Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba herkese, kısmetse haziran sonu gibi gitmeyi düşünüyoruz. Gitmeden önce is aramaları için Amerikan numaram olsun istiyorum, daha önceki sayfalarda TR de mint e-sim alip wifi calling ile hattın calistigini okudum, aynı durum visible ve Us mobile için de geçerlidir değil mi? Öyle ise duruma göre en uygun olan firmadan Nisan Ayi gibi hat almayı dusunuyorum e-sim olarak, iş başvurularımda Amerikan numarası vermek büyük avantajı sağlar. WiFi calling ile de gerektiğinde konuşma yapabilirim, tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi acaba?

• Yasaklı

Us mobile alin gecin 44 dolara bütün dunyada gecer 10gb tüm dünya internet var her ulkede gecer .En kral paket bu.Gec atnt Verizon u çok pahali

• Yasaklı

@Falcon-1 amerikadan telefon al esim sıkıntılı oluyor turk telefonlarina şans meselesi sistemi farkli dediler.Riske atmaderim

• @Henry-bloor teşekkürler ama amacım zaten oraya gitmeden evvel Amerikan numarası sahibi olmak, bu sayede de iş aramalarını daha efektif yapmak. İPhone ile problem olmaz diye düşünüyorum, mint ile yapılabildiği daha önce paylaşılmış, mantık olarak hepsi ile olması lazım eğer hepsinde wifi calling varsa ve çalışıyorsa.

• Yasaklı

@Falcon-1 samsung lar bizzat denedim sıkıntılı tr/dubai cihazla american/canadian cihaz farkliliklariyla ama iPhone u bilemiyorum.Ama US mobile I tavsiye ederim 44 dolara turkiyeden hem amerikali ip si gibi internet girmiyorum hemde turkiyedeyken tüm dünyayı sinirsiz ariyorum

• @pulcet teşekkürler

• @Vildan-0 teşekkürler

• Yaklaşık 2-3 aylığına Florida, Miami bölgesinde olacağıa.
    TR’de iPhone kullanıyoruz, e-sim kullandık daha önce yurtdışında.

O bölgede kullanabileceğimiz, iyi çeken hat öneriniz var mı?

E-sim, sim farketmez. Burada kodlar vs paylaşılmış ama gelmeden de alabiliyor muyuz e-sim olarak? Prepaid alacağız ssn yok bizde, turist olarak geleceğiz.

• ⭐⭐

@aysenalkan gelmeden önce alabilirsiniz airalo tarzı e sim şirketlerinden.

• @charon burda bahsedilen Verizon , at&at, us mobile, mint, visible gibi yerlerden de alabilir miyim? E-sim olarak alıp gelmeden tr den arama yapabiliyorsam çok iyi olur aslında

• ⭐⭐

@aysenalkan Mint ve Usmobile ile turkiyedeyken esim seklinde hattinizi alabilirsiniz bu sekilde alip kullanan arkadaslar var.

• ⭐⭐

@aysenalkan alırsınız da abdye gelmeden trde kullanabilirmisiniz bilemem. zannetmiyorum açıkçası.
    roaming genelde veri içermiyor, sadece arama içeriyor.

ABD'de çok kalmayacaksanız airalo alip geçin derim.

• @aysenalkan merhaba, Florida’da yaşıyorum ve Tello kullanıyorum. Data hızı ve konuşma kalitesi ile ilgili bir problem yaşamadım. Tam bir fiyat performans seçimi, 25 usd ile sınırsız internet+konuşma. Aşağıdaki linkten göreceğiniz üzere dünyanın herhangi bir yerinden hattınızı aktive edebiliyorsunuz. Umarım yardımcı olur.

https://tello.com/help_center/how-to-activate-an-esim-outside-the-us?#:~:text=With the Tello eSIM%2C you,to Enable Wi-Fi Calling.

• Yasaklı

@charon us mobile I kullanirsin bizzat ben

• Daha önceki sayfalarda mint için TR de aktif edip wifi calling ile kullanabildigini söylemişti bir arkadaş. Bende TR den gitmeden 3-4 ay önce iş görüşmeleri için hat alıp kullanmayı düşünüyorum, US mobile da eğer oluyorsa seçenekler artmış oluyor.

• Yasaklı

@Falcon-1 is dost toplanti herseyde kullaniyorum tr de hatta amerikan interneti gibi calistigindan vpn bile kullanmaya gerek olmuyor

• T mobile. İnternet kalitesinden memnunum. Tmobile Tuesdayler ile salı günleri güzel fırsatlar veriyor her hafta. Iphone upgrade edebiliyorsun çok makul bir ücrete. En önemlisi de seyahat ederken ülke farketmeksizin aylık çok cüzi bir fiyata internet kullanabiliyorum.

• @Henry-bloor hattınızı Amerika'da mı açtınız? Biz Amerika'ya gitmeden almak istedik ve aldık fakat hattımızı aktive edemedik. Eğer Türkiye'deyken aldıysanız nasıl bir yol izlediniz?

• Yasaklı

@busedmrcgl kanadadaydim oraya kargoladilar taktim active ettim hala kullaniyorum.sizde tr ye kargolayin active edin yapazsaniz chat var us mobile sitesinde tum dunya sinirsiz konusma arti 10 gb internet

• @busedmrcgl ben geçen hafta US mobile aldım, e-sim, ilk yüklediğimde olmadı, sonra yardım hattından destek aldım, mevcut simi çıkarıp, network özelliklerini sifirladiktan sonra tekrar e-sim yükledim, şu anda Amerikan numaram telefonumda yüklü ve çalışıyor. Light speed olanı almanız lazım. Haftaya Viyana da iken de US mobile in datasını kullanacağım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |