@mehmetizmirli, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
@hDundar usmobile hattı numara seçimi yapılıyor daha öncede o şekilde yapmıştınız ilk geldiğinizde konuşmuştuk ama şimdi bir ay beklemeniz gerekiyor hattı taşımak için verizon alt yapısını kullanan ve Verizon alt firması visible alın derim aynı alt yapı ve sınırsız hotspot birde sizin bölgede hangi hat iyi ise onu kullanmalı yıllık ödeme ile daha uyguna geliyor

Selam hocam, evet konusmutuk, yardimci olmustunuz tesekkurler. Telefon numara olayini hallettim, numberbarn adli siteden $19 a istedigim guzel bir numara satin aldim ve simdilik o numarayi Us Mobile da aktive ettim.
Evet gecen sene Visible+ Pro kullanmistim, iyiydi diye hatirliyorum. Verizon'in Unlimited Ultimate'e aylik 83 oduyorum, Visible+ Pro ile ayni gorunuyor, simdi tasiyayim dedim, Verizon dan tasimak icin port out number almaya calisirken tasima %25 indirim yapalim teklifi sundular:) Simdilik kabul edip ilk faturada tam kac gelecegine bakayim diyorum, olmadi yine tasirim. Ayrica gecen sene bu tarifeyi sanirim $40'a kullaniyordum, discount kod ile idi sanirim, olmadi yeni numaram olan Us Mobile'dakini tasiyayim. Tekrar tesekkurler.
IMG_8065.png