Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@newbie97 fiyatlara youtube bakıyorumda italya daha ucuz giyimde orada bir outlet gitmiştim 1 valiz boş götürmüştüm dönüşte 1.5 valiz + elimde poşetlerle evime girdim:) amerikadaki faiyatları youtube gördüğüm kadarıyla bakarsak italya birazdaha ucuz gibi bunu gitmeden söylemek doğru olmaz

• @T-C-Kubilay-Dikici Anladım kontrol edeceğim fakat baz fiyatlara aldanmayın insurance eklemeden gösteriyorlar fiyatı çünkü

• Selamlar herkese, bir soru sormak istiyorum. Daha önce ABD vize başvurumu bir acente ile yapmıştım, giriş bilgilerini bilmiyorum, yeni başvurumu sıfırdan yapmamda sakınca var mı yoksa eski başvurumu ya da mailimi bulmam gerekir mi ?

• ⭐⭐

@Hamuchera sigorta dahil diyordu ama genişletilmmiş fulll sigorta istersen güllük ücrete 100usd daha eklemek gerekiyor yazıyordu

• Arkadaşlar vize randevu sayfası 3 gündür açılmıyor bende ve şöyle bir msj çıkıyor; Sistemde yoğunluk var. Lütfen daha donra tekrar deneyin. Bir de kelime yanlışlığı yapmışlar “donra” asdfgahah böyle bir msj ile karşılaşan var mı?

• ⭐⭐

@accountant Bir kaç kez karşılaşmıştım bir kaç güne açılıyordu siz kontrol etmeye devam ediniz

• Merhaba tekrardan ds 160 formunu doldurmadan randevu alabiliyor muyuz? Konu hakkında bilgi verebilir misiniz? Cok teşekkür ederim.

• ⭐⭐

@Sefkan-Ozardug hayır alamazsınız.

• Ankara’da halen uygun randevu yok görünüyor. 😔

• @Sefkan-Ozardug yeni ds160 açtığınızda size yeni bir ds160 numarası tanımlanacak. o numara ile submit yapmadan randevu oluşturabilirsiniz.

• @charon tam anlayamadım eğer mümkünse açılklayabilir misinz ? randevu alıp daha sonra netleşecek olan diğer fuarlar için davetiye alacağım bir den fazla davetiye ile mülakatta bulunmak istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinim .

• ⭐⭐

@Sefkan-Ozardug hocam randevuyu zaten 2 sene Sonraya verecekler. Parasini odemeden randevu alamazsiniz.
    Ds160i daha sonra degistirebilirsiniz ama ilk once ds160 doldurup vize ucretini odemeniz lazim.
    Genelde davetiyelere falan bakmazlar. Ds160ta belirtirsiniz davetiye muhabbetini. Konferans vs.ye gidecekseniz de belirtirsiniz ds160ta.

Esim bu sekilde 1 hafta once onay Aldi kolombiyadan. Biz herseyi detayli olarak ds160a yazdik.

• arkadaşlar şu bot chrome eklentisi usa vısa auto rescheduler kullanan var mı? haziran da vancouver da olacağım gitmeden vize başvurusunu yapmak istiyorum eğer aksilik olmaz çıkarsa ilk vancouver 1 ay sonra 1 ay new york cıvarları sonra da melbourne gecme planım var açıkçası ama bot kullandığım için mi bilmiyorum bugün sayfaya asla giriş yapamadım öğlen 12den sonra. siteye vpn ile girince bile boş randevular öceden görünüyordu artık onlar da gözümüyor. sizce geçer mi bu durum ne kadar süre beklemeliyim. lütfen bot kullandığım için kzmayın ankarada randevu bulmak imkansıza yakın 1 hafta uğraştım 1 randevu yakalayamadım.

• Yasaklı

@kübküb11 vay be bot kullanmaya kadar dusmus ya durum:) biz odtude secmeli ders alimi icin yapardik ne gunlerdi be...

• @kübküb11 Eklentiyi kullanan arkadaslarım var işe de yaradı. ama su anda manuel de takip eden arkadaslar sistemsel yogunluk dıye bırseyle karsılasıyorlar ve randevuya bakamdıklarını söyledıler. size özel bir durum olmayabilir.

• @charon çok teşekkürler . Ve mart ayında İngiltereye gideceğim formu gittikten sonra mı doldurmalıyım yoksa şimdi doldursam giriş çıkış yapmadığım için çok önemli olur mu ? pasaportumda vize var hala Ekstra bir avantaj katacaksa gidip geldikten sonra mı doldurmalıyım ? Çok teşekkürler tekrardan yardımcı olduğunuz için.

• ⭐⭐

@Sefkan-Ozardug ingiltere vizesi varsa sistemde cikar.

• @kübküb11 ben kendim kullandım. hatta uğraşmamak için eklentinin sahibine 50 dolar yollayıp kendi 7/24 olarak ilgilendi. Ekim 2026 ankara randevumu şubat 2025'e kadar taşıdı 1 haftada.

• Bu ileti silindi!

• Merhaba saygı değer yeşikartforum sakinleri size bir kaç sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim

Ben bu yaz amerikada work and travel yaptım ve programın sonlarına doğru Kanada turist vizesine başvurdum ve onaylandı
    Şimdi ki amacım tekrardan amerika turist vizesi almak fakat bunu türkiyeden yapmak istemiyorum kanada içerisinden turist olarak başvurursam alma olasılığımla kanada da 6 aylık dil okuluna kayıt olup başvurmam arasında fark olur mu daha önce böyle deneyimi olan varsa cevaplarsa çok mutlu olurum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |