Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ


  • @newbie97 O gün vize görüşmemde inan herşeyi unuttum sadece o 5 dk içinde heyecanımı anlatamam şimdide tatil bütçesi çıkarıyorum rota çiziyorum hangi ayda gitsem o güzergah üzerinde konaklama yapacağım yer kiralayacağım araç db tüm planlamaları yapıyorum :)

    Ulaşım örnek veriyorum londra aktarmalı seçmek istiyorum ve aktarma arasını da maksimum uzunlukta seçeceğim geçen hafta araştırdım amerika aktarması bulunan amerika vizesine sahipsen londra havalimanında 24 saatlik ücretsizz vize veriyor bu sayede havalimanından çıkıp londrayıda kısa da olsa gezme fırsatım olacak UK vizesi almadan

    Araç kiralama da amerikada 15 günlün üst sekment bir araba 1000 USD Civarı escalade veya charger düşünüyorum

    Konaklma route 66 yolu üstündeki eyaletlere baktım günlük 50 ile 100usd arası güzel yerler var yada Airbnb tutacağım

    Yeme içme günlük: 100ile 150usd ayırdım

    oradaki aktiviteler 100ile 150usd günlük bütçe belirledim ama dahauçak bileti hariç diğer kalemlere daha detaylı bakacağım


  • An itibariyle İstanbul randevuları "sistem yoğunluğu... (?).." sebebiyle kapalı görünüyor. Şu an randevum 7 Ocak 2026. 2025 Mayıs, Haziran, Temmuz veya daha erkene almaya çalışıyorum.. Güncel durum paylaşabilecek veya öneride bulunabilecek var mı acaba?


  • @T-C-Kubilay-Dikici Yeme içme 2 kişi için 100-150 dolar tutmaz diye düşünüyorum orada porsiyonlar aşırı büyük baya çabalamanız lazım bence o kadar yemek için

    Araçlardan anlamam ama 15 günlük 1000 dolara çok çok rahat üst segment araç kiralarsınız, aylık 700 800 dolar oluyor normalde 1 aylık araç kiraları.

    Konaklama konusunda airbnb işinizi görür, duş almayı vs orada halledersiniz. Kıyafetler zaten laundry de yıkanır.

    Gitmişken bol bol ayakkabı, mont alırdım sizin yerinizde olsam malum orada 3 de 1 i fiyatına çoğu şey. O yüzden boş valiz götürün getirirken dolu getirirsiniz :beaming_face_with_smiling_eyes:


  • @T-C-Kubilay-Dikici Merhaba, 15 günlük 1000 dolara escalade kiralayan firma hangisi acaba veya nereden?

  • ⭐⭐

    @Hamuchera Merhabalar scanner'da denk gelmiştim uçak biletini bakarken orada gördüm bütçe çıkarırken oradan kontrol edebilrisiniz new jersey ve new york diye filtreleme yapmıştım bu bölgede denk geldim ama new jersey yaşayan eski iş arkadaşım var onla konuştum daha uygun fiyatlara buluruz demişti


  • @newbie97 fiyatlara youtube bakıyorumda italya daha ucuz giyimde orada bir outlet gitmiştim 1 valiz boş götürmüştüm dönüşte 1.5 valiz + elimde poşetlerle evime girdim:) amerikadaki faiyatları youtube gördüğüm kadarıyla bakarsak italya birazdaha ucuz gibi bunu gitmeden söylemek doğru olmaz


  • @T-C-Kubilay-Dikici Anladım kontrol edeceğim fakat baz fiyatlara aldanmayın insurance eklemeden gösteriyorlar fiyatı çünkü


  • Selamlar herkese, bir soru sormak istiyorum. Daha önce ABD vize başvurumu bir acente ile yapmıştım, giriş bilgilerini bilmiyorum, yeni başvurumu sıfırdan yapmamda sakınca var mı yoksa eski başvurumu ya da mailimi bulmam gerekir mi ?


  • @Hamuchera sigorta dahil diyordu ama genişletilmmiş fulll sigorta istersen güllük ücrete 100usd daha eklemek gerekiyor yazıyordu


  • Arkadaşlar vize randevu sayfası 3 gündür açılmıyor bende ve şöyle bir msj çıkıyor; Sistemde yoğunluk var. Lütfen daha donra tekrar deneyin. Bir de kelime yanlışlığı yapmışlar “donra” asdfgahah böyle bir msj ile karşılaşan var mı?


  • @accountant Bir kaç kez karşılaşmıştım bir kaç güne açılıyordu siz kontrol etmeye devam ediniz


  • Merhaba tekrardan ds 160 formunu doldurmadan randevu alabiliyor muyuz? Konu hakkında bilgi verebilir misiniz? Cok teşekkür ederim.

  • ⭐⭐

    @Sefkan-Ozardug hayır alamazsınız.


  • Ankara’da halen uygun randevu yok görünüyor. 😔


  • @Sefkan-Ozardug yeni ds160 açtığınızda size yeni bir ds160 numarası tanımlanacak. o numara ile submit yapmadan randevu oluşturabilirsiniz.


  • @charon tam anlayamadım eğer mümkünse açılklayabilir misinz ? randevu alıp daha sonra netleşecek olan diğer fuarlar için davetiye alacağım bir den fazla davetiye ile mülakatta bulunmak istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinim .

  • ⭐⭐

    @Sefkan-Ozardug hocam randevuyu zaten 2 sene Sonraya verecekler. Parasini odemeden randevu alamazsiniz.
    Ds160i daha sonra degistirebilirsiniz ama ilk once ds160 doldurup vize ucretini odemeniz lazim.
    Genelde davetiyelere falan bakmazlar. Ds160ta belirtirsiniz davetiye muhabbetini. Konferans vs.ye gidecekseniz de belirtirsiniz ds160ta.

    Esim bu sekilde 1 hafta once onay Aldi kolombiyadan. Biz herseyi detayli olarak ds160a yazdik.


  • arkadaşlar şu bot chrome eklentisi usa vısa auto rescheduler kullanan var mı? haziran da vancouver da olacağım gitmeden vize başvurusunu yapmak istiyorum eğer aksilik olmaz çıkarsa ilk vancouver 1 ay sonra 1 ay new york cıvarları sonra da melbourne gecme planım var açıkçası ama bot kullandığım için mi bilmiyorum bugün sayfaya asla giriş yapamadım öğlen 12den sonra. siteye vpn ile girince bile boş randevular öceden görünüyordu artık onlar da gözümüyor. sizce geçer mi bu durum ne kadar süre beklemeliyim. lütfen bot kullandığım için kzmayın ankarada randevu bulmak imkansıza yakın 1 hafta uğraştım 1 randevu yakalayamadım.


  • @kübküb11 vay be bot kullanmaya kadar dusmus ya durum:) biz odtude secmeli ders alimi icin yapardik ne gunlerdi be...


  • @kübküb11 Eklentiyi kullanan arkadaslarım var işe de yaradı. ama su anda manuel de takip eden arkadaslar sistemsel yogunluk dıye bırseyle karsılasıyorlar ve randevuya bakamdıklarını söyledıler. size özel bir durum olmayabilir.


Benzer Başlıklar

  • 4 Oy
    2k İleti
    214k Bakış
    T.C. Kubilay DikiciT
    @wowman67 Fark etmez olurda TL ile giderseniz bankanızdan mevduatınızın USD karşlığını gösterir bir yazı talep edebilirsiniz banka yazıyı hazırladığı günün kurundan mevduatınızın USD karşılığını yazar [image: 1784296920582-97962d8b-40f1-4223-af0b-d80d53fe5149-image-resized.jpeg]
  • B2 turist vizesini F1 öğrenci vizesine cevirmek

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    38
    0 Oy
    38 İleti
    4k Bakış
    E
    Merhaba ben eşim ve çocuğum geçen yaz turist vizesi ile Amerika’ya giriş yaptık , daha sonra turist vizesi (6ay) biterken f1 öğrenci vizesine başvurduk , o evrede sponsorluk teklifi geldi ama pek de ne kadar süreceği belli olmayan bir süreçti , biz de Türkiye’ye donmeye karar verdik. Öğrenci vizesi çıkmıyor askıda kaldık zannediyorduk ki meğer son bir hafta içinde onay almışız.30 temmuzda giriş yaptıysak 25 temmuzda Türkiye’ye dönüş yaptık. Biz artık turist vizemizi yakmış mı oluyoruz? Tekrar giriş yapmak istediğimizde f1 başvurusu mu yapmamız gerekiyor , ve çıkma olasılığı gerçekten dusuk mu ? Green card çekilişi çıktığında herhangi bir sorun yaşanır mı? Uzun oldu biraz ama pek bilgi alamadım bu konularda ..
  • DS-160 formuyla ilgili sorular (ziyaretçi vizeleri)

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    258
    0 Oy
    258 İleti
    29k Bakış
    S
    Merhaba. Annem, babam ve kız kardeşim ABD turist vizesine başvuruyor. Ekim 2024'de DS160 formlarını submit ettik ve 26 Haziran 2026'ya güç bela randevu aldık. O zamandan beri randevuyu bekliyoruz. O süreçte kız kardeşim üniversiteden mezun oldu, çalışmaya başladı ve birkaç kez yurtdışına çıktı. Anladığım kadarıyla DS160 formunu güncellememiz gerekiyor ama resmi talimatlar şöyle diyor: "Cancel your current appointment. Update your profile with the correct DS-160 confirmation number. Schedule a new appointment." Şimdi biz kızkardeşimin appointment'ını iptal etmeden DS160 formunu güncelleyemiyor muyuz? Eğer randevuyu iptal edersek bir sonraki randevunun 2028 olmasından korkuyoruz. Bu konuda ne yapabiliriz?
  • Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    1k
    3 Oy
    1k İleti
    70k Bakış
    K
    Şuraya net, kısa bilgiler almak için geliyoruz. İsmi lazım değil birileri yuvarlak cevaplar verip link yağdırıyor. Komik.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum