IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Arkadaşlar bugün Ankara mülakatına girdim eşimin transkrptleri yüklenmemiş bundan dolayı yükleme yapın pasaportunuzu postayla gönderin dediler böyle bişey yaşayan oldu mu süreç ne kadar sürüyor bilgi verirmisiniz
-
@lina evet bu durum forumda bir kaç kişinin başına gelmişti, yanınızda traskriptler yoktu sanırım görüşmeye gittiğinizde... zaman kaybetmeden transkriptleri tekrar sisteme yükleyin hemen ceac a ve pasaportunuzu bugun hemen kargoya verın eğer bir pc ye erişiminiz varsa şuanda. transkriptler bugun gorsumede yanınızda cıktı olarak yoktuysa eger, herhangi bir aksilik olmaması ıcın transkriptlerin bir cıktısını da pasaportunuzla bırlıkte zarfa koyun ve oyle yollayın.
-
@lina pasaport konsolosluga ulaşır ulaşmaz vizenizi basarlar. bugun kargolasanız muhtemelen perşembe yada cumaya kadar pasaportunuzu vize basılı halde teslim alma olasılıgınız yuksek... benden de ceac a yuklemiş olmama ve evrakımın onaylanmış olmasına rağmen aynı evrakı geçen hafta tekrar istediler ve tekrar submit ettim ceac a.
-
@uguran tamam çok teşekkür ederim size
-
Arkadaşlar merhaba, NVC’ye evlilik cüzdanı yüklerken evlilik eğer Abd’de yapılmışsa Tr’de verilen kırmızı evlilik cüzdanı olmaması sorun yaratır mı? İngilizce döküman olduğu için direk kabul edilir mi? Bir de ben ve eşim çalışmıyoruz joint sponsor göstermek finansal açıdan yeterli olur mu onay için? Bankada olması gereken para veya mal gibi belirli bir şart var mı? Teşekkürler.
-
@uguran merhabalar hocam trasnkript dediğiniz şeyi anlayamadım hangi evrak bu? Ben de sıra bekliyom ondan sordum bilgim olsun diye.
-
herkese merhaba, cuma günü vize görüşmem için randevu mailim geldi ancak hala https://ais.usvisa-info.com/ sistemine düşmedi. Ne kadar sürer tahmini? bilgisi olan var mı acaba? Teşekkürler
-
@yakup-budakci, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
herkese merhaba, cuma günü vize görüşmem için randevu mailim geldi ancak hala https://ais.usvisa-info.com/ sistemine düşmedi. Ne kadar sürer tahmini? bilgisi olan var mı acaba? Teşekkürler
1 hafta kadar surebiliyor.
-
@Afghan-Afghan ırs tax return transcript abdde kim sponsor oluyorsa eşiniz yada joint sponsorun bunun çıktısını alıp yüklemesi gerekiyormuş bende arkadaşdan öğrendim ceacde tax returns veya ırs tax transcript diyor nvc kabul ediyor ama elçilik ikisinide istermiş öğrenmiş olduk.Bu arada bu mülakata giren herkese oldu mu yoksa bazen idari işlem bırakma zamanı mı oluyor.Girenler yazarsa bilgilenmiş oluruz.
-
@yasmin982 hmm tamam çok teşekkürler
-
Ekim kasım Dqlarında mülakat tarihi gelen varmı?
-
@Afghan-Afghan Rica ederim.
-
@yasmin982 en son eylul ayinda dq olan birisi randevu aldi, ben ekimde dq oldum henuz gelmedi
-
@yasmin982 11 Ekim DQ’su olarak daha IL maili almadik ama yakin zamanda gelir diye düşünüyorum.
-
herkese merhaba, randevu için ptt kaydı oluşturmaya çalışıyorum.
1-form benden ds260 numarası istiyor ? bu numaraya nasıl ulaşabilirim?2-konsolosluk görüşmesine giderken ilişki kanıtları olan whatsapp konuşmalarını renkli fotokopi olarak mı print edeyim? yoksa fotoğraf olarak mı?
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim -
2 aralık 2024 itibariyle I-485 Başvurularında amerika icindeki AOS green card için
Doktor Raporu (Medical Report) Zorunlu hale gelmiş. Bilginize!! -
Bizim DQ Agustos fakat henuz interview tarihi gelmedi. Bu tarihleri neye gore veriyorlar acaba?
-
@cem999343 merhaba, mail adresinize gelmiş olması lazım orada görebilirsiniz. Bende aynı noktadayım randevunun sisteme düşmesini bekliyorum.
-
@cem999343 merhaba, ne zaman DQ olmustunuz?
-
@yakup-budakci evet mail gelmedi .ama hala bulamadım DS 260 numarası nedir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum