EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
-
@Duygu-Çelik
Henüz başkanlık devir teslimi olmadı Duygu Hanım. Yaprak kımıldamaz diyebiliriz.
-
@emrebalc1 yarin (9 Ocak Persembe) tum resmi kurumlar tatil. cuma bir ihtimal aciklanabilir.
cok az ilerlemeli bir bulten aciklanacak gibi ama hayirlisi. -
@btek14 evet ulusal yas ilan edildi ondan resmi kurumlar kapalı , belli olmaz inşallah ilerleme olur heran herşey olabilir:)
-
@Duygu-Çelik merhaba bende eb3 hakkında araştırma yapıyorum herşeyi anladım sadece hangi şirketle sürece başlamam gerektiğine karar veremiyorum siz hangi şirketle çalışıyorsunuz danışman firma olarak güvenilirlik konusunda korkuyorum yani teşekkür ederim
-
@Ozgur-Baskaya Hocam aşağıdaki linkteki Excel'de forumdaki arkadaşların mevcut durumları ve çalıştıkları firmaları görebilirsiniz.
-
@Ozgur-Baskaya merhaba ben bir firma ile çalışmıyorum iş yerimin avukatı ile işlemleri yürütüyorum
-
@emrebalc1 sanırım dediğiniz gibi haftaya kalacak gibi açıklanması belki bir ilerleme olur ümidi ediyorum
-
@Duygu-Çelik umarım bir ilerleme olur aklımız kalbimiz burada
-
@emrebalc1 aynen öyle her ay hep beklenti içindeyiz ona göre planlama da yapamıyoruz takılıp kaldık en zorlu süreç vize bülteni olduğunu sonradan anladım
-
Vize bülteni hala açıklanmadı acaba bir sebebi var mı normal de açıklanırdı ?
-
@Duygu-Çelik salı ila persembe arasinda aciklanir
-
@Henry-bloor teşekkür ederim gecikmesi normal sanırım
-
@Henry-bloor açıklandı
-
Şubat 2025 vize bülteni açıklandı. A ve B tablosunda 3rd ve Other workers için bir değişiklik göremedim ilk bakışta.

-
Şubat 2025 bülteninde Other Workers için gördüğüm tek değişiklik:
Hindistan A tablosunda: 01DEC12 —-> 15DEC12
Heyecan verici bir gelişme.. Bizim için küçük fakat 13 yıldır bülten bekleyen kişiler için 14 günlük büyük bir ilerleme :)
edit: sadece Other workers değil, EB-2 ve EB-3 kategorilerinde de aynı şekilde Hindistan 14 gün ilerlemiş. Buna ek olarak EB-3 kategorisinde Çin 1 ay ilerlemiş A tablosunda.
-
@tufank Daha ne kadar böyle devam edecek iki senedir 2020 de nerdeyse martta 1 sene olacak DQ olup randevu bekleyeli önceki seneler de hep C olmuş iki senedir hiç bir değişim yok çok üzücü bir durum oldu artık bu kadar hayal kırıklığı yaşamamıştım
-
AOS icin de Tablo A yani Final Action Dates tablosuna gectiler. cok yorum yapacak noktada degilim su anda.
herkes icin hayirlisi olsun. -
@Duygu-Çelik dedik 4 ila 5 sene surer diye gecen senelerde bize inanmamislardi
-
@Duygu-Çelik Mart 2025 bülteni ile birlikte mali yılın ortasına gelmiş oluyoruz. Mutlaka ilerleme kaydedecek ama ne kadar bir ilerleme olur bilmiyorum, kimse bilmiyor. Mart 2025 bülteninde bir ilerleme bekliyorum diyebilirim sadece.
-
Trump yonetimi sanirim 20 Ocak ta devir aliyor. Yani etki edebilecegi ilk bulten anca Mart ayindaki bulten olabilir. Bende bu fikre katiliyorum ve umit ediyorumki Mart itibari ile ilerleme olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum