Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

herkese hayırlı günler diliyorum. dv lotosunu kazandığımızda dosya taşıma işlemlerinde sağlık kontrolünü türkiyede tamamlayıp ardından dosyamızı taşıdığımız ülkede kabul oluyor mu yoksa ordaki amerikanın anlaşmalı olduğu klinikten mi, sağlık kontrolleri yapılmalı?

not: çekilişi kazanmadım daha, sadece önbilgi ediniyorum

• @salihcak0 merhaba dediğiniz şekilde kabul görmez. Mülakata gireceğiniz ülkedeki ABD büyükelçiliğinin belirlediği sağlık kuruluşunda muayene olabilirsiniz.

• ⭐⭐

@salihcak0 Merhabalar dosyanı taşıdığın ülkede anlaşmalı olduğu hastanede sağlık kontrollerini yaptıracaksınız

• @moon Haydi hayırlısı. Benim de foto arşivim var, senelerdir green kart için çekindiğim vesikalıklardan oluşan.
    Bazen yan yana koyup bakıyorum, ilk ve son foto arasında dünyalar kadar fark var:)

• ⭐⭐

@cttl bende arşiv yapıyorum ilerde kazanırsam hepsini tablo yapacağım 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici
    O zaman o arşivin bu sene son bulmasını diliyorum hocam:)

• @MomisCan
    Okul değişimleri konusunda ne yapmalıyım?

• ⭐⭐

@cttl
    Amin inşallah bir kaç hafta önce hafta sonu uyandım elimi yüzümü yıkadım youtube müzik açıp güne enerjik başlamak istedim sonra karşıma greencard başvuruları başlıyor dikkat etmeniz gereken isminde bir video çıktı sonra içimden bir ses bu sene senin senen dedi orda dejavu yaşadım bu ses 2 dir senin senen diyordu bakalım bu sese güvenmelimiyim göreceğiz

• @T-C-Kubilay-Dikici Kubilay ile bu sene kazanıp Ankara'da konsolosluk karşısında mangal yapacağız dimi 😃

• ⭐⭐

@asariel Bir kazanayım yapılacak listemi bir görsen adak mı desen dil kursumu o kadar çok şey varki yetrki orada HNBS yazmasın yeter:) dv24 kazanamazsam annemle kayın validemi umreye göndereceğim dedim umreye gittiler dv25 kazanamazsam avrupaya tatile gideceğim dedim temmuzda avrupadaydım dv26 kazanamazsam yazın da norveç fiyortları b1b2 vizesini alırsam route 66'da araç kiralayıp eşimle LA sürmek olacak 🙂 kazanırsam da amerikada iyi bir iş bulursam bu sefer annemle kayınvalidemi hacca gönderecceğim 🙂

• Başvurular yapıldı, beklemeye geçildi 🙂 hepimize hayırlı olsun 🇺🇸🤞🏻

• Bu DV lottery'e en az 8 kez kendi adima 5 kez kardesim adina katildim ve cikmadi.

Merak eidyorum acaba basvurusunun yanma pahasina tek seferde 1000 kez basvuran varmidir diye 🙂

• Green carda basvurmak eskiden daha zordu simdi 1 dakikada bitti basvuru sureci. Bu da rakiplerinizi arttiriyor. Merak ediyorum acaba kac kisi basvuruyor her yil. Buna ait bir istatistik var mi elde?

• ⭐⭐⭐⭐

@lamak-sadla evet ağustos ayı bülteninde genelde bu sayıları açıklıyorlar dünya genelinde kaç başvuru olduğunu

• @lamak-sadla Yanlış hatırlamıyorsam eğer Türkiye'den 750.000 civarı başvuru vardı.

• @lamak-sadla 1 den fazla başvuru yaptığınızda otomatikman elenirsiniz. Geçmişte bunu Bangladeş liler çokça yaptı. Başvuranların %90 ı otomatikman elendiler.

• ⭐⭐⭐⭐

@minnesota 750bin sayısını nerden buldunuz bilmiyorum bilinen bir bilgi değil çünkü son 4-5 senedir resmi başvuru sayıları açıklanmıyor ülke bazında, ortalıkta gezen o rakamlar clickbait haber sitelerinin öngördüğü rakamlardır büyük ihtimalle

• ⭐⭐⭐⭐

@minnesota evet ülke bazlı en son açıklanan veriler dv21 yani 5sene önceki başvurunun verileri. Keşke açıklamaya devam etseler benimde merak ettiğim bir sayı aslında bu

• @Emre-Kurtulmuş Youtube şehir efsaneleri nedeniyle bence katlanarak artmıştır. Resmi rakam görmek isterdim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |