Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Game-Over profiliniz uygun değilse isterseniz marstan başvurun yine de alamazsınız.
    kanadada 2 sene beklersiniz b1 için. Hintlilerin hepsi gitmeye çalışıyor.

• @Game-Over size neden turkiyeden degil de kanada'dan basvurdunuz denilince vereceginiz cevap konsolosu tatmin ederse, turkiyeden basvurmak ile farki olmaz.

• Merhabalar DS-160 Formunu güncelleyebiliyormuyuz eğer güncellersek bir sorun yaratıyormu ? Son olarak nasıl güncelleme yapabiliyoruz

• ⭐⭐⭐⭐

@metedemir01, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhabalar DS-160 Formunu güncelleyebiliyormuyuz eğer güncellersek bir sorun yaratıyormu ? Son olarak nasıl güncelleme yapabiliyoruz

Eğer submit edip para yatırdıysanız bir kereye mahsus güncelleyebilirsiniz.
    Sayın @tufank ın şu mesajını okursanız nasıl olduğunu anlatmış:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/445653

• son gunlerde ankara dan vize randevusu alan oldu mu hala kapali mi acaba

• arkadaslar merhaba Ben az once ablama vize alirken odemek kisminda ulkeyi yanlislikla kibris secmisim ve odemeyi yaptiktan sonra fark ettim lutfen bunu degistirebilecegimi soyleyin param bosa gitsin istemiyorum bilenler yazabilir mi

• ⭐⭐

@Neslihan-Yaşar
    Üzgünüm ama maalesef değiştirilemiyor

628fd7bf-1243-487c-b136-717b7b61ad70-image.png

• @T-C-Kubilay-Dikici anladim tesekkur ederim. peki ayni mail adresiyle bu sefer turkiyeden yeni hesap acabilir miyim

• @Neslihan-Yaşar Maalesef odemeler arasi iade yada aktarilma olmuyor. Turkiye' de ki ABD konsoloslugundan yeni bir basvuru yapmaniz gerek.

• @Neslihan-Yaşar traveldoscs uzantili arayuz olsaydi evet kullanaiblirdiniz lakin AIS de ayni maili ikinci defa kullanamiyorsunuz maalesef. yeni bir mail adresi ile yeni bir hesap acip basvuru yapmaniz gerek.

• ⭐⭐

Merhabalar son günlerde ne Ankara ne de İstanbul da tarih çıkmıyor, uyarı çıkıyor. "Sistemde yoğunluk var daha sonra tekrar deneyin" şeklinde. Bana özel mi,soft ban mı yedim diye düşündüm , 4-5 gündür siteye girmedim bugün kontrol ettim tekrar , aynı hatayı alıyorum. Şu sıralar randevu kontrol edip benzer uyarı alan oldu mu?

• Merhabalar otomatik bir şekilde Randevumuz 15 gün sonraya atılmış böyle bir şey mümkünmü?

• ⭐⭐

@metedemir01 Konsolosluk bazen kendisi randevu saat ve tarihini değiştirebiliyor. Mail ile iletişime geçip düzeltilmesini talep edebilirsiniz.

• @selamibasaran aynı problemi bende yaşıyorum. Kuzenim için bakıyorum, sistem yoğun uyarısı çıkıyor her iki şehir içinde. Önceleri Noel tatili nedeniyle diye düşünüyordum ancak sorun devam etmekte. Tahminim yeni üyelik açan ve para yatıranlara takvim gözüküyordur ancak tarih değiştirmeye çalışanlara sistem yoğun uyarısı veriyor olabilir diye düşünüyorum.

• Herkese merhaba. Kardesim DS-160 formunu doldurdu ve bu sabah odeme yapip randevu olusturacakti ama maalesef takvimi goremiyoruz cunku "uygun randevu yok" diyor sistem. Bu yuzden odeme yapamiyoruz haliyle. Bu durum normal mi?

• ⭐⭐⭐

@dreamer32 Normal değil sistem haftalardır kapalı. Önceden red alıp 2. sefer başvuranlara kapalı sanıyorduk ama sanırım herkese kapattılar anlamadım. Ne yapmaya çalıştıklarını da çözemedim zaten randevu almaya çalışsanız 2026 ya atacak ama onu bile atmayıp hiç randevu yok diyorsa bir sorun vardır sistemde herhalde

Geçen de yazmıştım botlardan dolayı mı site kapandı diye yok olmaz öyle şey dediler. Herhalde bilinçli kapattılar. Umarım en kısa sürede alırsınız randevu

• @newbie97 Anladim. Zaten biz de en erken 2026 yilina aliriz diye dusunmustuk. Vize ucretini odeyip en uzak tarihe bile alamiyorsak sistemi kapamis olabilirler dediginiz gibi. Bence mumkun botlardan dolayi kapanmis olabilir.

• Sanirim kimseye acik degil suan randevular. Gecen yil kendime alirken hic boyle bir sey yasamamistim simdi arkadasimiza gunlerdir almaya calisiyoruz. Umarim schengen gibi yapmazlar gunlerce randevu tarihi kovalamak zorunda kaliriz

• ⭐⭐

@metedemir01 evet mümkün bununla ilgili de size mail atıyorlar eğer acil ise randevunuz bununla ilgili acili yetinizi kanıtlayacak dökümanlarınızı sunarsanız istediğini tarih görüşmenizi verirler

• Ablam 10 yılı aşkın Amerikada ve tamamen vatandaş durumunda benim B1 vizem var ama hiç gir çık yapmadım eşiminde yakın zamanda görüşmesi var sizce alabilirmi heyecanla bekliyoruz Başvuruyu erken yaptık ama ds 160 formuna noel yazmıştık baya zaman geçti sizce sıkıntı olurmu

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |