Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @semavi Çok teşekkürler abi değerli yorumun için. Umarım GC çıkarsa dediklerini tecrübeni dikkate alıp harfiyen uygulamaya çalışacağım. Tırcılık yapacağım en son iş 🙂 ( tabi büyük konuşmamak lazım) ama yatırımcı vizesi ile gaza gelip harcayacağım param yok. Çok teşekkürler 🙏

• @Flight101 çok teşekkürler değerli yorumunuz için. Dediğiniz çok mantıklı bir durum tabiki. Eğer GC kazanırsam dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim. 🙏

• ⭐⭐⭐

@rnc O yıl bu yıl, bu yıl o yıl 😁

• ⭐⭐⭐

İyi yıllar arkadaşlar 😊

• yeni yıl hepimize şans, mutluluk,bereket getirsin 🙂

• ⭐⭐

Yeni yılın ilk çekilişinde amorti bile çıkmadı inşallah tüm şansımı mayıs sonucunda kullanacağım 🙂

• Herkese mutlu ve huzurlu yıllar arkadaşlar. Sıkıcı ama doğru olan bir şey varsa o da greencarda bel bağlamamak, her türlü vize türü için çaba göstermek, denemek diyor ve yeni yılın bizler için güzel süprizler getirmesini diliyorum 🤗

• Herkese mutlu seneler...

• Herkesin yeni yılını kutluyor gönlünüzce bir yıl olmasını diliyorum.
    Umarım hayallerimizin, beklentilerimizin gerçekleştiği bir yıl olur.
    Ben Galatasaraylıyım, alışığım Mayıs mevzusuna 🤗🤣 ama bu Mayıs başka Mayıs.
    Bu Mayıs geleceğimizi belirleyeceğimiz bir Mayıs olacak.
    "everything for my twin grandchildren"

• good bye!

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinyasa pasaport şartı vs gibi engelleyici bir kural olmadıkça maalesef başvuru sayısının aşağı yönlü seyrettiği bir dönem görmemiz imkansız gibi

• @Emre-Kurtulmuş zaten pasaport şartı ve 50$ ücret isteseler sanırım yüzde 60 azalır başvuran sayısı.

• Nasip olacak mı..

• @Nazımm kesinlikle katılıyorum kardeşim gidecek arkadaşlara engel. 18 yaşını yeni doldurmuş liseyi bitirmiş ingilizcesi olmayan cebinde 100 lira parası olamayan cocuklar bile başvuruyor. Çekiliş çıkıncada istesede gidemiyor. Bu başvuru şartları değiştirilmeli gerçekten gitmek isteyen şartlar ağırda olsa kabul eder.

• ⭐⭐⭐

Hepimizin regaib kandili mübarek olsun... Nihayet 3 aylara da girdik

• good bye!

• @Arif öyle abi gerçekten. Sırf benim çevremde 4-5 kişi var çıkarsa napacaksın diyorum, adamın verdiği cevap daha gitmeden cebimden 100bine yakın para gidecek diyor ne işim var benim Amerikayla diyor. Eee niye başvurdun ozaman diyorum “sanane öylesine” başvurdum cevabı alınca sinir oluyorum. Bakınca haklılar aslında banane gerçekten. ABD hak vermiş herkese ama işte gerçekten isteyenlerin önünde en büyük engel “şans” değil, bilinçsiz katılanlar. Adamların sağlık muayene ücretinden vize ücretinden haberi yok daha gitmeden en az 2k dolarlık olacaklarını bilmeden başvuruyorlar. Neyse hayırlısı artık hakkımızda

• ⭐⭐⭐

@Nazımm Vizeyi alma sürecindeki paraya acımamak lazım. Zaten tüm harcadığınızı orada 3-4 ayda çok rahat çıkarırsınız. Eşten dosttan aileden bankadan bir şekilde tamamlayıp insanların vizeyi almaya odaklanması lazım. Üzerinden 3-4 sene geçince o kadar pişman olacaklar ki çıktı da gitmedik diye ama iş işten geçmiş olacak

• @newbie97 işte keşke demeseler ama diyecekler. Ama “keşke başkasının hakkına girmeseydik” diye düşünmelerini daha çok isterim

• ⭐⭐

@newbie97 senin de kandilin mübarek olsun:)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |