim bir teorim var yazdığınız ilden bir kaç kişiye çıkıyor bence misal bakın bakalım hakkariden kaç kişiye çıkmış rondom olarak diyor ki yozgattan başvuranları o ilde rondom yapıp çekin vs tabi teori 🧛♀

• ⭐⭐⭐⭐

@istalin tek tek oturup şu ülkenin şu şehrinden şu kadar kişi alalım şu şehrinden bu kadar alalım diye uğraşmazlar. Adamların kaç yıldır sistemini güncellemedikleri hatta önemsemedikleri bir çekiliş için böyle bir incelemeyle uğraşmazlar sanmıyorum. Amacı herkesin eşit şartlarda olduğu random bir çekilişi belli bir kalıba sokmaya çalışmayın bence tamamiyle şans

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici var tabiki bilseydim çıkacağını birkaç yıl öncesinden hazırlanırdım bu iş ya bekar yada evli isen çocuklar küçükken çok kolay olurdu benim çocuklar büyük ama yaşta ilerliyor ilk gittiğimde her şeyin sosyal mecrada yazılı gibi olmadığı türkiyedeki kariyerinin abd sıfır olduğunu çoğu kazananın denk bütçe ve tutunma savaşını verdiğini gördüm abd herkesin güler yüzlü olduğunu ama yapılacak mücadelede yanlız olacağımı kimseye güvenilmeyeceğini kapitalizmin acımasız olduğunu orada düşenin dostu olmadığını gördüm test ettiğimi yazdım bu forumda alay ettiler onların hepsi gitti ama hiçbiri burada deneyimlerini yazmadı kolay değil anlamışlardır kimseyi kırmızı halı ile karşılamadıklarını ben nemi yapacağım hazırlanıyorum işleri tasfiye ile sona erdirip abd temelli yaşamak için gideceğim her insan kaybeder ama vazgeçerse yenilir benim çocukluk hayalimdi vazgeçmem kimse vazgeçmesin kolay değil mücadele etmeli saygılar

• ⭐⭐

@salih-atilla tavsiyelerini bence çok değerli kesinlikle kimse kimseyi kırmızı halıyla karşılamıyor şunu bilmek önemli verdiğin mücadelenin verdiğin emeğin karşılığını alınıyor mu? Türkiyede güzel bir konfor alanım var güzel bir gelirim var oralara gitmek istememin en büyük sebebi türkiyede verdiğim emeğin aynnısını orada verdiğimde daha çok kazanım sağlayacağımı düşünüyorum hem maddi hem manevi benim tek korkum ingilizce bilmiyor olmam çabalıyorum öğrenmek için ama işim gereği akşama kadar hesap kitap işleri yapıyorum akşam eve gelince 1 saat ingilizcce çalışayım dediğim kafamın için çok dolu olduğu için girmiyor pratik yapmadıkçada unutuluyor.

• Günaydın aklıma geldikçe burda paylaşıp bilgi almayı seviyorum biz dört mevsim yaşıyoruz hastalık salgın yatak döşek haldeyiz Florida gibi bir yerde kış ayları böyle hastalık salgın grip bizdeki gibi mi yoksa orda yaşasak rahat edermiyiz acaba bide Houston ordada varmı okullarda grip salgını

• ⭐⭐⭐

@salih-atilla Yazdıklarınız doğru ama bugün abd yerine muhtemelen danimarkaya gitseniz yine aynı şeyleri yaşayacaktınız. Yurtdışına çıkınca belirli bir psikolojik sınır vardır 3-4 ay dayanırsanız orada kalırsınız

• ⭐⭐⭐

@Ecehzr Geçmiş olsun bizim ülke malesef öyle sürekli bir grip döngüsü var. Bense tam aksine hiç hasta olmam bunu yediğim ve içtiğim şeylere borçluyum sanırım. Ama hala bir otobüse bineyim veya toplu bir alana gireyim çıkışında elimi 80 derece kolonyayla dezenfekte ederim yoksa içim rahat etmez. Elleri temiz tutun bağışıklığınızı güçlendirin hasta olmanız emin olun çok zor ama okula giden küçük çocuğunuz varsa o her türlü hastalık getirir malesef okuldan

• ⭐⭐

@Ecehzr Merhabalar sizin söylediğiniz metobolizma ile ilgili yazın ortasında klimadan nezle oldum 3 gün yattım bu sene çok şükür hiç hasta olmadım yediklerime içtiklerime daha çok dikkat ettim sağlıklı beslenmeye çalıştım 🙂

Alanya da ailemin yazlığı var yazın gittiğimden sıcaktan uyuyamıyor gece terden uyanıyordum bu yüzden seçimimi çok sıcak bir yer yapacağımı düşünmüyorum konya'da ikamet ettiğim içinde kışı çok soğuk oluyor ayazı rüzgarı kötü düz ve açık olduğu için bu yüzden seçimimi kışı sert geçen bir yer olacağını düşünmüyorum bu yüzden seçimim doğayıda sevdiğim ve bir çook yere yakınlığından dolayı georgia yada güney carolina gibi bir yerler seçmeyi düşünüyorum tabi başta dilim olmadığı için new jersy de başlangıcımı yapacağım 🙂

• @mertCanAldirmaz İstatistikler ülkesi Amerika hiçbir zaman işini random bir çekilişle şansa bırakmaz. Elbette ki bazı filtreler uygulandıktan sonra "istedikleri kriterlerde" random olarak ilerliyordur. Yani Kalifiye insan seçiminden bahsetmiyorum bomboş bir insanı da seçerler dolu bir insanı da ama bunlarında belli bir oran usulunde olduğuna inanıyorum her levelde insana ihtiyac var neticede.

• ⭐⭐⭐

@metinbeci Ben araştırdığım kadarını söyleyim yüklediğiniz fotoğraf bile bir yüz tanıma sisteminden geçiyor, örneğin siz x ülkesinde terör mensubusunuz, ama bir şekilde başka bir ülkeden vatandaşlık aldınız ve gc ye başvurmaya hak kazandınız, başvurduğunuz zaman size çıkmıyor. Abd nin kendi datasında yüzünüz zaten mevcut bu yüz tanımaya takılıp zaten seçilemiyorsunuz. Güvenlik önlemi olarak bunu biliyorum belki bunun gibi bir sürü filtre vardır

• @Emre-Kurtulmuş Benim bulabildiğim en son 2021'de 200,000 küsür.

• ⭐⭐

@newbie97 baska ulkenin vatandasligini Alan gc lotosuna basvuramaz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |